Τετάρτη, Δεκεμβρίου 26, 2012

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΗΡΕ …Ο ΠΑΠΑΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΦΡΟ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΤΟΥ VIDEO,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!
Εμβρόντητα και με τα φυλλάδια της Μητρόπολης Κορίνθου που τους μοίρασε ο Μητροπολίτης Διονύσιος έμειναν τα παιδάκια που του είπαν τα κάλαντα, αφού τα χρήματα τα πήρε …ο παπάς της ενορίας τους !!!

THEBEST.GR
ΠΡΕΖΑ TV
26-12-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ή η προπαγάνδα εναντίων της εκκλησίας έχει φτάσει στο τέρμα ή βλακεία σας δεν έχει όρια. Μονό ένας χαζος δεν ξέρει ότι παπάδες πάνε με παιδιά και λένε τα κάλαντα στο δεσπότη τους και τα λεφτά πάνε στην ενορία τους. Το ίδιο γίνεται και με παιδιά διάφορων οργανώσεων που λένε τα κάλαντα στον πρόεδρο την δημοκρατίας. Δεν υπάρχουν μονό άτομα με iq 2 για να πιστεύουν αυτές τις βλακείες.

Ανώνυμος είπε...

9.52 αν δεν εισαι φασιστας, που πραγματικα το ευχομαι, οφειλω να πω πως ισως εχεις καποιο δικιο για το συγκεκριμενο περιστατικο αλλα και εσυ οφειλεις να παραδεχτεις οτι μονο ενας χαζος δεν ξερει οτι οι παππαδες αρπαζουν απο οπου τους δωθει η ευκαιρια και δεν θα ειχαν κανενα προβλημα να υφαρπαξουν ακομα και τον χριστουγεννιατικο μποναμα των παιδιων. αν εισαι φασιστας ή νεοναζι ξεχνα οτι ειπα γιατι ειναι ματαιη η συζητηση με ατομα που υποστηριζουν αποψεις που στρεφονται απροκαλυπτα εναντιον των συνανθρωπων τους και ειναι κυριευμενοι απο ενα παραλογο μισος.

Ανώνυμος είπε...

Tο βιδεον ειναι ξεκαθαρο-Επ,που πας εσυ με τα φραγκα?Φερτα δω!!!Τι να λεμε τωρα?!!

Ανώνυμος είπε...

12:12
Χρυσαυγίτης και χριστιανός δεν πάνε μαζί.Σε όλες τις κοινωνικές ομάδες υπάρχουν άνθρωποι που δελεάζονται από τα χρήματα είτε γιατροί ,είτε επιστήμονες ,είτε απλοί υπάλληλοι αυτό δεν μπορεί να χαρακτηρίσει το σύνολο.Η εκκλησία είναι ο μοναδικός φορέας με τέτοιο κοινωνικό έργο και για αυτό στοχοποιείται.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 10.09 ο 12.12 ειμαι και συμφωνω σε ολα. επισης χαιρομαι πραγματικα που δεν εισαι νεοναζι. αν μπορεις εξηγησε μου, σαν χριστιανος που εισαι, πως διαολο αυτη η νεοφασιστικη συμμορια αντλει τοσες ψηφους απο χριστιανους που υποτιθεται οτι η θρησκεια σας στηριζεται στην αγαπη και την αλληλοβοηθεια ? ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα....πολύ γέλιο το βίντεο...μου θύμισε τους Αμαν...πολύ χιουμορίστας ο παπάς...

Ανώνυμος είπε...

http://eineken.pblogs.gr/2012/11/phga-ston-paradeiso-fwtografhsa-toys-aggeloys-ki-egina-amesws-hr.html

Ανώνυμος είπε...

@4:11

πολύ ωραία μουνάκια οι άγγελοι

Ανώνυμος είπε...

1:01
Εγώ δεν έχω την ίδια αίσθηση.Οι χρυσαυγήτες προσπαθούν να λανσάρουν στο προφίλ το χριστιανισμό για να πάρουν ψήφους.Δεν πρόκειται λοιπόν για χριστιανούς που ψηφίζουν χρυσαυγήτες αλλά για χρυσαυγήτες που το παίζουν χριστιανοί.

Ανώνυμος είπε...

1 01 η ναζιστικη αυτη συμμορια αντλει ψηφους απο χριστιανους για τους εξης παρακατω λογους :
α γιατι βλεπουν την παπαρηγα να λεει σε λογο της στο πεδιο του Αρεως εμεις φυσικα και δεν πιστευουμε στην δευτερα παρουσια
β γιατι βλεπουν τους αριστερους-αναρχικους να γραφουν στους τοιχους ειμαστε ολοι μουσουλμανοι
γ γιατι ο Τσιπρας κ η Αλεκα δεν ασπαζονται τον Σταυρο
δ γιατι στα εθνικα θεματα η αριστερα τα εχει γαμησει τη μανα κυριολεκτικα (βλ.Μαλβινα Καραλη στο youtube οπου το εχει δηλωσει ευθαρσως)
ε γιατι βλεπουν αλλοθρησκους να κλεβουν,να σκοτωνουν κ η αριστερα να μην λεει το παραμικρο,θαρρεις κ αυτοι που σκοτωνονται δεν ειναι Ελληνες αλλα κουνουπια
στ γιατι βλεπουν οτι ο κομμουνισμος στο πρωην ανατολικο μπλοκ σκοτωσε κ κυνηγησε κατα χιλιαδες τους χριστιανους
Αυτοι πιστευω ειναι κατα βαση οι λογοι που η χ.α παιρνει ψηφους απο την αριστερα.Προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι ολοι ολοσωστοι κ δεν δικαιολογουν ψηφο στην χ.α αλλα γι αυτο φερει παρα μα παρα μα παρα πολυ μεγαλη ευθυνη η αριστερα..
ετσι αναγκαζεται ο κοσμος αυτος να ψηφιζει και χ.α.
Ελπιζω να σε καλυψα καθ οτι κ εγω ημουν πρωην ψηφοφορος του κκε..