Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2012

ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΟΠΛΟΦΟΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ


Την παρέμβαση του στρατιωτικού εισαγγελέα του στρατοδικείου Θεσσαλονίκης προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο ανθυπολοχαγός Αναστάσιος Κασιδιάρης, αδελφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, οπλοφορούσε χωρίς σχετική άδεια.


Ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη ενεπλάκη σε καβγά με αλλοδαπούς -για συμπλοκή κάνουν λόγο άλλες πηγές, ενώ ορισμένοι ομιλούν απλώς περί λογομαχίας- μέσα σε εστιατόριο μπαρ της Θεσσαλονίκης. Ο «τσαμπουκάς» της παρέας των Ελλήνων, μεταξύ των οποίων ο ανθυπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Ηλίας Κασιδιάρης με τους αλλοδαπούς έληξε χωρίς να σημειωθούν παρατράγουδα, παρά μόνο λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Ωστόσο καταγγέλθηκε ότι ο ανθυπολοχαγός οπλοφορούσε και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του καβγά έβγαλε το όπλο του. Η Ελληνική Αστυνομία επιλήφθηκε της υπόθεσης και έπειτα από κινητοποίηση εντόπισε τον αδελφό του Ηλία Κασιδιάρη. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ βρήκαν και το όπλο, το οποίο ο ανθυπολοχαγός ισχυρίστηκε ότι ήταν πιστόλι σκοπευτικού συλλόγου ωστόσο δεν είχε έγγραφα που να δικαιολογούν τον ισχυρισμό του αυτό.

Ως αξιωματικός του Στρατού, ο Αναστάσιος Κασιδιάρης παραπέμφθηκε στον στρατιωτικό εισαγγελέα του στρατοδικείου Θεσσαλονίκης ο οποίος έχει αναλάβει την ποινική αξιολόγηση της υπόθεσης. Παραλλήλως, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης διέταξε να διενεργηθεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση για να αναζητηθούν τυχόν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν κάποιος κατέχει πιστόλι σκοπευτικού συλλόγου δικαιολογείται να το μεταφέρει μόνο κατά την μετάβαση και την επιστροφή του από τον σκοπευτικό όμιλο και αφού έχει το όπλο σε ασφαλή θέση και τις σφαίρες σε διαφορετική θήκη, ενώ θεωρείται επιβεβλημένη και η μεταφορά των εγγράφων που να πιστοποιούν την χρήση του όπλου. 
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
8-10-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπα ,ξύπνησε κάποιος εισαγγελέας....Nα ρωτήσει και την σχέση που έχουνε με τους ναζιστές και γκρίζους λύκους της Τουρκίας και ποιός είναι ο σκοπός της χρυσής αυγής.

Ανώνυμος είπε...

Μπα εκτός από τον συριζα, έχει και χρυση αυγη σχέση με τους γκρίζους λύκους?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ 3:01 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΠΟΥΣΤΑΣ (ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΣ ΔΛΔ)ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η Χ.Α. ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ. (ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ...Α...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ)

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ ΝΑΖΙ.ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

http://eleytheroi-ellines.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8129.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Τούρκος που ήρθε στην θράκη και "ουρλιάζανε" τα λαμόγια τις χρυσής αυγής,είναι κολλητός του Μιχαλολιάκου και ανήκει στο τούρκικο ναζιστικό κόμμα που συνεργάζεται με τους γκρίζους λύκους.Τόσα χρόνια συναντιώντε όλοι οι ναζιστές που το παίζουν εθνικιστές ,για να τραβάνε τους βλαμένους.Συνεργάζονται με διάφορους,όπου έχει περισσότερο χρήμα και με άγνωστους σκοπούς....ΨΑΞΤΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Οπου κι αν διαβασα για αυριανες συγκεντρωσεις κατα της μερκελ, δεν βρηκα πουθενα κανενα καλεσμα της χρυσαυγης...γιατι αραγε;
Γιατι δεν πανε εκει που θα μαζευτει ο λαος...τι στα κομματια, αυτοι καθε τοσο διαλαλουν οτι τους στηριζουν 500000 κοσμου, που ειναι;
Γιατι δεν βγαζουν τη δυναμικη που λενε πως εχουν;
Ή ΜΗΠΩΣ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ, ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΑΜΟΙΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο για ΕΛΛΗΝΕΣ
Χρυσή Αυγή να ξεβρομίσει ο τόπος
Μην περιμένετε προκοπή απ΄ τα κόμματα της σαπίλας και της αριστεράς.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙΑΤΙ ??? ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ?

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε πως αποφεύγουν την αλήθεια,δεν απαντάνε για την σχέση τους με τους γκρίζους λύκους και για τις χρηματοδοτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοτόπουλα με κράνη χρυσαύγουλα, πως σας φάνηκε το ξύλο που έριξε ο Πακιστανός στον ελληνάρα που έκανε τη ληστεία στο μετρο-φίξ??!!! A politistos