Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2012

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ


Μαίνεται ο πόλεμος των σκουπιδιών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, καθώς οι εργολαβικοί υπάλληλοι αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους μετά από μια μαραθώνιο και γεμάτη εντάσεις σύσκεψη.
Ανοιχτά πλέον είναι όλα τα ενδεχόμενα για παρέμβαση της Αστυνομίας, την οποία έχει ήδη διατάξει η Εισαγγελία μετά το έγγραφο που συνυπέγραψαν οι πρυτανικές Αρχές, κοσμήτορες και πρόεδροι σχολών και τμημάτων, όπως αναφέρουν Τα Νέα.


Με δεδομένο ότι κάθε απόπειρα για να απαλλαγεί το ΑΠΘ από τα βουνά των σκουπιδιών θεωρείται
απεργοσπαστικός μηχανισμός, δεν αποκλείεται να σημειωθούν επεισόδια σήμερα, Πέμπτη στην εκστρατεία καθαρισμού που αποφάσισαν να οργανώσουν οι πρυτανικές Αρχές με τους κοσμήτορες και τους προέδρους με την εθελοντική συμμετοχή όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Η κατάσταση με τα απορρίμματα έχει φτάσει στο απροχώρητο, με αποτέλεσμα το τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών να αναστείλει επ' αόριστον τη λειτουργία του, καθώς η γενική συνέλευση έκρινε αδύνατη τη λειτουργία των αιθουσών διδασκαλίας λόγω της ύπαρξης σκουπιδιών, λυμάτων, τρωκτικών και τοξικών ουσιών.

Σε ανακοίνωσή τους φοιτητές του Οικονομικού Τμήματος αναφέρουν ότι εξαιτίας της τραγικής κατάστασης με την καθαριότητα δύο συμφοιτητές τους προσβλήθηκαν από σταφυλόκοκκο, κάτι που
ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από τις υγειονομικές αρχές.

*Περισσότερα στην έντυπη έκδοση των Νέων
Newsroom ΔΟΛέντυπη έκδοση των Νέων
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
29-11-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: