Παρασκευή, Οκτωβρίου 05, 2012

ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Στον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, Απόστολο Κλινάκη απευθύνθηκαν, το πρωί, οι απεγνωσμένοι γονείς των μαθητών που φοιτούν στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας, στο Ηράκλειο, καθώς ένα μήνα μετά το πρώτο κουδούνι, το σχολείο εξακολουθεί να υπολειτουργεί λόγω της υποστελέχωσης σε εκπαιδευτικούς


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΣΕΠ πραγματοποίησε, σήμερα, παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Απ.Κλινάκη όπου εκφράστηκε η διαμαρτυρία για την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας των ελλείψεων εκπαιδευτικών. Δεν έλειψαν, μάλιστα, και οι στιγμές έντασης με τις φωνές των γονέων να ακούγονται ... ως έξω!

Η εικόνα, ωστόσο, δεν ξεκαθάρισε καθόλου, καθώς ο περιφερειακός διευθυντής πέραν του να τους ενημερώσει ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα ενταχθούν στο δυναμικό του σχολείου ακόμη τρεις δάσκαλοι, δεν τους έδωσε σαφή εικόνα για το μέλλον.

Οι γονείς έφυγαν περισσότερο προβληματισμένοι από ότι ήταν όταν πήγαν να συναντήσουν τον κ.Κλινάκη, ενώ με θλίψη διαπίστωσαν ότι ελλείψει εκπαιδευτικών, ιδίως οι μικρές τάξεις λειτουργούν ως ... baby parking.

http://www.cretalive.gr/new/113611/crete/Ston_aera_paramenei_i_leitourgia_tou_Scholeiou_Europaikis_Paideias

ΠΡΕΖΑ TV
5-10-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνουμε σχολεία ελληνικής παιδείας, που τα ελληνόπουλα δεν ξέρουν ελληνικά και μετά γίνονται και τα ευρωπαϊκής παιδείας