Κυριακή, Δεκεμβρίου 30, 2012

"ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ,ΣΤΟ ΚΕΛΛΑΚΙ ΛΕΜΕΣΣΟΥ (;;;)


ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ,ΠΩΣ Η ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ,ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΔΝΤ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΝΩΜΗ,ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ "ΑΠΟ ΕΞΩ" ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟY.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ Ή  ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...;;;; Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ". 
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ...
Εκρηκτικά με πυροκροτητή κοντά στην εξοχική κατοικία του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, στο χωριό Κελλάκι κοντά στη Λεμεσό όπου θα μετέβαινε χθες το απόγευμα, βρήκε το πρωί η αστυνομία. 
Όπως αναφέρθηκε, τρία κιλά TNT και ένας πυροκροτητής που δεν ήταν συνδεδεμένος μαζί τους εντοπίστηκαν στην άκρη του δρόμου, αλλά θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί μέσω κινητού ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής. 

Τα εκρηκτικό εύρημα βρήκε η αστυνομία ύστερα από την πληροφορία ότι θεάθηκε αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας να σταματά κοντά σε ένα δένδρο κάτω από το οποίο ένας επιβάτης άφησε ένα αντικείμενο. 
Οι αρχές ασφαλείας απέτρεψαν τον κ. Χριστόφια να μεταβεί στην εξοχική του κατοικία μέχρι να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση. 

---Συντονισμένη προσπάθεια να φορτωθεί η κρίση στην Κυβέρνηση, καταγγέλει ο Πρόεδρος--- 
Στο μεταξύ συντονισμένη προσπάθεια να φορτωθεί η παγκόσμια οικονομική κρίση, ακόμα και τα τεράστια λάθη και παραλείψεις των τραπεζών, στην Κυβέρνηση και την Αριστερά, κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας. Ανέφερε ακόμη ότι στην διάρκεια της διακυβέρνησής του, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, υπήρξαν "¨εξαιρετικής σημασίας επιτεύγματα". 
http://www.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=1
ΠΡΕΖΑ TV
30-12-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: