Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2013

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΔΩΡΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΕ ΛΑΤΣΗ, ΒΑΡΔΗ


Εξαιρούν από το ΕΣΠΑ τα βενζινάδικα και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τα υποχρεώνουν να προμηθευτούν από πανάκριβους μηχανισμούς για τον έλεγχο του λαθρεμπορίου! Οι μικροί κλείνουν και γίνονται υπάλληλοι του Σπύρου Λάτση και του Βαρδή Βαρδινογιάννη! Δείτε και άλλα θέματα από Το ΧΩΝΙ της Κυριακής 20 Ιανουαρίου.
Καλύτερο και µεγαλύτερο δώρο δεν θα µπορούσε να κάνει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης στους µεγαλο-πετρελαιάδες της χώρας. Συνειδητά µε τις ενέργειές του οδηγεί τους µικρούς βενζινοπώλες στο κλείσιµο, µε αποτέλεσµα οι µεγάλες εταιρείες να αυξήσουν το µερίδιό τους στην αγορά. Ξεκάθαρα, συνειδητά και απροκάλυπτα ο υπουργός Ανάπτυξης (των µεγάλων µόνο), αθετώντας τις υποσχέσεις που έδινε η πολιτεία στους βενζινοπώλες, έβαλε µια υπογραφή, η οποία δεν δικαιολογείται µε τίποτα και οδηγεί µε µαθηµατική ακρίβεια τους ανεξάρτητους πρατηριούχους στο κλείσιµο. Από τη µια τους επιβάλλει ένα χαράτσι που θα πρέπει να πληρωθεί άµεσα για να συνεχίσουν να έχουν άδεια λειτουργίας (εξοπλισµός εισροών εκροών) και την ίδια ώρα τους αφήνει εκτός χρηµατοδότησης ΕΣΠΑ, που θα ήταν η µοναδική λύση για την επιβίωση των µικρών.

Δέσποινα Χαραλαμπίδου Στο ΧΩΝΙ: «Αντικαθιστούν τη δημοκρατία με τις επιταγές των δανειστών»
Η τρικομματική κυβέρνηση επιλέγει να κυβερνά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, αποφεύγοντας τη Βουλή και «αλλάζοντας τη φύση της δημοκρατίας» λέει Στο ΧΩΝΙ η βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ.
Για αντικατάσταση των «θεσμών της Δημοκρατίας από τις απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών» κάνει λόγο Στο ΧΩΝΙ η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, σχολιάζοντας τις κυβερνητικές επιλογές και συμπληρώνει πως «η καταγγελία των μνημονίων, εκτός από ρητή δέσμευση για το ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί και αναγκαίο βήμα για να βγει η χώρα από τη δίνη της κρίσης».

Είμαστε σίγουροι ότι δεν παραπέμφθηκε ο Βενιζέλος;
Τι πραγματικά συνέβη με τα "άκυρα" ψηφοδέλτια; Το μπάχαλο και η μεθόδευση για να σωθεί αυτός και οι άλλοι και να την πληρώσει μόνο ο - προφανής - Παπακωνσταντίνου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έλαβε µόλις... 124 ψήφους υπέρ της παραποµπής του... πόσες όµως ήταν οι ψήφοι που βρέθηκαν σε άλλες κάλπες και θεωρήθηκαν άκυρες...
∆εδοµένο είναι ότι κανείς δεν κατάλαβε ακριβώς τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην ψηφοφορία της Πέµπτης. Μάθαµε, βέβαια, ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος έλαβε µόλις (!) 124 ψήφους υπέρ της παραποµπής του, αλλά δεν µάθαµε ποτέ... πόσοι πραγµατικά βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου ήθελαν να τον στείλουν στην προανακριτική! Μπερδευτήκατε; ∆εν φταίτε εσείς. Ούτε και οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει ακόµη τι έκαναν εκείνο το βράδυ στη Βουλή. Ο Β. Μεϊµαράκης σίγουρα δεν έχει καταλάβει ακόµη. Αυτό είναι δεδοµένο.

