Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ


Συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία προς το υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, όπου θα επιδιώξουν συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.


Το σωματείο των εργαζομένων στα Ναυπηγεία έλαβε απόφαση για επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, έπειτα από ανακοίνωση της διοίκησης, ότι αν το δημόσιο δεν πληρώσει τις οφειλές του για την κατασκευή των τριών πολεμικών πλοίων, θα κλείσουν οριστικά.

Την υποστήριξή της στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες, έχει εκφράσει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, ενώ με ανακοίνωσή της την Τρίτη η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα (ΔΑΚΕ Ι.Τ.) ζητά από την κυβέρνηση «να δώσει λύση άμεσα, σε ένα ζήτημα που αφορά 1.000 οικογένειες οι οποίες βρίσκονται όμηροι λανθασμένων χειρισμών και νομικίστικων διαδικασιών».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
23-1-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι απεργιακες κινητοποιησεις ξεκινησαν, οταν αυθορμητα εργαζομενος στα ναυπηγεια ξεκινησε απεργια πεινας την οποια συνεχιζει για 3η ημερα. Το σωματειο αιφνιδιαστηκε και στην συνεχεια ακολουθησαν η αισχρη επιστολη του προεδρου κσι το δελτιο τυπου του σωματειπυ που ειναι πραγματικα τοσο ιδια!! Υπαρχει λοιπον ενας απεργος στην πυλη του νσυπηγειου... μην απαξιωνετε τον αγωνα του!!!