Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2012

ΝΕΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Με ένα ακόμα εθνικιστικό και ρατσιστικό εμετικό παραλήρημα απαντά η Χρυσή Αυγή στις εθνικιστικές δηλώσεις Μπερίσα περί Μεγάλης Αλβανίας, η οποία σημαίνει αλλαγή συνόρων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. «Όσο ανεχόμαστε τους αλβανούς εγκληματίες και τα παράσιτα εντός της επικράτειάς μας, τόσο παράλογες απαιτήσεις θα εγείρει το θλιβερό κρατίδιό τους», λένε σε ανακοίνωσή τους τα φασιστοειδή.


Και δείχνουν σαν υπεύθυνους γενικά τους Αλβανούς μετανάστες που τους χαρακτηρίζουν παράσιτα. Φέρνουν ξανά στην επιφάνεια και αναπαράγουν το δόγμα της λεγόμενης «μηδενικής ανοχής» προς τους μετανάστες, που εδώ και μήνες καλλιεργεί η συγκυβέρνηση και αποτελεί την επίσημη πολιτική της. Δόγμα πάνω στο οποίο έχει βασίζει το κυνηγητό των μεταναστών και ταυτόχρονα πυροδοτεί τη δράση των χρυσαυγιτών.
Ο μεγάλος κίνδυνος για τους λαούς δεν είναι οι μετανάστες, αλλά ο εθνικισμός, τα συμφέροντα και οι ανταγωνισμοί των μονοπωλίων και των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.
http://902.gr/
ΠΡΕΖΑ ΤV
29-11-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο για να μαθουν ποσο τους υπολογιζουν οι χρυσες κοτες τους αλβανους γιατι δεν ειναι λιγοι και οι αλβανοι που τασονται στο πλευρο της χρυσης κοτας(και εχω βρει αρκετους απο αυτους τους μαλακες)............................

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστα αδερφε στο 8.12 τα περισσοτερα παιδια στα γυμνασια και λυκεια απο αλβανια ειναι χρυση αυγη.