Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2012

ΤΗΣ ΤΗΝ «ΕΠΕΣΑΝ» ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑ (VIDEO)



Νεαρή Ελληνίδα θέλησε να υπερασπιστεί μια Αμερικανίδα διαδηλώτρια και ήρθε αντιμέτωπη με άνδρες των ΜΑΤ. Είναι μόλις το ένα περιστατικό απ’ όσα έγιναν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. 
Σε άλλο, οι άνδρες των ΜΑΤ «πιάνουν» έναν νεαρό και τον οδηγούν πίσω από ένα φυλάκιο, έξω από τη Βουλή. Νωρίτερα, σύμφωνα με καταγγελία διαδηλωτών, άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ έσπρωξαν γυναίκες και επιτέθηκαν με σπρέι σε πολίτες. 


Οδός Όθωνος, κέντρο της Αθήνας. Η συγκέντρωση έχει διαλυθεί εξαιτίας των επεισοδίων. Μια ομάδα 20-30 ατόμων, παραμένει στην πλατεία και τα ΜΑΤ επιχειρούν να τους απομακρύνουν. 

Μια κοπέλα φαίνεται στο video να κάθεται στο πεζοδρόμιο και άνδρες των ΜΑΤ είναι γύρω της. Μια Ελληνίδα, προσπαθεί να την υπερασπιστεί. «Θα σου κάνω μήνυση» λέει σε έναν αστυνομικό που την πλησιάζει και επιχειρεί να την απομακρύνει. 
Στο δεύτερο περιστατικό, για άγνωστο λόγο οι άνδρες των ΜΑΤ πιάνουν έναν νεαρό και τον ρίχνουν στο έδαφος, πίσω από ένα φυλάκιο, στο πλάι της Βουλή. Τον κρατούν εκεί, ενώ ένας από τους άνδρες των ΜΑΤ βάζει το σώμα του μπροστά «μπλοκάροντας» τη... θέα για τους δημοσιογράφους.

Στο video ακούγεται μια γυναίκα να τους φωνάζει: «πρέπει να είστε περήφανε για αυτά που κάνετε για 400€. Κι αν αποκτήσετε παιδιά να δω μεθαύριο τι θα τους λέτε». 

NEWSIT.GR
ΠΡΕΖΑ TV
26-9-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι καταλαβατε σημερα ρε αναρχοκουμουνια?
Αυτη ηταν η μεγαλη ανατροπη και λαοθαλασσα?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Μας χαλασατε μια ηλιολουστη μερα για περιπατο στο ΣΥνταγμα αλλη φορα μην κανετε τον κοπο οχι τιποτα αλλο μην ποδοπατηθειτε με τετοια λαοθαλασσα!
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Που ακριβως την βριζει?Που ειναι η βρισια?
Προσπαθειτε να κανετε θεμα απο εκει που δεν υπαρχει!

Αυτη ειναι αντικειμενικοτητα η μηπως θελετε να φανατιζετε γραφικους φανατικους αριστεριστες?

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε αγωνιστρια της πλακας!
Κανε μυνησεις στις ΜΚΟ που επιβαλλουν προστιμα στην χωρα που σε ταιζει επειδη δεν στρωνουμε στο λαθρο εισβολεα κοκκινο χαλι!

Ανώνυμος είπε...

o 7.10 σαν φασιστας που ειναι δεν λεει να καταλαβει οτι δεν θα μπορεσει ποτε να περπατησει χωρις φοβο στους δρομους της Αθηνας...Παντου κ Παντα τσακισμα...Συντροφοι εν αναμονη νεω δεκεμβριανων ΑΝΤΙΦΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά όχι μόνο ο 7.10 αλλά κι οι 7.13 και 7.17 (αν δεν είναι το ίδιο πρόσωπο απ' τουε γνωστούς που μπαίνουν στα σάιτ και γράφουν αβέρτα σχόλια μίσους και βλακείας)

Λοιπόν αγαπητοί μου ΧΑτες.
Πού είσασταν σήμερα?

Έδωσε εντολή ο μπαμπάκας Μιχαλιοβλακάκος να κλειδωθείτε σπιτάκι μη φάτε βρωμόξυλο?

