Σάββατο, Νοεμβρίου 10, 2012

ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Περίπου 100 άτομα, τα γνωστά ακροδεξιά, φασιστικά στοιχεία, σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στη περιοχή των Πατησίων και πορεία από την οδό Αγίου Μελετίου προς την πλατεία του Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις για άλλη μια φορά σε ρόλο παρατηρητή, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους φασίστες να επιτεθούν και πάλι σε καταστήματα αλλοδαπών, σπάζοντας τζαμαρίες, καρέκλες και τραπέζια.
Μετά τις καταστροφές και τους ρατσιστικούς αυτούς βανδαλισμούς επενέβη η αστυνομία και προέβη σε άγνωστο αριθμό προσαγωγών.
http://www.left.gr
ΠΡΕΖΑ TV
10-11-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπάτσοι και τα τσιράκια τους οι χρυσαύγουλοι πιστοί στη δουλειά που τους βάλανε τα αφεντικά: να κυνηγάμε εξαθλιωμένους μετανάστες αντί τραπεζίτες και πολιτικούς. Το παρακράτος ζει και βασιλεύει.

Ανώνυμος είπε...

Ενω οι αναρχικοι κ οι αριστεροι λιωσαν σολες απο κυνηγι..

Ανώνυμος είπε...

οι εισβολείς είτε είναι ρακένδυτοι είτε είναι υπερξοπλισμένοι είναι εισβολείς, οι Έλληνες είναι αντάξιοι διάδοχοι των προγόνων τους που πολεμούσαν όλους τους εισβολείς για την προάσπιση της πατρίδας και ήταν ανάχωμα της Ευρώπης και του πολιτισμού της στις επιδρομές των ειβολέων