Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2012

ΒΡΟΥΤΣΗΣ: ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 586 ΕΥΡΩ-ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ;


Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης παραδέχθηκε πως με τα χρήματα του κατώτατου μισθού πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να ζήσει, ωστόσο επεσήμανε πως πλέον υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα έχουν ούτε αυτά. Ο κ. Βρούτσης μιλώντας στη ΝΕΤ είπε «πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ζήσει κάποιος με 586 ευρώ. Από την άλλη, μακάρι να είχαν όλοι τα 586 ευρώ». Πρόσθεσε μάλιστα πως ένα 25% του πληθυσμού δεν έχει ούτε αυτό το ποσό.
Παράλληλα υποστήριξε πως η δύσκολη χρονική συγκυρία που διανύει η χώρα μας λόγω κρίσης, τόνισε ότι «πληρώνουμε παθογένειες ετών», ενώ αναφερόμνεος στα ποσοστά της ανεργίας και τα ποσοστά ρεκόρ που αγγίζει, είπε πως ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί είναι με ανάπτυξη και επενδύσεις.
http://www.iefimerida.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
23-11-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

VROUTSI DARLING,GOUDI IS COMING REAL SOON..DON'T WORRY,JUST BE PATIENT..

Ανώνυμος είπε...

Και κάποιοι άλλοι παίρνουν 5.000 και κάποιοι άλλοι έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία στο Λονδίνο και αλλού..

kezap είπε...

μεταξύ αυτών που παίρνουν 5.000 είναι και τα κοπρόσκυλα της χ.α. που υποστηρίζουν κάποιοι εδώ μέσα...
Το θέμα είναι να βρεθεί όραμα και ελπίδα για το λαό.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λεει ο υπουργος.Υπαρχουν ενα εκατομμυριο και παραπανω ανεργοι που ο οαεδ δεν τους δινει ουτε μια φραντζολα.Επισης ενας φιλος μου δουλευει τζαμπα στο κκε,μοιραζει ριζοσπαστες.Μακρυα απο κομμουνιστες αφεντικα και απο κρατικα ταμεια παιδια γιατι δεν δινουν φραγκο.Μονο η ελευθερη αγορα πληρωνει κι ας ειναι και λιγα.

kezap είπε...

σωστά τα λες, γιαυτό όλοι στα γραφεία ευρέσεως εργασίας που θα ανοίξει η χ.α. για να βγάζει ο κοσμάκης έστω το ψωμί του...
18 ευρώ μεροκάματο, δεν είναι άσχημα...
Το Θέμα για κάποιους δυστυχώς ακόμα είναι αν τα σκατά στα οποία θα κολυμπήσουν βγαίνουν από αριστερούς οι δεξιούς κώλους...
Φάτε σκατά

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