Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV


Ζουμε στην χωρα του απολυτου παραλογισμου,της απολυτης διαφθορας και του απολυτου παρακρατους.
Ζουμε στην χωρα που μπορεις να πεις οτι θες,να καταγγειλεις οποιον θες,να ξεσκεπασεις σκανδαλα επι σκανδαλων...αλλα δεν τρεχει τιποτε.
Ο μηχανισμος του συστηματος διαπλοκης που εχει στηθει σε ολα τα επιπεδα,ειναι αρτια αλληλενδετος και αλληλοεξαρτωμενος μεταξυ του,ωστε οποια προσπαθεια και εαν κανεις για να τον σπασεις,θα πεσει στο κενο.
Η ποινικη διωξη του Κωστα Βαξεβανη για την δημοσιευση της λιστας,με τους τραπεζικους λογαριασμους Ελληνων καταθετων της HSBC στην Ελβετια,που εδωσε η Λαγκαρντ στον Παπακωνσταντινου...ο οποιος "την εχασε",αποδεικνυει περιτρανα πως το λομπυ πολιτικων,επιχειρηματιων,media και λοιπων κρατικων αρχων,εχει στησει μια ατυπη μαφια που λυνει και δενει οτι γουσταρει.
Προκειται για ενα ζωντανο παρακρατος με φυσικα προσωπα σε θεσεις κλειδια,τα οποια αυθαιρετουν  και κανουν οτι γουσταρουν για να εξυπηρετησουν προσωπικα τους συμφεροντα και φυσικα για να βγαινουν κερδισμενοι. 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ
ΠΡΕΖΑ TV
28-10-2012

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εβραίοι τι να πεις...

Ανώνυμος είπε...

Εβράιοι, αν έτσι νομίζεις. Δεν θα σου χαλάσουμε χατήρι.

Ανώνυμος είπε...

ποια μαφια???αυτοι ειναι τριςχειροτεροι.οι μαφιοζοι ειναι αγγελοι μπροστα στην δικη μας τροικανη μαφια

Ανώνυμος είπε...

Πάλι Εβραίοι φταίνε ρε αλήτη??? Ο Μπόμπολας και ο Αλαφούζος είναι Εβραίοι??? Η μήπως θες να κυνηγήσουμε μόνο τους Εβραίους για να σου δίνουν αυτοί οι 2 φαγητό???

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΚ: Τα νέα για τη 15χρονη Μυρτώ προκαλούν παγωμάρα…
Μάχη για τη ζωή εξακολουθεί να δίνει η 15χρονη Μυρτώ, τρεις και πλέον μήνες μετά τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε στην Πάρο. Σύμφωνα με τον πατέρα της, η κοπέλα δεν έχει δείξει ουσιαστικά σημάδια βελτίωσης και είναι αμφίβολο εάν θα συνέλθει. Όπως δήλωσε στον «Τύπο της Κυριακής», ο Γιάννης Παπαδομιχελάκης, η κόρη του «το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ανοίγει τα μάτια και να αναπνέει μόνη της. Αλλά δεν έχει συνείδηση».
Η Μυρτώ έχει μεταφερθεί από το «Αττικό Νοσοκομείο» στο «Υγεία», με σκοπό να βρεθεί έπειτα σε κέντρο αποκατάστασης. Όμως ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και δεν αποκλείεται να μην επανέλθει ποτέ.

Πηγή: http://www.to-mati.gr/2012/10/10473#ixzz2AcUVKiKd

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ Κ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν είπαμε τίποτα κακό για τα αφεντικά σας.

Ανώνυμος είπε...

8:31 ΠΑΡΕ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

1931 υπόθεση Αθανασόπουλου
Το έγκλημα χαρακτηρίστηκε «έγκλημα του αιώνα» και η εξιχνίασή του οφείλεται σε έναν οξυδερκή αστυνομικό, που έκανε έρευνα σε μαγαζιά τα οποία πωλούσαν τσουβάλια και ειδικούς σπάγκους.

1976 υπόθεση Λυμπέρη
Ο Βασίλης Λυμπέρης κατηγορήθηκε ότι έκαψε ζωντανά τα δύο του παιδιά και την πεθερά του

1982 υπόθεση Λινάρδου
ο Π. Λινάρδος είχε πολτοποιήσει το κεφάλι της γυναίκας του, Θεοδώρας, με έναν λοστό, και μετά την έριξε σε έναν φούρνο χυτηρίου για να την εξαφανίσει.

