Σάββατο, Δεκεμβρίου 15, 2012

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 60% ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ


Αυξημένα από 40 έως και 60% θα είναι από το νέο έτος τα ασφάλιστρα των ιδιωτικών προγραμμάτων συνταξιοδότησης και υγείας.
Οι αυξήσεις θα εφαρμοστούν στα νέα συμβόλαια από την αρχή του 2013. Η εκρηκτική άνοδος του κόστους των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων κάνει πιο δύσκολη την πρόσβαση στην ιδιωτική ασφάλιση, σε μια περίοδο που οι παροχές του κράτους μειώνονται διαρκώς.
Οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα δεν είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των εταιρειών. Οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες και σε εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οι οποίες λειτουργούν συνδυαστικά και οδηγούν σε ριζική αλλαγή των ασφαλιστικών προϊόντων που κυκλοφορούν σήμερα στη χώρα μας.

Οι αυξήσεις οφείλονται στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής, αλλά και σε κοινοτική οδηγία που απαγορεύει τη διάκριση των δυο φυλών, καθώς οι γυναίκες πληρώνουν υψηλότερα ασφάλιστρα επειδή ζουν περισσότερο από τους άντρες.
Τρίτος παράγοντας είναι το επιτόκιο με βάση το οποίο υπολογίζεται η εγγυημένη σύνταξη, για την οποία δεσμεύεται η εταιρεία έναντι των ασφαλισμένων της. Η κακή πορεία των αγορών, που έχει συμπιέσει τις αποδόσεις των επενδύσεων σε πολύ χαμηλά επίπεδα, υποχρεώνει το σύνολο των εταιρειών να προχωρήσουν παράλληλα και στην αναπροσαρμογή των επιτοκίων
http://news247.gr
ΠΡΕΖΑ TV
15-12-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΓΟΝ!
Προπονήσεις μόνο για Ελληνες με την Βούλα Παπαχρήστου θα κάνει η Χρυσή Αυγή.
By teo εδω...

H Βούλα Παπαχρήστου που φαίνεται ότι πλέον εγκαταλείπει τον αθλητισμό σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Θα μετάσχει σε καμπ προετοιμασίας με πολύπλευρες δραστηριότητες σώματος και πνεύματος που θα διοργανώνει η Χρυσή Αυγή.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Χρήστος Παππάς είπε πως στόχος τους θα είναι η μύηση του σώματος και του πνεύματος των συμμετεχόντων στις αρχαιοελληνικές αξίες που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή. Ολη την επίβλεψη θα έχει η Βούλα Παπαχρήστου σε ό,τι αφορά στο αθλητικό κομμάτι.
Τα ειδικά αυτά camp θα διεξάγονται αρχικά στην Σπάρτη κάθε καλοκαίρι και θα διαρκούν 2 εβδομάδες.

Ανώνυμος είπε...

Διανομή τροφίμων στα γραφεία της XΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Δυτικής Αττικής

SKANDALO είπε...

Οι πουτάνες μάνες των Χρυσών Αυγών προσφέρουν δωρεάν πρωκτικό σεξ σε Έλληνες πολίτες στα τοπικά μπουρδέλα της ξεπεσμένης οργάνωσης της Χρυσής Πορδής.

Αλήθεια, ενημερωθήκατε για τα μπουκετίδια στην μάπα που εισέπραξαν οι συναγωνιστές σας της Τοπικής Βορείων Προαστίων Σάββατο πρωί?

Μα να είναι ορισμένοι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ που να φεύγουν μεμονωμένα? Ούτως ή άλλως 30 άτομα ήταν οι χέστηδες και τους 20 τους έφερε ένα βανάκι (ο αριθμός κυκλοφορίας έχει δωθεί στους ενδιαφερόμενους και αναμένεται ταυτοποίηση και 'ανακαίνιση').

Θα χρειαστούν νέες μπλούζες αλλά αυτό είναι το μικρότερο κακό που έπαθαν! Να δούμε πως θα κυκλοφορήσουν με τις πρησμένες μάπες.

Γουστάρετε ξυλίκι αδελφούλες της Χρυσής Πορδής!