Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2012

ΚΡΗΤΗ: ΣΤΟ "ΠΟΔΙ" Η ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ


Σε "συναγερμό" βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην Κρήτη, εν όψει της έναρξης της περιοδείας σε Χανιά και Ηράκλειο τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η οποία ξεκινά αύριο Σάββατο απο τα Χανιά, ενώ σήμερα στο Ηράκλειο έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση.
Πρόκειται για τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστο Παππά, Νίκο Μίχο και Κώστα Μπαρμπαρούση, οι οποίοι – όπως έχει ανακοινωθεί από την Χ.Α. – στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφθούν τα γραφεία της στην οδό Τζανακάκη των Χανίων.


Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, οι ομιλίες στους συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία Χανίων της Χρυσής Αυγής στην οδό Τζανακάκη, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 5:30 το απόγευμα, αλλά από τις 4:00 μμ φορείς και συλλογικότητες των Χανίων έχουν προγραμματίσει αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την συγκέντρωση της Χ.Α.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα επεισόδια που συνέβησαν σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, έχει θέσει σε συναγερμό της αστυνομικές δυνάμεις, 
ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκλειστούν όλοι οι δρόμοι γύρω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και μάλιστα σε μεγάλη έκταση.

Στόχος της αστυνομίας είναι – σε κάθε περίπτωση – να μην έρθουν "τετ α τετ" οι συγκεντρωμένοι και από τις δύο πλευρές και για τον σκοπό αυτό είναι βέβαιο πως θα "κλείσει", τουλάχιστον, η οδός Τζανακάκη από το ύψος του δημοτικού κήπου μέχρι την συμβολή της με την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς .

Στο Ηράκλειο, η αντίστοιχη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής θα γίνει, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου, ενώ σήμερα Παρασκευή στις 18:00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση στα "Λιοντάρια" και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
http://www.newsit.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
23-11-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

elate sas perimenoume augoulakia...athlitiko papoutsaki na forate giati tha fate poly treksimo..

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΤΑ ΚΡΗΤΗ ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΕΙΑ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΖΗΤΩ Η ΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Erxomaste kriftite , tso kai lo se ka8e prodoti anarxiko

Ανώνυμος είπε...

Με όλα αυτά που τραβάει η Κρήτη από τους λάθρο που κλέβουν τις δουλειές κι από πάνω σκοτώνουν, είναι φυσικό η Κρήτη να πηγαίνει στη μόνη λύση για ψωμί στους Έλληνες, την ΧΑ.
Το ψωμί πλέον είναι λίγο. ΔΕΝ φτάνει και για τους λάθρο.
Γι αυτό Χρυσή Αυγή, λέει ο λαός της Κρήτης.

Ανώνυμος είπε...

εσυ εισαι 'λιγος' για την ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

που τα βλεπεις αυτα ρε καημενε,εδω χαμο δεν υπαρχουν φασισταρια.πιειτε κανα δυο μπουκαλια ρακες για να βλεπεστε διπλοι κ τριπλοι να νομιζεται οτι ειστε πολλοι.βληματα ε βληματα

Ανώνυμος είπε...

Εμείς τα κρητικοπουλα εμείς τα παλληκαρια όταν ακούμε πόλεμο κρυβόμαστε στα αμπάρια

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρη η Κρήτη Χρυσή Αυγή ψηφίζει.
Ελα, έλα, ΧΑ ψηφίζει.

Ανώνυμος είπε...

kai ston peiraia einai oloi vazeloi.o xitler itan filellinas.i gh einai tetragwnh k ta stroumfakia einai kitrina...

SKANDALO είπε...

Τα Χρυσαύγουλα έχουν χεστεί πάνω τους. Μετά και τις πρόσφατες 'ανακαινίσεις' των γραφείων τους, έρχονται και ανάλογες 'ανακαινίσεις' στις μάπες τους. Η Κρήτη σας περιμένει πουτάνας γιοι.

Χρυσές Κότες, τρέξτε γρήγορα να αλλάξετε τις χεσμένες κυλότες σας και μετά να κλαφτείτε σε όσα από τα τοπικά μπουρδέλα σας έχουν μείνει όρθια. Κάντε γρήγορα όμως γιατί τώρα που έχουν καταλάβει όλοι οι Έλληνες πόσο θρασύδειλα αδύναμα ανθρωπάρια είστε, θα σας γαμάνε όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε (βλ. Αγρίνιο).

Ανώνυμος είπε...

Ρε υπάλληλε 6:14 μ.μ .Πάλι με bold γράφεις?Τι λέει ο λαός της Κρήtης?Α ρε βλακάκο υπάλληλε..Άντε και τώρα που έγραψες την μαλακία σου πήγαινε για μεροκαματάκι στον πρεδρο σου τον μαύρο.Άντε γαμώ την μάνα σου και τη νεκρή την πουτάνα τη γιαγιά σου αυγουλάκι χαφιέ των μπάτσων

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΕΝΤΕ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΑΡΑΒΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ...

"Γαμιά" 4:55 αφού γαμάς πεθαμένους βρες κανένα πιο φρέσκο από την γιαγιά του 6:15. Να ο Λάμπρος Φούντας είναι σχετικά φρέσκος... Αν πάλι θέλεις αν συνδυάσεις και την παιδεραστία (ως κλασικός ανώμαλος εβραίος) με την νεκροφιλία μπορείς να δοκιμάσεις τον Καλτεζά ή τον Γρηγορόπουλο