Παρασκευή, Νοεμβρίου 16, 2012

ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 17ΝΟΕΜΒΡΗ-ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ!!!


Κατεβασμένα ρολά θα δουν στους περισσότερους σταθμούς όσοι θελήσουν να μετακινηθούν αύριο με το Μετρό.
Από τις 12 το μεσημέρι δεν θα λειτουργούν έπειτα από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, στα πλαίσια του σχεδιασμού για την καθιερωμένη πορεία του Πολυτεχνείου, οι σταθμοί: Ακρόπολη, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι και Μοναστηράκι.
Ακόμα, έπειτα από τις 14:00 δεν θα γίνεται επιβίβαση και αποβίβαση από τους σταθμούς Πανόρμου, Κατεχάκη και Εθνική Άμυνα.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
iefimerida.gr 
ΠΡΕΖΑ TV
16-11-2012

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mετά από χρόνια ψεμμάτων των ακροαριστερών, μόλις τώρα! αρχίζει να ακούγεται η αλήθεια, ότι ΔΕΝ υπάρχουν "νεκροί χιλιάδες στους τροχούς" και μάλιστα το άρμα του Σκευοφύλακα δεν πάτησε ΚΑΝΕΝΑΝ. Και βέβαια δεν υπάρχουν νεκροί στο πολυτεχνείο.
Τόσα χρόνια, ΔΕΝ μπορούσαν οι δημοσιογράφοι να μας πουν ξεκάθαρα ότι ο Σκευοφύλακας ΔΕΝ πάτησε κανέναν;.

Ανώνυμος είπε...

Της μάνας σου το μουνί πούστη φασίστα.

Έλα στην πορεία να τα πεις αυτά γαμημένε φλώρε γαμώ την οικογένειά σου όλη

Ανώνυμος είπε...

Ε, αφού ο Σκευοφύλακας, με το ΑΜΧ-30, ΔΕΝ πάτησε κανέναν, ψέμματα θέλεις να πούμε;
Ηδη στα σχολεία ο αριθμός των παιδιών που ΞΕΡΕΙ την αλήθεια (ότι το άρμα ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ), και στρέφεται στην ΧΑ, αυξάνει κατακόρυφα.

Ανώνυμος είπε...

το επομενο βημα ειναι να πυροβολειται οποιος περπαταει στο κεντρο μερες διαδηλωσεων.οσο για τους απο πανω ο κοσμος καιγεται και τα μουνια χτενιζονται

Ανώνυμος είπε...

ποια η θεση των εργαζομενων του μετρο?????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

8.50 τι έγινε νεύρακια νεύρακια,
Η γη είναι επίπεδη και στέκεται στην πλάτη μιας χελώνας που κρατάει μια κόκκινη σημαία .και αν θες να ξέρεις που στέκεται η χελώνα ......μα σε μια μεγαλύτερη χελώνα .

SKANDALO είπε...

ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ, ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ. ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΤΕΣ. ΕΤΣΙ...

Ανώνυμος είπε...

ρε λαθροπατριωτες μπορειτε να http://anti-ntp.net/2012/11/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD-%CE%BC%CF%80/ αυτο?

Ανώνυμος είπε...


8:23 μ.μ. και 11:07 μ.μ.

ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1000 ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ; ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ XΟΥΝΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ), ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟ XΟΥΝΤΙΚΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ).

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕΣ ΠΟΡΔΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε 8.23 είσαι τόσο βλάκας?
Κάθε φορά που το άρθρο βρωμάει φασισμό,πετάγεσαι σαν την πούτσα και πετάς δυο ατάκες υπέρ του κόμματος του ΚΥΠατζή σε ύφος αδικημένου ανθρώπου που πλέον βρήκε το φως του..Και ξαναρωτάω?
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες!!
Ελάτε και πάλι στα γραφεία μας να σας διδάξουμε την ιστορία όπως δεν το περιμένατε ποτέ.
Σήμερα θα ακούσετε τον βολευτή μας Π.Ηλιόπουλο να μας λέει για το 1940,για το Πολυτεχνείο,για την εισβολή των Βιετναμέζων στην Αμερική,για τους Γερμανούς που μεταναστεύουν στην Ελλάδα για να βρουν δουλειά,για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που πήρε πέρσι η Α.Ε.Κ. και για το μουνί της μάνας του!!!!
Μπέεεεεεεε χρυσαύγουλα!!Τρέξτε από πίσω να μάθετε την τεχνική που δίδαξε ο ήρωάς σας ο Gayμπελς.ΤΟ ΨΕΜΑ.Μπέεεε, μπέεεεε πρόβατα χρυσαύγουλα

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΚΡΑΝΗ
ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

προς 2:59
Τελικά αυτή η λουλού απ την Ραφήνα εκτός από το να τραγουδάει ως 'Απόλλων' στη Μενεγάκη έκανε και κομπαρσιλίκια στο Δύο Ξένοι!!!
Μέγα σούργελο μιλάμε αυτή η κότα ο Ηλιόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Ο πράκτορας της cia Ιωαννίδης έριξε τον Παπαδόπουλο και με συνεργασία Καραμανλή και Μακάριου πούλησαν την Κύπρο! Αν ανοίξει ο Φάκελλος της Κύπρου θα ξεβρακωθούν πολλοί κώλοι!

Πάμε στο πολυτεχνείο
Πόρισμα Τσεβά: http://www.inews.gr/224/to-porisma-tseva-gia-tous-nekrous-tou-polytechneiou-14101974.htm

Πόρισμα Σαμπάνη :http://clubs.pathfinder.gr/papado******/703760
Και να μην ξεχάσουμε και τα εξαφανισμένα φύλλα του "Ριζοσπάστη" της 14 και 15 Νοέμβρη του 74!

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός, ότι αυτοί που σήμερον εμφανίζονται ως «πρωτοπόροι» και «καθοδηγητές» της εξεγέρσεως, δηλαδή οι κομμουνιστές, όχι μόνον απείχαν από το Πολυτεχνείο, αλλά το κατήγγειλαν κιόλας! Έγραφε τότε το υπ’ αριθμόν 8 τεύχος της «Πανσπουδαστικής», οργάνου της φοιτητικής νεολαίας του ΚΚΕ: «Καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου προβοκατόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλλη-Καραγιαννόπουλου, με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας, γελοία και αναρχικά συνθήματα που δεν εκφράζανε τη στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις. Για να μπορέσουν παραπέρα, κατασκευάζοντας (και με τη βοήθεια των χουντικών μέσων ενημέρωσης) την εικόνα μιας μεμονωμένης εξτρεμιστικής αναρχικής εξέγερσης, να χρησιμοποιήσουν το χιλιοτριμμένο πρόσχημα του “επαπειλούμενου κοινωνικού καθεστώτος”, για να δικαιολογήσουν την επαναφορά του στρατιωτικού νόμου και το δυνάμωμα της αιματηρής τρομοκρατίας. Ενέργειες που οι Αμερικάνοι και η χούντα είχαν από καιρό πάρει την απόφαση να επιβάλλουν ύστερα από την παταγώδη αποτυχία της χουντομαρκεζινικής προσπάθειας καθήλωσης και εκτόνωσης της λαϊκής πάλης»