Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ



ΠΡΕΖΑ TV
9-11-2012

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Το μουνι της μανας σου πουστρακι

Ανώνυμος είπε...

Gamw kai tous 2 roufianoi ;)

Ανώνυμος είπε...

http://jungle-report.blogspot.gr/2012/03/blog-post.html
ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΠΡΕΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

10:22 Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ
11:14 Ο ΣΤΟΚΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ?

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι αντιεξουσιαστές δεν είναι όργανο του συστήματος που τρομοκρατούν τον κόσμο και δεν κατεβαίνει κανένας στις πορείες και τις διαδηλώσεις

Ανώνυμος είπε...

οι χώροι της Χρυσής Αυγής και των αντιεξουσιαστών, αντιεξουσιαστικοί και οι δύο χώροικαθώς δεν θέλουν την παρούσα εξυσία,αλλά μια άλλη μορφή εξουσίασης πρέπει να συνεννωθούν σε κοινούς αγώνες μήπως ανατραπέι το σύστημα και ξεκινήσει μια νέα αυγή για τον πολιτισμό στη Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

http://www.inews.gr/116/antiexousiastis-nikos-kountardas-masonoi-kai-xenes-ypiresies-kanoun-koumanto-stin-chora-mas.htm
Πάρτε το χαμπάρι όσο τσιράκια είναι του συστήματος είναι στην χρυσή αυγή άλλο τόσο είναι και οι αναρχικοί και ακροαριστεροί.

Ανώνυμος είπε...

1:07 Αυτά τα λέει πρίν ή μετά τα ψυχοφάρμακα?...ξέρεις αυτα που δώσανε οι Αμερικάνοι στον Διώτη να ταίσει τον Ξηρό...οι τάχαμου ανακρίσεις!

Ανώνυμος είπε...

2:04
Αυτά τα είπε ο "επαναστάτης" στους δημοσιογράφους όταν κατάλαβε ότι τον ξεπούλησαν οι ψεφτο-αναρχικοί και ότι πήγε στην φυλακή όταν δεν ήταν χρήσιμος στο σύστημα που υπηρετούσε ως αναρχικός.

Ανώνυμος είπε...

pros to paron pantos mono oi anarxikoi metrane nekrous apo to susthma....ti sou leei auto? de theorw apithano oti se ena tetoio kinhma de tha exoun duisdisei kai roufianoi...alla h pleiopshfia einai antiexousiastes...opote mallon apo tous roufianous xepoulithike (an egine etsi)

Ανώνυμος είπε...

οι αναρχικοι τσιαρακια του συστηματος;καλο και αυτο!δεκαδες φυλακισμενοι και βασανισμενοι,δεκαδες με δικογραφιες χωρις κανενα στοιχειο ,νεκροι σε συμπλοκες με τ κρατος,παρακολουθησεις σε απειρους αγωνιστες και εσεις ακομα πιπιθλατε τις βλακειες της χ.α!ειστε εντελως ηλιθιοι!

Ανώνυμος είπε...

Νεκροί και φυλακισμένοι αναρχικοί;Νέο είναι αυτό το ανέκδοτο;Οι μόνοι που μπήκαν φυλακή ήταν όσοι δεν έκαναν πλέον για τις δουλειές του συστήματος και μερικοί για ξεκάρφωμα.Νεκρούς από τους αναρχικούς ναι υπάρχουν δεκάδες. Εκατομμύρια που έχει βγάλει το σύστημα από τους αναρχικούς και αυτά εκατοντάδες, να ΄ναι καλά μόνο τα τσιράκια που βγήκαν στους δρόμους τον Δεκέμβρη του 2008 και κατέστρεψαν τα μικρομάγαζα στο κέντρο για να εδραιωθούν τα μονοπώλια των πολυεθνικών.