Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2012

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ:«ΌΤΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ»-VIDEO


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΊΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ... 
Συνεχίζει την κόντρα με τους συντελεστές της παράστασης Corpus Christi o βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος. 
Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε στις Σέρρες, όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής. 
«Απαντήσαμε στην πράξη σ' αυτά τα αίσχη», είπε ο Η. Παναγιώταρος. «Να ξέρουν ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι εκεί για να τους ρίχνει πόρτα. Η παράσταση ξεκίνησε με προσαγωγές και χημικά για να πάνε οι λούγκρες να τη δούνε. Όταν έρθουμε εμείς στα πράγματα δεν θα επιτρέπουμε τέτοια αίσχη. Ευχαριστούμε όλους αυτούς του ανθέλληνες που έκαναν ν' ανέβει τόσο η Χρυσή Αυγή και να μιλάει όλη η Ελλάδα για μας».

TERAS.GR
ΠΡΕΖΑ TV
14-10-2012

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο απλός κόσμος που δεν είναι κομματόσκυλα να τα φάνε μαζί είναι Χρυσή Αυή

Ανώνυμος είπε...

Το αίσχος και η δυστυχία για αυτή τη χώρα, είναι άτομα σαν αυτόν και όσοι σαν πρόβατα, δυσκολεύονται να σκεφτούν και να κρίνουν από μονοι τους και τον ακολουθούν. Κρίμα για αυτήν την όμορφη χωρα, κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

10:00
To ksereis oti ginetai pleon anoixti kouventa sto eksoteriko gia ton ratsismo stin Ellada? Otan tha sas girisoun tin plati oi touristes fovomenoi ratsistikes epitheseis tha einai arga!!! Me exoun rotisei polloi an kindineuoun kai kapoioi exoun svisei tin Ellada apo tin lista diakopon tous...

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε παναγιωταρε,απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι.
Ας ερθει εκεινη η αγια ωρα να ερθετε στην εξουσια,και τι αλλο στο κοσμο.
Ξεβρωμιστε τον τοπο ρε παληκαρια απο τσατσοπουλους , ρεπουσηδες και κομμουνιστοσυμμοριες ,να ειστε σιγουροι οτι ολοι οι ελληνες θα σας ευγνωμονουν.

ΕΜΑ ΤΗΜΥ ΧΡΙΣΥ ΑΒΓΙ

Ανώνυμος είπε...

Είναι ενδιαφέρον ότι διεθνές κεφάλαιο και κουμουνισμός, οι δύο όψεις σιωνισμού, έχουν ενωθεί κατά της Χρυσής Αυγής.

Ανώνυμος είπε...

10:39 μ.μ. Ναι έχουμε παρα πολλά παραδείγματα στην ιστορία πως το διεθνές κεφαλαιο "ΔΕΝ" βοήθησε συμμορίες σαν τι ΧΑ. Για ρωτήστε και τον ιδεολογικό σας πατέρα που τα βρήκε τα λεφτά να επανεξοπλίσει τη χώρα του και να οδηγήσει τον κόσμο στο 2o Παγκόσμιο. A ξέχασα, δεν μπορείτε επειδή τίναξε τα μυαλά του στον αέρα. Άντε και στα δικά σας!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΔΕ ΚΟΨΑΝΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝΕ 40 ΑΤΟΜΑ.ΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ?

theinsidejob είπε...

Ανεξάρτητα Χρυσαύγουλα, για πείτε λοιπόν
α) Τί είναι το "στρώσιμο" που γινόταν στις κατασκηνώσεις σας;
β) Ποιός βουλευτής σας τροφοδοτεί με κόκα και μεταμφεταμίνες κολλητό του υπουργό της κυβέρνησης (για τον οποίο δε λέτε τίποτα γιατί σας τα σκάει χοντρά, όπως σας τα έσκασε το 2011 για τα χρέη στο τυπογραφείο)
γ) Ποιός βουλευτής σας είναι καρακραγμένη αδερφάρα αλλα δηλώνει bisexual όταν τον κράζει ο χοντρός;
δ) Ποιός βουλευτής σας έχει στειρωθεί απο κοκτέιλ αναβολικών με αποτέλεσμα να τον χωρίσει η μέχρι τότε αραβωνιαστικιά του;
ε) Ποιός ούρλιαζε στα γραφεία όταν το παιδοβούβαλο πίεσε για να γίνει ο Αρτέμης βουλευτής;

Ανώνυμος είπε...

απο που περνατε ρε μαλακες χρυσαυγητες τοσα χρονια λεφτα για να συντηρείτε γραφεια και προπαγανδιστικο υλικο?την ιδια απορία εχει και ο πρώην ταμίας της κολοοργάνωσης σας χαρης κουσουμβρης.μήπως περνατε λεφτά από τα δυο μεγαλα κομματα?μηπως βγαζατε λεφτα απο ναρκωτικα και πουτανες? μήπως απο προστασια σε νυχτερινα κεντρα?ή μηπως απο ολα τα παραπανω?

Ανώνυμος είπε...

Ποιον ενοχλεί η Χρυσή Αυγή που αντιστέκεται στην προσπάθεια εθνολογικής αλλοίωσης της χώρας; Ποιους συμφέρει η αθρόα είσοδος φτηνών εργατικών χεριών στην Ελλάδα ποιος θέλει με αυτόν τον τρόπο να κάνει την Ελλάδα Μπαγλαντές για φτηνά ιομηχανικά προϊόντα;

Ανώνυμος είπε...

Σύντομα οι 450.000 που τους ψήφισαν τους φασίστες μαχαιροβγάλτες πισωγλέντηδες χρυσαύγουλους θα γίνουν περισσότεροι. Είναι αναμενόμενο, επειδή ορισμένοι αγράμματοι, μαλάκες, νέοι, άνεργοι, μικροαστοί, βλαχοαγρότες κλπ, αντί να βρουν ποιός τους φταίει που οι ίδιοι είναι ζώα και τους εκμεταλλεύονται και να επιχειρήσουν συλλογικά να το αλλάξουν αυτοί ψάχνουν ένα βολικό εχθρό για να κατηγορήσουν, να τραμπουκίσουν και να ρίξουν τις ευθύνες.

Ανώνυμος είπε...

ego albano teli gamisi afto karaflo!eko kalo filo albaniki mafia sto elanta poy kani parea me auto to agori ke to leei pos ini aderfo tu.makari gamisi ke xisi karafla.irte ktes alo xriso abgiti zapio vradi.ego gamisa kala roz tripa ario elina moy edose 10 euro ke mu pire santouits fao ego.kalo pedi.erti ke simera ipe me filo toy doso xisi mapa kataro elina mmm

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΛΒΑΝΕ!ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ.ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΕΤΕΡΜΠΕΗ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

το κακό σε όλη την ιστορία δεν είναι ότι υπάρχουν "άνθρωποι" σαν αυτόν που κάνουν κακό στην Ελλάδα αλλά ότι υπάρχουν πρόβατα που τον ακολουθούν και τον ακούν.