Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22, 2012

ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΓΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ


Στο γατάκι, που βλέπετε, λόγω σηψαιμίας έγινε ακρωτηριασμός του πίσω δεξιού ποδιού του, επειδή κάποιος το βασάνισε φριχτά. Έπιασε αυτό το πλάσμα, που είναι μόλις 40 ημερών, και κάρφωσε στο ποδαράκι του ένα ξύλο. Μάλιστα έδεσε το ξύλο αυτό με κλωστή γύρω από το πόδι του ώστε κάθε φορά που το μικρούλη πατάει να υποφέρει.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πόδι του να πρηστεί, να μολυνθεί και να σαπίσει.

Η Ντόρα Μπαντή, μέλος του Σ.Π.Α.Ζ. Βύρωνα, παρέλαβε το πληγωμένο ζώο από την κυρία που το εντόπισε σε κάποια γειτονιά του Βύρωνα και το πήγε στην κτηνίατρο Χρυσούλα Παπαδοπούλου. Στις 11 Σεπτεμβρίου το πόδι του ακρωτηριάστηκε και ευτυχώς η επέμβαση που δεν ήταν καθόλου εύκολη καθώς και η μόλυνση είχε προχωρήσει και το ζώο είναι εξαιρετικά μικρό ήταν επιτυχής.

Το μικρούλη φιλοξενείται μέχρι να βρεθεί εκείνος που θα το υιοθετήσει στο σπίτι της κα Μπαντή η οποία κάνει έκκληση ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τα νοσήλια του ζώου, αφού και ο Σ.Π.Α.Ζ. είναι φορτωμένος με δεκάδες περιστατικά άρρωστων, εγκαταλελειμμένων και τραυματισμένων ζώων.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με την κτηνίατρο Χρυσούλα Παπαδοπούλου στο 2107568345 για να προσφέρει ότι μπορεί ώστε να καλυφθεί το κόστος του χειρουργείου ή με το Σ.Π.Α.Ζ. Βύρωνα στο τηλέφωνο: 6934390331για προσφορές σε χρήματα, φάρμακα, τροφές, υιοθεσίες, προσωρινές φιλοξενίες.
http://www.zoosos.gr/article/2651/karphosan-xulo-sto-podi-tou-neogennetou-gatiou
ΠΡΕΖΑ TV
22-9-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μικροί φασίστες σκοτώνουν μερμύγκια

Ανώνυμος είπε...

Καρκίνο και θάνατος στην οικογένεια αυτού που το έκανε. Να τους βλέπει να πεθαίνουν μπροστά του ο πουτάνας γιός. Μετά , θάνατος και στον ίδιο. Αργά...