Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2012

Ελεύθερος υπό όρους ο αρτοποιός που έδεσε τον Αιγύπτιο υπάλληλό του με αλυσίδα

Αυτοβούλως παρουσιάστηκαν και οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν
Φωτογραφία: Ευρωκίνηση
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το απόγευμα ο 59χρονος ιδιοκτήτης του αρτοποιείου στη Σαλαμίνα, ο οποίος κατηγορείτο για την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος Αιγύπτιου μετανάστη.

Ο Αιγύπτιος, ο οποίος εργαζόταν στον φούρνο του 59χρονου κατηγορούμενου, είχε βρεθεί από περαστικούς, την περασμένη Κυριακή, δεμένος με αλυσίδα σε δέντρο και ξυλοκοπημένος.

O ίδιος κατήγγειλε στην αστυνομία ως δράστη τον εργοδότη του και άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γιός του αρτοποιού.

Ο φούρναρης φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι είχε πιάσει τον υπάλληλό του να κλέβει από το ταμείο το ποσό των 12.000 ευρώ.

Την Τετάρτη παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Εξάλλου, την ικανοποίησή του για τη στενή συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, εξέφρασε ο πρεσβευτής της Αιγύπτου Ταρέκ Αντελ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την υπόθεση.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας Αλ Αχράμ, ο πρεσβευτής είπε ότι οι Αιγύπτιοι πρέπει να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην εμπλέκονται σε ρατσιστικές εκδηλώσεις, ενώ προς τους Έλληνες τόνισε τη θετική συνεισφορά των Αιγυπτίων στην ελληνική οικονομία, την αγάπη τους προς την Ελλάδα και υπενθύμισε την ύπαρξη ελληνικής κοινότητας στην Αίγυπτο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Αν ο Αιγύπτιος είχε δέσει τον αρτοποιό και τον είχε ξυλοκοπήσει πρωτύτερα επειδή τον έκλεψε θα ήταν σήμερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους;

web design - Δημιουργία ιστοσελίδων - Προώθηση ιστοσελίδων
web design

Ανώνυμος είπε...

έτσι ακριβώς!
άσε που άμα ήτανε πακιστανός θα του δίναν και επίδομα.
αν ήτανε αφγανός, θα του δίνανε υπηκοότητα.
αν ήτανε τούρκος, θα του δίναν την κομοτηνή.
αν ήταν αλβανός, θα του δίναν την βόρειο ήπειρο
και συ αν ήσουν άνθρωπος, θα σκεφτόσουν ανθρώπινα!

Ανώνυμος είπε...

7:39 σόρρυ φίλε δεν κατάλαβα το σχόλιό σου κ βιάστηκα...μαλακία μου.
(7:48)

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΛΕΕΙ 12 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αφαιρέστε τις εθνικότητες και πείτε, υπάρχει κανείς που να πίστεψε το παραμύθι του αρτοποιού? - (εκτός από την μάνα του βέβαια...)

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω το παραμύθι του αρτοποιού.Θέλω να προσθέσω κάτι ,για το τι λαός είμαστε.Ενας λαός με μνήμη χρυσόψαρου,παρτάκιας,ψεύτης ,αχάριστος.Ενας άνθρωπος που δεν μπορεί να αναγνωρίσει το καλό,δεν μπορεί να αναγνωρίσει και το κακό και συνεχώς θα κινείτε προς το κακό ,γιατί είναι πιο εύκολο.Ποιός θυμάται τους δύο πακιστανούς,που πεθάνανε στην προσπάθεια τους να σώσουνε το ζευγάρι των ηλικιωμένων που το αυτοκίνητο τους κώλησε στις γραμμές του τραίνου;

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε γιατί βρωμόπουστα ελληνάρας πρόκειται. Αλλά οι δικαστές-ασφαλήτες δε πειράζουν φυσικά τα δικά τους παιδιά-εργαλεία...
A politistos

Ανώνυμος είπε...

Αμα ο φουρναρης ειναι χρυσαυγουλίτης το ξέρουν και οι πέτρες οτι δεν προκειται να εχει τη παραμικρη κυρωση

Ειπαμε η Τσίγκινη Αυγη μπορει να κανει οτι γουσταρει στο "δημοκρατικο" κρατος του Δενδια.Να δερνει να ξεφτιλιζει να σφαζει φυσικα χωρις τη παραμικρη κυρωση.

Πλεον οι πολιτες χωριζονται σε 2 κατηγοριες.Στους Χρυσαυγουλιτες που μπορουν να αυτοδικουν και να κανουν οτι θελουν και σε ολους εμας τους υπόλοιπους που υποκεινται στις συνεπειες του ποινικου κωδικα

Απορω αυτη η "αριστερη" πορδη ο Ρουπακιωτης δε τα βλεπει ολα αυτα? Αλλα βεβαια τι περιμενεις απο ενα χεστη σα το Ρουπακιωτη?