Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2012

ΣΟΚ: ΕΔΕΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!-ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ-ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΖΩΑ


Στην παραλία Ψανής στην Ναύπακτο εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι από την Γιώτα Παγκράτη το πτώμα του σκύλου, που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το ζώο είχε ξεβραστεί στην παραλία και κείτονταν εκεί νεκρό προφανώς από πνιγμό.



Η κα Παγκράτη όταν πλησίασε διαπίστωσε πως τα δύο μπροστινά του πόδια ήταν δεμένα με σύρμα. Αυτός που πέταξε το ζώο στο νερό έτσι δεμένο, το έκανε φυσικά για να το εξοντώσει αλλά κυρίως για να κάνει τον θάνατο του μαρτυρικό. Άλλες δύο εικόνες, οι οποίες θα κάνουν μέσω διαδικτύου το γύρω του κόσμου και θα μας ξεφτιλίσουν…Προφανώς πολλοί τουρίστες θα θέλουν να έρθουν σε μια χώρα τις οποίας πολλοί κάτοικοι (ναι, όχι όλοι) συμπεριφέρονται στα ζώα ως κτήνη…Το ζώο βρίσκεται ακόμα στην παραλία…





Πηγή: zoosos.gr

ΠΡΕΖΑ TV
17-12-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παραδέξου το επιτέλους ότι είσαι κρυφοχρσυσαυγήτης.Τα περισσότερα ζώα τα βασανίζουν λαθρομετανάστες και τελικά τα τρώνε.
Τσακιστές είναι μόνο οι ελιές ,διόρθωσε το τίτλο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πλάσμα πάντως δεν το έπνιξαν μετανάστες. Όποιος το πέταξε δεμένο στην θάλασσα, ήθελε να το ξεφορτωθεί γιατί τον ενοχλούσε... Είναι που τα σκυλιά γαβγίζουν... εδώ και 30000 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

κακο ψοφο ναχει οποιος τοκανε

Ανώνυμος είπε...

γουβ μμμπλλρρρρ

Ανώνυμος είπε...

11:30 ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ Η ΜΗ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΩ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΔΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΟΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ

Ανώνυμος είπε...

12.49
ΤΡΑΒΆ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΝΑΚΙ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ Η ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ,
ΓΕΛΟΙΕ .ΠΡΙΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΑ ΖΩΑ ΖΩΟΝ ΓINE VEGETARIAN