Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2012

153 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΚΡΕΤΙΝΩΝ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ

ΝΑΙ 153
ΟΧΙ 128
ΠΑΡΟΝ 18

ΠΡΕΖΑ TV
8-11-2012

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι όπως τους άκουγα να λένε το ΝΑΙ για την καταδίκη μας, μου ήρθε μία εικόνα και μακάρι κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα:
Να είναι όλοι με μία αγχόνη στο Σύνταγμα και στο όνομα του καθενός ο λαός από κάτω να φωνάζει "ΝΑΙ!!!!!!" και να σφίξει του καθενός ο θηλιά να τελειώνουμε πια με τα καρκινώματα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ναι φασισταριά, να στήσετε παντού αγχόνες...αφού είστε καθυστερημένοι μπαμπουίνοι και δεν καταλαβαίνετε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, σαν εργατική τάξη. Γαμώ την πολιτική σας αναπηρία δηλαδή πιά...ΕΛΕΟΣ...ΝΙΣΑΦΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΧΛΕΜΠΑΓΙΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

¨να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, σαν εργατική τάξη¨
εσύ σε ποιά τάξη ανήκεις?
και για πες μας , πως η ¨τάξη ¨σου διεκδικεί τα δικαιώματά της?
επίσης , μιας και χαρακτηρίζεις κάποιον μπαμπουϊνο, αλλά παριστάνεις και τον ανώτερο, εγώ λέω ότι είσαι ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

ανήκω στην τάξη των μπανανάδων, νταξ΄; είπε...

...του πίθηκου του δείχνανε το φεγγάρι και αυτός έβλεπε το δάχτυλο.

Ανώνυμος είπε...

@12:44

Επειδή για βολεμένος μου ακούγεσαι, γιατί εγώ προσωπικά είμαι 3 χρόνια άνεργος, ποιο τρόπο μου προτείνεις δηλ? Να τους στείλω κι ανθοδέσμες για τα ναι που ψήφισαν ?
Έτσι για να μην κινδυνεύω να με πούνε φασισταριό κάτι "Έλληνες πολιτισμένοι" όπως θεωρείς τον εαυτό σου?
Η γλώσσα σου δείχνει και το επίπεδό σου άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

Ώπα μωρή φασίστω, θα μας κρίνει το επίπεδο ο Μεσαίωνας τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειμαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ αλλα πιστευω οτι μερικες κρεμαλες θα μας ελυναν το προβλημα...Πειραζει ? Δηλαδη τον Αδωνη,Βοριδη,Βουλγαρακη,Παγκαλο δεν θα θελατε να τους δειτε κρεμασμενους?
Δικαιοσυνη συντροφοι .. .δικαιοσυνη λεγεται αυτο

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ μην βρίζετε τον 12:44, δειξτε λίγη κατανόηση. τόσες πίπες έχει κάνει ο άνθρωπος (διεκδικόντας τα δικαιώματά του) τώρα που του ζητάνε να στήσει και κώλο, νοιώθει ότι κάποιος είναι.μην του την χαλάτε.
αλλά και 12:44 μην πτοείσαι, κάποια στιγμή στους επαγγελματίες ρουφιάνους θα κολλάνε και ένσημα (εσύ ζήτα να τα πάρεις αναδρομικά)

Ανώνυμος είπε...

9:25 πιστεύω ότι η καλύτερο απο κρεμάλα είναι :
1) δέσμευση περιουσίας
2) κοινωνική εργασία
φαντάσου το λίγο....

