Σάββατο, Δεκεμβρίου 08, 2012

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ-Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ


Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο Ηλίας Κασιδιάρης, όταν ρωτήθηκε αν το ιατρείο της Χρυσής Αυγής θα βοηθούσε άρρωστο παιδί ενός μετανάστη απάντησε οτι είναι πολιτική επιλογή του κόμματος να μην το εξυπηρετήσει. 


Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για μεμονωμένα περιστατικά και μεμονωμένες δηλώσεις, που δημιουργούν μια πλαστή εικόνα για την Χρυσή Αυγή. "Έχουμε κάνει λάθη αλλά δεν μετανιώνουμε, άλλωστε τα δικά μας είναι μηδαμινά μπροστά στα λάθη άλλων" είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, είπε ότι "άν δεν πίστευα στον κοινοβουλευτισμό δεν θα ήμουν στη Βουλή σήμερα. Θα ήμουν ταγματάρχης και θα επιχειρούσα πραξικόπημα”.

Εντονη ήταν αντίδραση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την πρωινή παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στη ΝΕΤ.
"Θεωρούμε απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο η Δημόσια Τηλεόραση εμφάνισε στην εκπομπή της «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Προσφέροντας του, στην ουσία, βήμα για να αναπτύξει τις αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές απόψεις του χωρίς κανένα, ούτε καν στοιχειώδη, δημοσιογραφικό ή πολιτικό αντίλογο".

Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=79074:kasidiarhs-den-tha-bohthousame-pote-to-arrosto-paidi-enos-metanasth&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz2EUXwxzQz 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
8-12-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ σωστά μιλά ο Κασιδιάρης, δεν δίνουμε ούτε δραχμή για τα συσσίτια που ταίζουν ξένους

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι απαραίτητο το όπλο για το κυνήγι των κόκκινων λαγων .το ίδιο αποτέλεσμα έχεις και με την παντοφλα της γιαγιάς σου.
Κανε εξάσκηση στην εκτόξευση της παντοφλας ώστε να τους χτυπάει στα αυτιά .και πάντα να έχεις και μια ρεζερβα ,μια στο χέρι μια περασμένη στην μέση ,ακριβώς όπως οι cowboys .αντε καλή επιτυχία
Red rabbit hunder

Ανώνυμος είπε...

δεν μου λες ρε κυνηγε κοκκινων λαγων οταν τραβας μαλακια κοιτας τον καθρεφτη και σε γουσταρεις πολυ ?καμμια γκομενα τιποτα ?

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε τις ώρες που γράφουν! 11:54, 12:59 Σαββατου. Συμπέρασμα? Βρείτε ΑΜΕΣΑ γυναίκα! Ο άλλος δε ο παληκαράς που δεν έχει αυτοκτονήσει ακόμα απο τη ντροπή του που βάρεσε γυναίκα, τουναντίον μάλιστα κομπάζει για αυτό, μια ματιά μόνο φτάνει για να δεί κανείς άμεσα ότι είναι παιδί χωρισμένων γονιών και μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου υπήρχε ενδοιοκογενειακή βία. Γι αυτό σουφρώνει τα χείλη του. Άρεσε περισσότερο έτσι στο ''μπαμπά'' του. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να μη σχολιάσω το σχόλιο του πλέον ακατάλληλου ατόμου να αναφερθεί σε οικογένεια, παιδιά, αλληλοβοήθεια κ.λ.π. Γάμησε τα....
A politistos

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζα αντε γαμισου και εσυ και το καθε μουλικο που μεζευτηκε εδω περα
εφτασαν οι ελληνες να τρων απο τα σκουπιδια και θα ασχολουμαστε με τα καθε απλυτο που περασε τα συνορα βραδυ