Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2012

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Προκαλεί την ιστορική μνήμη και τον ελληνικό λαό η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, επιχειρώντας να αμαυρώσει την επέτειο του Πολυτεχνείου, να διαστρεβλώσει τα μηνύματα των λαϊκών αγώνων ενάντια στη χούντα 1967-'74 και τα προτάγματά τους. Γνήσιο δεκανίκι του συστήματος, συκοφαντεί κάθε τι που αντιτάσσεται σε μονοπώλια και ιμπεριαλισμό, ό,τι ακριβώς υπερασπίζεται η οργάνωση. Με προπαγάνδα κατ' ευθείαν από τα υπόγεια της CIA πρωτοστατεί στον πρωτόγονο αντικομμουνισμό, τις επιθέσεις κατά του ΚΚΕ προσφέροντας υπηρεσίες στα αφεντικά της, το μεγάλο κεφάλαιο.

Ο Χρήστος Παππάς, βουλευτής Επικρατείας της οργάνωσης, σε ομιλία του προς λοιπά φασιστοειδή είπε για το Πολυτεχνείο: «Σε λίγες μέρες θα έχουμε όλοι τη χαρά να απολαύσουμε τις κωμικές ιστορίες του περίφημου μύθου του Πολυτεχνείου. Ολοι ξέρουμε ότι το Πολυτεχνείο ήταν ένας μοχλός πίεσης των αμερικανοσιωνιστών για να δημιουργήσουν μια κατάσταση κρίσης στην Ελλάδα, δεν ήταν μία αυθόρμητη φοιτητική εξέγερση όπως θέλουν να λένε... όλοι λοιπόν θα απολαύσουμε αυτές τις ιστορίες, όλοι ξέρουμε το τι ακριβώς έγινε στο Πολυτεχνείο»...
Ο ίδιος σε συνέντευξή του σε φασιστικό ιστότοπο μεταξύ άλλων είπε: «Ο πατέρας μου, ένας μαχητής του Συμμοριτοπολέμου, ένας άψογος αξιωματικός του Πυροβολικού, με παλαιά και στενή φιλία με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο (...)». Υπερασπίστηκε το ναζιστικό χαιρετισμό που κάνουν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής προσθέτοντας: «Οι κομμουνιστές, οι αριστεροί χαιρετούν με τη γροθιά υψωμένη, έτοιμη να καταστρέψει με μίσος οτιδήποτε βρει μπροστά της». Παρακάτω αναφέρθηκε στην «προδοτική πολιτική των κομμουνιστών» το 1946-1949, αλλά και «στην Αριστερά των αρνητών της Πατρίδας».
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, έτερος νεοναζί βουλευτής, ο Αντώνης Γρέγος, είπε στη Βουλή απευθυνόμενος στη συγκυβέρνηση, ζητώντας μέτρα ενάντια σε εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές που αποκαλύπτουν το ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης: «(...) επειδή οι μέρες που έρχονται είναι λίγο περίεργες και θα δώσουν τροφή στις γνωστές αριστερίστικες και ψευτοαντιεξουσιαστικές εγκληματικές οργανώσεις να προβούν σε παράνομες ενέργειες, πλησιάζει και η 17 Νοέμβρη (...) να μεριμνήσετε έγκαιρα και αποτελεσματικά ώστε τέτοια φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς μαθητών και δασκάλων να παταχθούν. Ο ρόλος του μαθητή και δασκάλου είναι σαφής και καθορισμένος και για μας πέραν της εκπαίδευσης θα πρέπει να βασίζεται στο τρίπτυχο των ελληνικών ιδανικών "πατρίς - θρησκεία - οικογένεια"».
http://www.rizospastis.gr
ΠΡΕΖΑ TV
9-11-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελάτε κορίτσια!

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία είναι παλιά και γνωστή σε όλους.Ο Ριζοσπάστης πρώτος είχε γράψει ότι το Πολυτεχνείο ήταν τέχνασμα της CIA για να αποπροσανατολίσει το κίνημα.Αν είναι αλήθεια ποτέ δεν θα το μάθουμε ,πάντως το μόνο που έγινε ήταν να φύγει ο Παπαδόπουλος και να έρθει ο Ιωαννίδης. Ακόμα και αν το Πολυτεχνείο ήταν ένα τέχνασμα δεν πρέπει να αλλάξει κάτι στην Ιστορία μια και αποτελεί καλό πρότυπο αντίδρασης.

Ανώνυμος είπε...

Ενοχλούνται οι ναζί με το πολυτεχνείο,λογικό,αφού έδιωξε τον αγαπημένο τους δικτάτορα.Πρώτοι οι ναζί θέλανε να εφαρμόσουν την νέα τάξη πραγμάτων και τώρα το παίζουνε,εναντίων της νέας τάξης πραγμάτων και καλά,αφού αυτό είναι το όνειρο όλων των ναζιστών.Παραμυθιάζουνε τα μικρά που δεν ξέρουνε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

εγω αναρωτιεμαι που ειναι η αριστερα(στο συνολο της απο συριζα μεχρι κκε) στον αντιφασιστικο αγωνα?τι περιμενει για να βγει στο δρομο και να αντιπαρατεθει με τα ταγματα εφοδου των νεοναζι?

Ανώνυμος είπε...

συντροφοι τα λετε λιγο μπερδεμενα...
απο τη μια οι αναρχικοι ειναι δεκανικι του συστηματος και προβοκατορες απο την αλλη η χρυση αυγη ειναι και αυτη δεκανικη του συστηματος κτλ. το παραξενο στην ιστοριουλα ειναι οτι οι αναρχικοι ειναι οι μονοι σε αυτη τη χωρα που εχουνε ανοιξει πολεμο με τη χρυση αυγη και στη θεωρια και στην πραξη.το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι το συστημα πολεμαει το ιδιο το συστημα!!!!!ο καπιταλισμος πασχει απο αυτοανοσο νοσημα!!!!Ή πολυ απλα πρεπει να αλλαξετε λογικη και να ανοιξετε τα ματια σας και οταν αυτο συμβει να συμπορευθειτε με τα κατα τοπους αντιφασιστικα μετωπα!


Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΤΑΛΙΝ


ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Προτιμώ ποιο ευρυ σύνθημα. παλλαικός μετωπο αντικατοχικού αγώνα
.