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ήτανε καλύτερα,αυτοί που μας φέρανε μέχρι εδώ να μείνουνε χωρίς μια και να προσπαθούν να επιβιώσουν.Αυτή θα ήτανε η καλύτερη τιμωρία,να προσπαθήσουνε νε επιβιώσουνε,όπως οι άνεργοι και άστεγοι.Με έλεγχο,χωρίς δουλειά και λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Αλλά μην ξεχνάμε,την μεγάλη ευθύνη φέρνει ο ελληνικός λαός που ανάδειξε και ανέχτηκε αυτά τα καθίκια και συνεχίζει σε χειρότερα.Μην ξεχνιόμαστε ο ελληνικός λαός θέλει τα λαμόγια εγκληματίες,τόσα χρόνια πασοκ,νδ και τώρα χρυσή αυγή,σε λίγο θα θ'έλει και τους εγκληματίες που βρίσκονται μέσα στις φυλακές.Εχουμε ότι αξίζουμε σαν λαός,απλώς στεναχωριέμαι για αυτούς που πληρώνουνε τα λάθη των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

@φασίστα του 9:29:

Φάε σκατά του Χίτλερ και του Παπαδόπουλου, μωρή πορδή, βγήκες μέσα από τ'απόνερα της ιστορίας να μιλήσεις για πίπα-κώλο στο κεφάλαιο. Άντε στο διάολο, ρουφιάνε!

Ανώνυμος είπε...

12:02 ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑ?
ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ 12:44 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

άντε και γαμήσου ρε μουνόπανο που θα με πεις και φασίστα, παλιάρχιδο.
άκου το μουνί...εμεις έχουμε λιώσει στους δρόμους, τρώμε χημικά αβέρτα και βγαίνει το μουνί να πετάξει την καραμέλα φασίστας και χουντικός.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι και να πίνω, δεν θα με δεις να ρίχνω νερό στον μύλο του φασισμού πουλώντας «επανάστα». Άντε μπράβο, φασιστάκια

Ανώνυμος είπε...

@ μουνοπανά 12:30 μ.μ.

Πέρνα από το politburo αργότερα να σου κολλήσουν το επαναστατικό ένσημο, ανεγκέφαλο κνώδαλο. Ό,τι δηλώσει ο καθένας σε τούτη τη μπουρδελοχώρα!

Ανώνυμος είπε...

...χώρια που ακόμη και τα μπάχαλά σας τα κάνετε μόνο part-time, όποτε σας πει η ΓΣΕΕ, μολοτοφοζομπάκια.

Ανώνυμος είπε...

12:33 ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ 12:33 ΣΟΥ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον χρυσαυγίτη 12:42 που κατάφερε να κάνει το σαϊτ μπουρδέλο. Τσιμπήσατε κορόϊδα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο κοροιδα. Δεν εχετε καταλαβει οτι ολοι οι απλοι ανθρωποι εχουμε τα ιδια συμφεροντα? Δεν εχετε καταλαβει οτι το διερει και βασιλευε ειναι το καλυτερο οπλο τους? Αν το καταλαβατε τοτε να ενωθουμε να σταματησουμε το 4ο ραιχ και τη δοσιλογικη-κατοχικη κυβερνηση πασοκ-νδ-δημαρ. Οι προγονοι μας ειχανε τουλαχιστο λιγο μυαλο να διωξουνε πρωτα τον κατακτητη πριν κανουν τον εμφυλιο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΣΑΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.---ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ,ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ---ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

@ 3:39
Πέστα χρυσόστομε! Που μας βάζουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας κι αυτοί να αλωνίζουν!

kezap είπε...

Τι πλάκα έχετε...
Όραμα χρειάζεται η κοινωνία, ούτε κρεμάλες ούτε βρισιές αναμεταξύ μας.

Ανώνυμος είπε...

προς το παρον ο εχθρός ειναι κοινός και πρεπει να μεινουμε ενωμένοι όσο γίνεται...μέτα ας τσάκωθούμε μεταξύ μας σα μαλάκες έλληνες που είμαστε ,μιας και δε μπορούμε να καταννοήσουμε πως έδω που γεννηθήκαμε είτε λέγεται "γη" είτε λέγεται "ελλάδα" πρέπει να συμβιώσουμε...οτιδήποτε άλλο είναι φασισμός....