Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2012

ΕΛΛΑΔΑ 2012:ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΜΑΘΗΤΕΣ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ


Στην Ξάνθη του 2012, στα 20 δημοτικά σχολεία της περιοχής, καταγράφονται 210 μαθητές που υποσιτίζονται και όπως αναφέρει ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Σάββας Μελισσόπουλος, πρόκειται για παιδιά που προέρχονται από ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, με τον έναν ή και τους δύο γονείς άνεργους.



Αν η είδηση αυτή δείχνει τις δραματικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, εντυπωσιακή είναι και η επώνυμη καταγγελία του κ. Μελισσόπουλου, ότι οι αρτοποιοί της περιοχής που διανέμουν δωρεάν κουλούρια στους μικρούς μαθητές αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με το ΣΔΟΕ, επειδή δεν κόβουν παραστατικά πώλησης.

Εκτός από τους 210 μαθητές από τα δημοτικά σχολεία της Ξάνθης που έχουν δηλωθεί ότι υποσιτίζονται, ακόμα 62 μαθητές έχουν δηλωθεί από το σχολείο της Σταυρούπολης, 15 μαθητές από το σχολείο Αβδήρων και δύο στα νηπιαγωγεία, ενώ έντεκα μαθητές καταγράφηκαν στον δήμο Τοπείρου.


Πηγή: alfavita
ΠΡΕΖΑ TV
14-11-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα και όλα τα παιδια στην σταυρούπολη είναι δεν είναι 50-60.

Τωρα πως υπάρχουν 62 υποσιτισμένα παιδιά είναι ένα άλλο θέμα.

Η παραπληροφόρηση πάντος πάει συννεφο.

Ας είμαστε ποιο προσεκτικοί άλλη φορά για το τί διαδίδουμε διότι μόνο συγχυση δημιουργείτε!

Αμφιβάλλω εάν υπάρχουν καν στην σταυρούπολη υποσιτισμένα παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Στην Σταυρουπολη απλως ο διευθηντης δεν ασχοληθηκε καν με την υποθεση των υποσιτιζομενων παιδιων. Αλλοι εκπαιδευτικοι ασχολουνται αλλοι οχι .Το ζητημα με το κολουρακι γιατι περι αυτο προκεται που μοιραζεται στα παιδια μεσα απο φουρνους (4) μονο !!το τρεχει ο συλλογος κοινωνικης αλληλεγυης Ξανθης .Μπραβο στην προεδρο του συλλογου για αυτη την υπεροχη δουλεια !!