Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2012

ΚΚΕ: ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ SPIEGEL


"Το Spiegel, εμφανίζοντας το πραγματικό μέγεθος των ελλειμμάτων, αποκαλύπτει αυτό που προς το παρόν η συγκυβέρνηση και η ΕΕ κρύβουν από το λαό", αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ για τα δημοσιεύματα του Spiegel σχετικά με το έλλειμμα και το νέο κούρεμα και προσθέτει:


"Ότι τα νέα εξοντωτικά αντιλαϊκά μέτρα που φέρνουν αφορούν την ελεγχόμενη χρεωκοπία που έγινε με την εφαρμογή της δανειακής σύμβασης  και ότι μετά από αυτά θα ακολουθήσουν ακόμα χειρότερα, που θα συνοδεύουν μια νέα μεγαλύτερη χρεωκοπία είτε με επιμήκυνση είτε με νέο κούρεμα. Όσο πιο γρήγορα πει ο λαός με την οργάνωση και αντεπίθεσή του όχι στις θυσίες για την καπιταλιστική κερδοφορία και τον «ευρωμονόδρομο», τόσο λιγότερες θα είναι οι συμφορές του".
enikos.gr
ΠΡΕΖΑ TV
24-9-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τους πληρωσετε απο την τσεπη σας εσεις βρομιαριδες αναρχοφασιστες τον τεμπελη του Δημοσιου οι Ελληνες αρνουντε να πληρωνουν ρεμαλια πλεον.

Ανώνυμος είπε...

αιντε αιντε.Ο παραπανω το εχει καψει ολοσχερως

Ανώνυμος είπε...

@7:42 Μάθε ορθογραφία πρώτα, αποτυχημένο απαίδευτο σκουπίδι της Χρυσής Αυγής.

Ανώνυμος είπε...

http://www.dailymotion.com/video/xnvle5_2-yyyyyy-yyyyyyy-yyyyyy_people
ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ... ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνα με νεα δημοσκοπηση το κουκουε τα κουΜΟΥΝΙΑ δηλαδη συγκεντρωνουν μολις 3,8%-4,2%...

Θλιβερο αποκομμα να κανουμε καμια μαζωξη(με αραπαδες εννοειτε) για τα δικαιωματα του κοκκινου φασιστα...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΙΛΑΣ...ΚΝΙΤΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ??? ΚΝΙΤΗΣ ΘΑ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Το ποιος γαμαει και δερνει εδω πανω στη Σαλονικη ρωτα τα συντροφια σου τα κνιτακια να σου πουνε τι κλωτσο μπουνιδια φαγανε πριν μερικες μερες και καθε μερα απο τη ΔΑΠ οπου τους πετυχουμε!

Εγω απλως προτεινα μαζωξη με γυφτο αραπηδες να φωναξουμε για τα δικαιωματα του κουΜΟΥΝΙστη τωρα που θα μεινει εκτος βουλης και θα ειναι παρανομοι οπως τις παλιες καλες εποχες μονο που αυτη τη φορα θα σας στειλει στο διαολο ο ιδιος ο Ελληνικος λαος...

Ανώνυμος είπε...

5 σε 1 ε???? ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ????ΚΟΤΑ!!! Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΕΝΑ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΝΑΤΣ) ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ...ΚΝΙΤΕΣ ΣΤΗ ΓΑΜΑΝΕ..ΠΑΡΤΟΥΖΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις εδω ο κοσμακης πειναει και σεις μαλακιζεστε ολοι στην απεργια