1983 υπόθεση Τέκου
1983, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, ο Βασίλης Τέκος, 57 χρόνων, σκότωσε και έθαψε τα δύο παιδιά του στο υπόγειο του σπιτιού, επειδή «ήταν ελαττωματικά».

1987 υπόθεση Φραντζή
σκότωσε και τεμάχισε τη 18χρονη γυναίκα του, Ζωή, και αργότερα προσπάθησε να πετάξει τα κομμάτια στα σκουπίδια.

1993 η Αλεξάνδρα Τσάπαλη από την Αρτα, σκότωσε το παιδί της την ώρα που αυτό κοιμόταν, στην Τερψιθέα

1994 Ο Μανώλης Δουρής, 40 χρόνων τότε, βίασε και δολοφόνησε τον εξάχρονο γιο του, Νίκο

1995, η Καλλιόπη Αναγνωστίδου, 27 χρόνων, σκότωσε τον τρίχρονο γιο της, Δημήτρη, στο Αιγάλεω.

1996, ο Απόστολος Κοσμάς, 54 χρόνων, δολοφόνησε με τσεκούρι τον γιο του, Βαγγέλη Κοσμά

Ο Αύγουστος του 1996 σημαδεύτηκε από την υπόθεση Σεχίδη, στη Θάσο. Φοιτητής Νομικής τότε ο 24χρονος Θεόφιλος Σεχίδης, δολοφόνησε γονείς, αδερφή, γιαγιά και έναν θείο του. Τεμάχισε τα πτώματα και στη συνέχεια πέταξε μερικά κομμάτια στη χωματερή της Καβάλας αφού τα πέρασε απέναντι με το φέριμποτ μέσα σε σακούλες απορριμμάτων. Κάποια άλλα τα είχε φυλάξει στην κατάψυξη του σπιτιού του

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.......

Ανώνυμος είπε...

δεν εχω φραγκο. αντιθετως χρωσταω της μιχαλους. αν ειχα ομως λεφτα στην hsbc ελβετιας ή οπουδηποτε αλλου και ο οποιοσδηποτε βαξεβανης με εκανε προγραμμα για να πουλησει "μαχητικη δημοσιογραφια" θα του εκανα μηνυση για παραβιαση των προσωπικων (εστω τραπεζικων) δεδομενων. θα πειτε γιατι να συλλαβουν αυτον και οχι ολους αυτους που εγκληματουν εις βαρος της κοινωνιας κατα συρροην. ναι! τους εκανε τη μουρη κρεας ο (πραγματικα) συμπαθης δημοσιογραφος! τους βοηθαει αθελα του. γιατι κανει την κοινωνια να βλεπει το δεντρο και να χανει το δασος. ενα δασος που δυστυχως δεν θα αντικρυσει ποτε, κι ας βρισκεται, στην κυριολεξια μεσα του.

Ανώνυμος είπε...

10:54 και η γιαγιά μου αν είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι....

Ανώνυμος είπε...

η γιαγια σου εχει ρουλεμαν και ειναι πατινι

Ανώνυμος είπε...

10:35 μ.μ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΟΣ ΗΡΩΑΣ. ΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ.
ΕΓΩ ΜΜΜΜ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΑΑΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΒΑΡΙΕΜΕ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ .ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ 10:35 μ.μ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΥΓΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΕΕΕΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΟΥ ΟΚ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κωλοφασίστες πάλι θέλετε να αλλάξετε θέμα συζητησης έτσι???? Πηρατε εντολή απο το αφεντικό έτσι???? Και δεν εννοώ το Μιχαλολιάκο... Αρχηγός σας είναι το κεφάλαιο που θίχτηκε από τη λίστα. Συμμαχήστε με το λαό ή γυρίστε στις τρύπες σας...

Ανώνυμος είπε...

Προς τον τύπο που κάνει το βλάκα: το σκεπτικό είναι πως δεν έχει σχέση η φυλετική καταγωγή με το αν είναι κάποιος άρρωστος δολοφόνος.

Ανώνυμος είπε...

παλι το ποιηματακι με τους εβραιους και τα νεφελιμ?ας ελεγχθουν και ας ειναι αριστεροι-δεξιοι-ελ,οτι αλλο σκατα ειναι.σε καποιους δεν αρεσε...μαντεψτε σε ποιους...

Ανώνυμος είπε...

8:31 και12:00 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΜΥΡΤΩ....ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ

Υ.Γ. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΛΑΪΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ.
ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ, ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