Κυριακή, Ιανουαρίου 27, 2013

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ…ΛΕΕΙ Ο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ»…ΞΕΡΝΑΜΕΕΕ


«Τα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος έχουν την κοινή επιδίωξη να αποδομήσουν και να απαξιώσουν την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία», δηλώνει στον Τύπο της Κυριακής, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. Παράλληλα υπογραμμίζει πως «δεν μου προκύπτει ότι λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία".


"Αν στην περίπτωση της ακροδεξιάς παραβατικότητας δείξει η πολιτεία ανεκτικότητα, κατά τον ίδιο τρόπο που την έδειξε στο παρελθόν απέναντι στην προερχόμενη από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, ίσως κάποιοι μπουν στον πειρασμό της τρομοκρατικής δραστηριότητας και από αυτή την πλευρά", σημειώνει ο κ. Δένδιας.

Καλεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα "να αποκόψει το κόμμα του από φορείς και πρόσωπα με επαμφοτερίζουσα στάση, απέναντι σε φαινόμενα ανομίας" και "όχι βέβαια τρομοκρατίας", διευκρινίζει ο υπουργός.

Επίσης, ο υπουργός δημόσιας τάξης τονίζει ότι: "Σταθερή μας επιδίωξη είναι η διαμόρφωση ενός μετώπου των κομμάτων του συνταγματικό τόξου απέναντι στο συγκεκριμένο φαινόμενο. Δεν διανοούμαι καν να συνδέσω την Αριστερά και την ηγεσία της με την τρομοκρατία", και ότι "είναι προφανές ότι τα φαινόμενα αυτά στην Ελλάδα έχουν την ιδεολογική τους βάση στον χώρο της άκρας αριστεράς".

Επαναλαμβάνει για άλλη μία φορά την διαπίστωσή του για ευθεία διασύνδεση της τρομοκρατίας με το κοινό έγκλημα, επικαλούμενος στοιχεία που προκύπτουν από την προκήρυξη της ανάληψης της ευθύνης για την επίθεση στο "Mall", αλλά από τις "ενδείξεις ώσμωσης τρομοκρατών και ποινικών στα καταστήματα κράτησης.
enet.gr

ΠΡΕΖΑ TV
27-1-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: