Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ




Στην πλατεία Κοτζιά μετέφεραν τα μέλη της Πακιστανική κοινότητας τη σορό του άτυχου 27χρονου Πακιστανού το μεσημέρι του Σαββάτου και λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη αντιρατσιστική και αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας.


Δεκάδες άνθρωποι προσευχήθηκαν - υπό την καθοδήγηση του Ιμάμη -  στη μνήμη του άτυχου 27χρονου Πακιστανού που δολοφονήθηκε από δύο Ελληνες την περασμένη Πέμπτη στα Πετράλωνα, γιατί όπως υποστήριξαν τους... έκλεινε το δρόμο με το ποδήλατό του και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την πορεία με τη μηχανή τους.

Αφού ολοκληρώθηκε η προσευχή, εμφανίστηκε ένα πανό με τη φωτογραφία του 27χρονου Πακιστανού και ξεκίνησε η μεγάλη ειρηνική πορεία προς το Σύνταγμα όπου και διεξήχθη και συναυλία προκειμένου να σταλεί ένα μεγάλο μήνυμα κατά του ρατσισμού. 







Φωτογραφίες: Eurokinissi



Πηγή: Συγκλονιστικές εικόνες από την περιφορά του νεκρού Πακιστανού στην πλατεία Κοτζιά | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/86679#ixzz2IVlRXgPu

ΠΡΕΖΑ TV
20-1-2013

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Arabic English
الله أكبر الله اكبر
الله أكبر فوق كيد المعتدي
الله للمظلوم خير مؤيدي
أنا باليقين وبالسلاح سأفتدي
بلدي ونور الحق يسطع في يدي
قولوا معي قولوا معي
الله الله الله أكبر
الله فوق المعتدي
God is greatest! God is greatest!
And God is greatest above plots of the aggressors,
And God is the best helper of the oppressed.
With faith and with weapons I shall defend my country,
And the light of truth will shine in my hand.
Say with me! Say with me!
God, God, God is greatest!
God is above any attacker.
يا هذه الدنيا أطلي واسمعي
جيش الأعادي جاء يبغي مصرعي
بالحق سوف أرده وبمدفعي
وإذا فنيت فسوف أفنيه معي
قولوا معي قولوا معي
الله الله الله اكبر
الله فوق المعتدي
Oh this world, watch and listen:
The enemy came coveting my position,
I shall fight with Truth and defences
And if I die, I'll take him with me!
Say it with me, say it with me:
God, God, God is greatest!
God is above any attacker!
الله أكبر الله اكب
قولوا معي الويل للمستعمر
وﷲ فوق الغادر المتجبر
الله أكبر يا بلادي كبري
وخذي بناصية المغير ودمري
قولوا معي قولوا معي
الله الله الله أكبر
الله فوق المعتدي
God is Great God is Great
Say With Me Woe To The Enemy:
And God is Over The Invader Egotist,
God Greatest My Country Say with Me:
And Behold of Enemys Forelock and Destroy it
Say it with me, say it with me:
God, God, God is the Greatest
God is above any attacker!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΟΥ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟΙ (ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΥΛ)...ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ



Ανώνυμος είπε...

Άντε και στα δικά σου 6:26.

Ανώνυμος είπε...

το παρηγορο ειναι οτι τα φασιστακια θα καλοπερασουν στην στενη!!!

Ανώνυμος είπε...

Υψηλά επίπεδα ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΟΥ στην ατμόσφαιρα…

Ανώνυμος είπε...

7:28 Όπως καλοπερνούν και αναρχομπολσεβίκοι, φαντάζομαι

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΛΑΧ ο Παντοδύναμος έχει εφοδιάσει τις μέλισσες με μηχανισμούς που τους επιτρέπουν να ξέρουν ποιά μέλισσα είναι εκείνη που έχει καταναλώσει προϊόντα νάρκωσης(αποσυνθεμένα φρούτα), έτσι ώστε την διακρίνουν αμέσως και την μετακινούν μακριά από το κελί και έτσι δεν θα καταστρέψει το μέλι που έκαναν . Οι μέλισσες έχουν αυστηρούς κανόνες για την τιμωρία των μελισσών που καταναλώνουν αλκοόλ. Αυτές οι ποινές ξεκινούν με το σπάσιμο των ποδιών της μεθυσμένης μέλισσας και στο τέλος την εκτέλεσή της. Δόξα στον Αλλάχ, ακόμη και οι μέλισσες απορρίπτουν τη χρήση αλκοόλ!
ΕΙΔΕΣ Ο ΑΛΛΛΑΧ. .ΑΛΑΧΟΥ ΑΧΜΠΑΡ

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια ετσι και πιεις κανά ποτηράκι την γαμησες
Σπάσιμο τα πόδια και λιθοβολισμο.

