Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2012

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ


Κατά της χαλάρωσης των πολιτικών λιτότητας τάχθηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Μόντι σε βιντεοσκοπημένη του συνέντευξη που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Financial Times.


«Η εγκατάλειψη των πολιτικών λιτότητας, όπως ορισμένοι προτείνουν, θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση των τεράστιων θυσιών που έχουν γίνει από τους ευρωπαίους πολίτες», υποστηρίζει ο Ντράγκι απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα κοινωνικά δεινά που έχει προκαλέσει η λιτότητα.

Τονίζει ακόμη ότι «οι χώρες με υψηλό χρέος και έλλειμμα θα πρέπει να κατανοήσουν ότι έχουν χάσει την κυριαρχία τους επί της οικονομικής τους πολιτικής από καιρό σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο».

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο
ΠΡΕΖΑ TV
14-12-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε πρεζα ανέβασε κανά θέμα για την χρυση αυγη
Να γελάσουμε.

Red rubbit hanter

SKANDALO είπε...

Ο μαλάκας από πάνω πρέπει να είναι το μοναδικό αμόρφωτο αποτυχημένο Χρυσαύγουλο παγκοσμίως που έχει κατορθώσει να γράψει όλες τις φορές λάθος τη λέξη 'hunter'. Μία 'hunder', άλλη 'hanger', τώρα 'hanter' και πάει λέγοντας.

Κατά τ'άλλα διαμένει εξωτερικό (Alaska) όπου όλες οι αρκούδες είναι Χρυσή Πορδή!

Παιδιά, η Ελλάδα έχει πολλούς τέτοιους ηλίθιους. Κάτι ξέρουν τα πολιτικά κόμματα (συμπεριλαμβανομένης της νεοναζιστικής συμμορίας) που ζουν εις υγείαν των κορόιδων-ψηφοφόρων τους. Κρίμα βέβαια που την πληρώνουμε όλοι αλλά τουλάχιστον εμείς δεν τους εμπιστευθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Σκάνδαλο σου έχω κάνει άπειρες φορές την ερώτηση
Πως διαβάζεις εφημερίδα στην τουαλέτα κρατώντας την με το ενα χέρι
Red rabbit hander