"12 χρόνια καλύπτουν εφοπλιστή - φοροφυγά!"
Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει ντοκουμέντα και καταγγελίες που εμπλέκουν εφοπλιστική οικογένεια με όνομα... βαρύ σαν ιστορία σε υπόθεση φοροδιαφυγής-μαμούθ. Τα κρατάνε ακόμη στα συρτάρια, παρότι το όνομα φιγουράρει στη λίστα Λαγκάρντ!
Στον πρώτο έλεγχο του επιβάλλουν πρόστιµο 386 εκατ. δρχ. για «µαύρο» χρήµα. Στο δεύτερο έλεγχο του το σβήνουν γιατί υποστηρίζει ότι... του τα 'κλεψαν. Τρίτος έλεγχος βρίσκει επιπλέον 13 εκατ. ευρώ χωρίς παραστατικά... Επί 12 χρόνια η καταγγελλόµενη φοροδιαφυγή παραµένει στο συρτάρι
Τώρα κόπτονται όλοι για τη λίστα Λαγκάρντ διότι εκεί ίσως -λένε- να υπάρχουν φοροφυγάδες. Σήµερα, Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει ότι για έναν από τους πιο πλούσιους που βρίσκονται στην περιβόητη λίστα... υπάρχουν καταγγελίες για φοροδιαφυγή εδώ και 12 χρόνια!

Σκαφάτοι και εφοπλιστές στο απυρόβλητο του φορολογικού...

Η φοροδιαφυγή απέθανε. Ζήτω η φοροδιαφυγή! Aυτό θα μπορούσε κανείς να αναφωνήσει, διαβάζοντας το νέο φορολογικό νομοσχέδιο -που αποτελεί πια νόμο του κράτους- και το οποίο έρχεται να εξουθενώσει τα συνήθη υποζύγια, αφήνοντας, ωστόσο, παράλληλα ανοιχτούς λογαριασμούς με τους φοροφυγάδες, τους οποίους στην πραγματικότητα... δεν αγγίζει.
Μπορεί ο τεχνοκράτης τσάρος της ελληνικής οικονομίας να υπόσχεται ένα «μεγάλο φορολογικό», τον επερχόμενο Μάιο, ωστόσο δεν είναι εύκολο να πιστέψει κανείς τις... αγνές προθέσεις της ηγεσίας της οδού Νίκης, η οποία με περισσή άνεση θεσμοθέτησε την ισοπέδωση της μεσαίας τάξης, την εξαθλίωση μισθωτών και συνταξιούχων, την τιμωρία των Ελλήνων γονέων και το θάνατο των μικροεπαγγελματιών.

Ο Στουρνάρας εξοντώνει και τους πολύτεκνους!
Από 1.370 ως 3.800 ευρώ επιπλέον -σε σχέση με πέρυσι- θα κληθεί να καταβάλει μία μέση πολύτεκνη οικογένεια στην Ελλάδα που με βάση το νέο φορολογικό αποδεικνύει στην πράξη πως αρέσκεται στο να... τρώει τα παιδιά της!
Παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες και διαβεβαιώσεις από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ένας από τους πιο αδύναμους κρίκους της κοινωνίας μας -οι πολύτεκνοι- καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη στερώντας ακόμα και το φαγητό από τα παιδιά του, για να «στηρίξει» το πρόγραμμα προσαρμογής της χώρας.
ΠΡΕΖΑ TV
20-1-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το άρθρο σου ΠΡΕΖΑ και οι φωτογραφίες.Δείχνεις όλη την υποκρισία τους.Αφήνουν ιστορικά κτήρια να καταστρέφονται και μας μιλάνε για τις καταλήψεις που αυτά τα άτομα προστάτευσαν τα κτήρια,με δικό τους κόπο και χρήμα.Μάλλον οι καταλήψεις τους ενοχλούνε τώρα γιατί θάλουν να δώσουν τα κτήρια σε φίλους και γνωστούς,για να τα καταστρέψουν και να φτιάξουν γκαράζ ή άλλα δικά τους χωρίς σεβασμό στην αισθητική ,στο παρελθόν.Ετσι δεν κάνανε χρόνια τώρα,φτιάξανε ,αισχρές πόλεις,χωρίς αισθητική,παρελθόν.Δείτε στο εξωτερικό,πως τα διατηρούνε και εδώ φτιάχνουμε αίσχη,πόλεις χωρίς χρώμα.Αλλωστε το κάψιμο που έγινε στα νεοκλασικά στις προηγούμενρες διαδηλώσεις,δεν είναι τυχαίο,πληρωμένοι ήταν ούτε αναρχικοί,ούτε μπαχαλάκηδες.