Ανώνυμος είπε...

μη λετε μαλακιες ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣΑΝ ΠΛΕΡΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΤΟΥΣ!!!!ΑΜΑ ΘΕΛΑΝ ΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΟΞΥ ΓΟΝΑ!!!ΣΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΜΟ!!!!ΕΝΑΣ ΕΜΑΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΞΥ ΚΑΙ Ο ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΞΟΠΛΕΝΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τελευταια θα ρθει και σενα η ωρα σου με πολυ ασχημο τροπο, γιατι εισαι μεγας σκατοψυχος, να το θυμασαι αυτο οταν θα ξεψυχας

τι εφταιγε ρε καθαρμα ο ανθρωπακος???

Ανώνυμος είπε...

1022 ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΓΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΧΕ....ΕΓΩ ΒΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΥΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ!!!!ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑΣΜΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραια κασα του εκαναν...εγω παλι θα τον προτιμουσα σε ξυλινο παλτουδακι,ααααααχα.Α...μηπως ξερει καποιος γιατι σχεδον ολα τα περιστατικα βιας εχουν να κανουν με πακιστανους;δεν πιστευω να παιζει ρολο οτι εχουν την μοναδικη "νομιμη"οργανωση στο μπουρδελο,εεε;και τελος βεβαια να εκφρασω ως ελλην εσωτερικος μεταναστης την θλιψη μου για τον χαμο του προς τους οικειους ανθρωπους του,τους ευχομαι δε,συντομα να βρεθουν κοντα του,μπορω να βοηθησω ολους τους ενηλικες αρρενες για αυτο.σε λιγο καιρο πουλημενα τομαρια(πρεζες-μεζες και λοιποι)θα δω και τον δικο σας κωλο οταν τα "αφεντικα"σας κοψουν την επιδοτηση για το...εργο σας.χεστηκα τωρα ,παω για χεσιμο,κανενας πακιστανος να τον ταισω;ελα ελα λιγο δεξιοτερα οπα εκει εισαι,ανοιξε στομα,σπλατς!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΙΔΡΏΤΑ ΚΎΛΗΣΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ... ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

ΜΠΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ.......

Ανώνυμος είπε...

Oh this world, watch and listen: a fart
The enemy came coveting my position,blab bla bla
I shall fight with Truth and defences (yea a childrovels truth)
And if I die(you will), I'll take him with me to hell
Say it with me, say it with me alliloyia
God, God, God is greatest!alliloyia
God is above any attacker!alliloyia

Ανώνυμος είπε...

Μέλη του ¨Μετώπου Νούσρα¨ που μάχονται για την σαρία στην Συρία (σημ. μεταφρ : αντικαθεστωτικοί κατσαπλιάδες) , βίασαν και βασάνισαν ένα νέο κορίτσι χριστιανών μπροστά στα μάτια της οικογένειας της

Χτες στο νοσοκομείο της συριακής πόλης Χασεκέ μεταφέρθηκε ένα νέο κορίτσι χριστιανικής οικογένειας. Το κορίτσι λόγω αιμορραγίας ορθού και εσωτερικής αιμορραγίας βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Το κορίτσι που έφερε κοψίματα και μώλωπες σε όλο της το σώμα, είχε υποστεί βιασμό από την συμμορία των οπαδών της σαρίας ¨Μέτωπο Νούσρα¨, μπροστά στα μάτια της οικογενείας της. Αναφέρεται πως το σώμα του κοριτσιού ήταν διάτρητο από χρήση μυτερών αντικειμένων.

Σύμφωνα με τη Xeber 24 , το κορίτσι έπεσε σε αυτή την κατάσταση πριν από 3 μέρες. Και νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως στην πόλη Χασεκέ όπου ζούνε 25 χιλιάδες χριστιανοί, αρκετοί ιερείς απήχθησαν και βασανίστηκαν από το Μέτωπο Νούσρα. Αναφέρεται πως οι μαχητές του Νούσρα εμποδίζουν δια της βίας ακόμη και την ανθρωπιστική βοήθεια που καταφθάνει στην πόλη. Η χριστιανική κοινότητα στην Χασεκέ, τονίζει πως δεν υπάρχει ασφάλεια για την ζωή τους εκεί.

Ανώνυμος είπε...

7:09 θέλεις να έχεις τη χαρά να με μαχαιρώσεις εσύ ο ίδιος? (για να μην περιμένεις από άλλους να σου κάνουν τη δουλειά)...αλλά πρέπει να βρεθούμε από κοντά....τι λες????
(6:26)

Ανώνυμος είπε...

