Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2012

Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ Α.Κ.Μ. (ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ) ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.


Το τραπεζάκι αντιπληροφόρησης ξεκίνησε τη δράση του στις 11 Δεκεμβρίου 2012 και από την πρώτη μέρα σημειώθηκαν «αντιδράσεις». Συγκεκριμένα ένα άτομο σταλμένο από τη κοσμήτορα με σκοπό να δημιουργήσει εχθρικό κλίμα κατέκρινε με ιδιαίτερη αγένεια τη δράση και απείλησε με αναφορά στην διοίκηση του πανεπιστημίου, κοσμήτορα Ευρυδίκη Ατζουλάτου – Ρετσίνα, η οποία την επομένη 12 Δεκεμβρίου 2012 προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία μετά από διαπληκτισμό με συντρόφους της Α.Κ.Μ. (φοιτητές και μη), που δημιούργησαν τραπεζάκι με έντυπο υλικό αντιπληροφόρησης.
Η αστυνομία με βάση την τηλεφωνική καταγγελία της κοσμήτορα κατέφθασε στην είσοδο του πανεπιστημίου και αστυνομικός δήλωσε ότι απάντησε σε καταγγελία της κοσμήτορα για «διακίνηση παράνομου ιδεολογικού υλικού» (Τύφλα να ‘χει η χούντα!). Η αστυνομία τελικά δεν κατάφερε να παρέμβει λόγω του φόβου της αντίδρασης των φοιτητών και όχι μόνο. Μετά την αποχώρηση της αστυνομίας η κοσμήτορας επιστρατεύοντας κάποια μέλη παράταξης αντίθετης ιδεολογίας, εφόσον απέτυχε η αστυνομική καταγγελία ,  δημιούργησε  διαπληκτισμό με αφορμή το σύνθημα «ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ! Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ», το οποίο γράφτηκε καταγγέλλοντας το γεγονός, με τη δικαιολογία ότι ο τρόπος έκφρασης του καθενός βλάπτει την αισθητική της σχολής «ΤΟΥΣ».

Η ανελευθερία λόγου (απαγορεύεται με απόφαση «φοιτητικού συλλόγου» η έκφραση με συνθήματα, αφίσες κ.τ.λ.) είναι σαφέστατη αφού υποστήκαμε καταστολή τόσο από τη διοίκηση όσο και από άλλη δεξιά παράταξη με λεκτική βία και απαίτηση αποχώρησης από το χώρο καθώς κατά τη γνώμη τους δεν έχουμε λόγο στο πανεπιστήμιό «ΤΟΥΣ» και παρεμβαίνουμε ως «ΕΞΩΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ» ανεξάρτητα αν στην ομάδα συμμετέχουν φοιτητές του πανεπιστημίου. Στο ίδιο το πανεπιστήμιο το άσυλο δεν είναι κατοχυρωμένο, οι πόρτες κλειδώνουν στις 21.00 και ασφαλίζονται με σύστημα συναγερμού. Παρά το πόλεμο που αντιμετωπίζουμε συνεχίζουμε τη δράση μας ενάντια στη χούντα της διοίκησης και της εξουσιαστικά συντηρητικής λογικής των διαφόρων παρατάξεων.

Ο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ !!!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ  ΣΤΗ ΡΟΔΟ  ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ .



                                                                                   Αντιεξουσιαστές Καλαμάτας Μεσσηνίας 

http://akm.espivblogs.net/2012/12/12/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD
ΠΡΕΖΑ TV
13-12-2012

3 σχόλια:

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ είπε...

Πώς το είπες αυτό ρε ΠΡΕΖΑ ;;;

"Αντιεξουσιαστές Καλαμάτας Μεσσηνίας" ;;;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

Αυτά είναι τα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ που προσπάθησαν να κάνουν...πορεία προς τα γραφεία μας στην Καλαμάτα στις 6/12 και όταν είδαν τους Χρυσαυγίτες παραταγμένους έκαναν...μεταβολή και όπισθεν ολοταχώς ;;;!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

Μόνο άδεια γραφεία και τζαμαρίες ξέρετε να σπάτε, αναρχοκότες !

Ανώνυμος είπε...

ουτε αναρχικος ουτε ναζι ειμαι ουτε βλακας καλαματιανος αλλα κατι κουτοπονηρους χωριατες σαν εσενα τους γαμω τη μανα καιτα μουλικα τα μπασταρδα τους για πλακα γιατι ειστε ολοι αρχιδια και ρουφιανοι, γονεις δοσιλογοι και χητες και τα παιδια τους γενιτσαροι και ναζιστακια
γαμω της μανες σας

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ !

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Το τραπεζάκι αντιπληροφόρησης ξεκίνησε τη δράση του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σωπα ρε.......για το τραπεζάκι αυτο με τα 4 πόδια μιλάς ;
Θελουμε λεπτομέρειες,τι ειναι πλαστικό, ξύλινο,σιδερένιο,συνοδεύεται με καρέκλα,σκαμπο,
Θελουμε διαστάσεις ,μάκρος ύψος μήκος ,θελουμε να ξέρουμε τι βάρος μπορεί να αντέξει ,αν ειναι καινούργιο η μεταχειρισμένο ,
Μονο άμα έχουμε αυτα τα στοιχεία μπορούμε να στείλουμε το τραπεζάκι με το σκαμπο να κυνηγάει φασιστες,γιατι οι αντί φασιστες τελείωσαν.
ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ.....
Red rabbit hunter