Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2012

ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΑΧΑΪΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ -ΦΩΤΟ


Ένταση στην Κάτω Αχαγιά, από την εμφάνιση μελών της Χρυσής Αυγής που ήθελαν να καταθέσουν στεφάνι
Ένταση έχουμ αυτή την ώρα στην Κάτω Αχαία στην πλατεία Δημαρχείου. Ομάδα 15 περίπου μελών της Χρυσής Αυγής έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία με πρόθεση να καταθέσουν στεφάνι. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, απέναντί τους βρίσκονται μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των Λαικών Συνελέυσεων.







Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη χωρίς πάντως για την ώρα να έχουν απειληθεί επεισόδια. 

Εν τω μεταξύ δρακόντεια μέτρα ασφαλείας βρίσκονται σε ισχύ από νωρίς το πρωί στην πόλη της Πάτρας: στην εξέδρα των επισήμων στην Αγίου Ανδρέου, στη Μητρόπολη στη Μαιζώνος, στη πλατεία Γεωργίου, στα Υψηλά Αλώνια και σε όλους τους δρόμους που θα κάνουν συγκέντρωση αγανακτισμένοι.

Μικρή ομάδα διαδηλωτών που κατευθυνόταν στην πλατεία Γεωργίου όπου είναι συγκεντρωμένοι ΣΥΡΙΖΑ, Λαικές Συνελεύσεις και Αγανακτισμένοι επεχείρησε να περάσει από την Μητρόπολη φωνάζοντας συνθήματα, όπως "Ούτε στην Πάτρα, ούτε πουθενά - Ανοίξτε τα στρατόπεδα τα ναζιστικά". NEWSIT.GR

ΠΡΕΖΑ TV
28-10-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατία Πρέζα,εκτός εάν δεν σου αρέσει να το αλλάξουμε στα μετρα σου.

Ανώνυμος είπε...

9:55 αν αυτό που έχουμε στο ελλάντα εσύ το λες δημοκρατία, απλά άλλαξε πλευρό

Ανώνυμος είπε...

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι 9:55 μ.μ. που θέλουν και οι υπάνθρωποι της χρυσής πορδής Δημοκρατικά δικαιώματα. Μάθατε τώρα την κασσέτα. Είναι σαν ένας καρκινικός όγκος να επικαλείται το... δικαίωμα στην ζωή μιας και πλέον είναι μέρος του σώματος στο οποίο παρασιτεί.

ΚΑΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ...