Κυριακή, Δεκεμβρίου 16, 2012

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ


Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που δέχθηκε λίγο νωρίτερα ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Στρατούλης από άτομα που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής:
«Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημήτρη Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του «πως τώρα θα σε σκοτώσουμε».Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».   
ΠΡΕΖΑ TV
16-12-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε κύριε στρατουλη τι κάνετε .
Ξέρετε ήρθα να σας δειρω,φοραω μαυρη μπλουζα να και η ταυτότητα μου είμαι χρυσαυγητης ,παρακαλώ περάστε να φάτε τις μάπες ευχαριστώ.
Καλα ρε πρεζα πάλι μάρμαροσκονη σου πούλησαν οι αραπηδες της πλατείας
Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνουμε ρε red rabbit hunter,πίνουμε μαρμαρόσκονη,εξάλλου τη πρέζα τη καλή την πουλάτε οι χρυσαυγίτες με τους μπάτσους και δεν θέλουμε πάρε δώσε μαζί σας,καλύτερα μαρμαρόσκονη παρά ηλιθιόσκονη που πίνετε στα γραφεία σας...ουγκ...

Ανώνυμος είπε...

ζωα ναζι

Ανώνυμος είπε...

Τέρμα στα ψέμματα των κουμουνιστών ο λαός έχει ξυπνήσει