Τι έγινε? Και το κόμμα σας πού ήταν? Δεν ήθελε να διαμαρτυρηθεί για τα νέα μέτρα?

Αμ το άλλο. Προχτές που βγήκαν οι μουσουλμάνοι (καλοί μαλάκες κι αυτοί οι φανατίλες) και τα σπάγανε που ήσασταν ρε να "ξεβρωμίσετε τον τόπο"?

Χέστηδες, έτσι μπράβο, όταν βγαίνει ο λαός στο δρόμο εσείς θα κρύβεστε σπίτι. Θα σας κάνει ντα ο λαός. Κότες

Ανώνυμος είπε...


ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ, ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ "ΤΑΓΜΑΤΑ" ΝΑ ΔΕΡΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ; ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ; ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΗΝ ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΟ ΚΑΤΩ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ;

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ!
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ!

7:10ΜΜ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΥΞΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ", ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ; ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΛΑ ΚΛΑΝΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΜΩΣ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΑΛΛΙ. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΤΑΤΖΗ ΝΑ ΤΟΝ... "ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙΣ";

Ανώνυμος είπε...

Ξυδακι αρχικε αλητομουτρο βριζουμε γιατι δεν ειχαμε κοσμο κατω?
Που ηταν οι ανεργοι εναμιση εκατομυριο που δηθεν εκφραζοντε απο την αριστερα??Πουθενα αρα δεν ειναι αριστεροι ειναι Δεξιοι Πατριωτες!

Σφετεριζεσαι την ανεργια και η ανεργια σας γυρισε την πλατη αλητες του ΠΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Για να δείτε ΠΟΣΟ τους χαλάνε οι αντι-ΔΝΤ πορείες στο μαγαζί που λέγεται Χρυσά Αυγά. Καταρχήν ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ όταν τα ΜΑΤ χτυπάνε διαδηλωτές, ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ! Για του λόγου το αληθές, ΛΕΞΗ σήμερα από την σελίδα τους λες και δεν υπήρχε λόγος να γίνει πορεία, λες και μόνο τους αριστερούς τους αφορά το ΔΝΤ, λες και δεν υπήρξαν δεξιοί σήμερα κάτω κλπ. Ούτε καν να καλέσουν δικιά τους πορεία, "καθαρή", ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΚΟ. Για τα Αυγά είναι σαμποτάζ τέτοιες πορείες. Τέτοιες εντολές παίρνουν, έτσι κάνουν.

Από την άλλη τι να πούνε, που πήγαν να φάνε ξύλο κάποιοι γραφικοί δικοί τους που κατέβηκαν (την έχει ανεβάσει και ο Πρέζας την είδηση); Ας άκουγαν τον φύρερ τους και ας μην κατέβαιναν.

Αντίθετα είχαν θέμα σήμερα που αφέθηκε ελεύθερος ο Παστίτσιος (ΞΥΔΑΚΙ). Θα μας απαντήσουν όμως τι γνώμη έχουν για τους στίχους του χριστιανοσατανιστή Γερμενή για καμμένες εκκλησίες κλπ. Χλωμό ε;

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια συγνωμη δηλ.αλλα δεν γινεται καποιος να ειναι αριστερος,να αγαπαει την Ελλαδα κ να κατεβαινει κατω στις πορειες με Ελληνικη σημαια ;
Ρωταω γιατι καπως ετσι αισθανομαι προσωπικα.

Ανώνυμος είπε...

καλε μπρατσαραδες φασιστες που εισασταν σημερα;κοκοκοκοκο!χθες μαζι με τους δελτα κυνηγι σε μεταναστες αλλα σημερα σπιτι και ιντερνετ;γιατι δεν κατεβαινετε μια φορα σε μια πορεια να γελασουμε;ο πακιστανος χοντρος αρχηγος σας τι σας ειπε για σημερα;σπιτι αναβολικα και βαρη;ε;κοταρες!

Ανώνυμος είπε...

7.10 τωρα που γελασες με τη ψυχη σου "χαχαχαχαχα" κτλ, τραβα να πληρωσεις τα νοικια που χρωστας στην Ελληνιδα σπιτονοικυρα σου και μετα να ζητιανεψεις κανα μισοευρω για να φας κανα σαντουιτς

ψωριαρη