«Ας μην ταράζεται η καρδιά σας. να πιστεύετε στο Θεό, και σ’ εμένα να πιστεύετε. 2 Στην οικία του Πατέρα μου υπάρχουν πολλά μέρη διαμονής. Ειδεμή θα σας έλεγα ότι πορεύομαι να σας ετοιμάσω τόπο; 3 Και αν πορευτώ και σας ετοιμάσω τόπο, πάλι θα έρθω και θα σας παραλάβω κοντά μου, για να είστε και εσείς όπου είμαι εγώ. 4 Και όπου εγώ πηγαίνω ξέρετε την οδό». 5 Του λέει ο Θωμάς: «Κύριε, δεν ξέρουμε πού πηγαίνεις. Πώς μπορούμε να ξέρουμε την οδό;» 6 Του απαντά ο Ιησούς: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά μόνο διαμέσου εμένα. 7 Αν με έχετε γνωρίσει, θα γνωρίσετε και τον Πατέρα μου. Αλλά από τώρα τον γνωρίζετε και τον έχετε δει». 8 Του λέει ο Φίλιππος: «Κύριε, δείξε μας τον Πατέρα και μας αρκεί». 9 Του απαντά ο Ιησούς: «Τόσο χρόνο είμαι μαζί σας και δε με έχεις γνωρίσει, Φίλιππε; Όποιος έχει δει εμένα έχει δει τον Πατέρα. Πώς εσύ λες: “Δείξε μας τον Πατέρα”; 10 Δεν πιστεύεις ότι εγώ είμαι μέσα στον Πατέρα και ο Πατέρας είναι μέσα σ’ εμένα; Τα λόγια που εγώ σας λέω δε τα μιλώ από τον εαυτό μου, μάλιστα ο Πατέρας που μένει μέσα μου κάνει τα έργα του. 11 Πιστεύετέ με ότι εγώ είμαι μέσα στον Πατέρα και ο Πατέρας είναι μέσα σ’ εμένα. Ειδεμή, εξαιτίας αυτών των έργων ας πιστεύετε. 12 Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, όποιος πιστεύει σ’ εμένα τα έργα που εγώ κάνω κι εκείνος θα κάνει. Και μεγαλύτερα από αυτά θα κάνει, γιατί εγώ πορεύομαι προς τον Πατέρα. 13 Και ό,τι ζητήσετε στο όνομά μου αυτό θα το κάνω, για να δοξαστεί ο Πατέρας μέσω του Υιού. 14 Αν κάτι μου ζητήσετε στο όνομά μου, εγώ θα το κάνω».

Ανώνυμος είπε...

Για το ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΙΗΣΟΥΣ)

Αν ο κόσμος σάς μισεί, ας γνωρίζετε ότι εμένα πρώτα από εσάς έχει μισήσει. 19 Αν ήσασταν από τον κόσμο, ο κόσμος θα αγαπούσε το δικό του. Επειδή όμως δεν είστε από τον κόσμο, αλλά εγώ σας εξέλεξα από τον κόσμο, γι’ αυτό σας μισεί ο κόσμος. 20 Να θυμάστε το λόγο που εγώ σας είπα: “Δεν υπάρχει δούλος μεγαλύτερος από τον κύριό του”. Αν εμένα καταδίωξαν, κι εσάς θα καταδιώξουν. Αν το λόγο μου τήρησαν, και το δικό σας θα τηρήσουν. 21 Αλλά αυτά όλα θα τα κάνουν σ’ εσάς εξαιτίας του ονόματός μου, γιατί δεν ξέρουν εκείνον που με έστειλε. 22 Αν δεν είχα έρθει και δεν τους είχα μιλήσει, δε θα είχαν αμαρτία. Τώρα, όμως, πρόφαση δεν έχουν για την αμαρτία τους. 23 Όποιος εμένα μισεί και τον Πατέρα μου μισεί. 24 Αν δεν έκανα μεταξύ τους τα έργα που κανείς άλλος δεν έκανε, αμαρτία δε θα είχαν. Τώρα όμως και τα έχουν δει και έχουν μισήσει και εμένα και τον Πατέρα μου. 25 Αλλά αυτό συνέβηκε, για να εκπληρωθεί ο λόγος που είναι γραμμένος στο νόμο τους: Με μίσησαν χωρίς λόγο. 26 Όταν έρθει ο Παράκλητος τον οποίο εγώ θα στείλω σ’ εσάς από τον Πατέρα, το Πνεύμα της αλήθειας το οποίο από τον Πατέρα εκπορεύεται, Εκείνος θα μαρτυρήσει για μένα. 27 Και εσείς επίσης μαρτυρείτε, γιατί από την αρχή είστε μαζί μου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε γαμωτο που ειμαστε στη Καμπουλ; Ακου περιφορα νεκρου στην πολη;
Απαλλαγη τωρα απο τα ακρα.
Δεξια κ αριστερα!!!
Μας εχουν γαμησει τη ζωη!