Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2013

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Για σκευωρία έκαναν λόγο στην απολογία τους οι δύο Αστυνομικοί που συνελήφθησαν για συμμετοχή σε πολυμελές κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών, οι οποίοι αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.


Οι δύο κατηγορούμενοι Αστυνομικοί, ο διοικητής του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Βόλου και ο αρχιφύλακας της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, απολογήθηκαν την Παρασκευή ενώπιον της Δ' ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης.

Σε ερώτηση της ανακρίτριας για τις «συναλλαγές» που κατηγορούνται ότι είχαν με τους τρεις Αλβανούς φερόμενους ως «αρχηγούς» της οργάνωσης, υποστήριξαν ότι η όποια «συνεργασία» αφορούσε την προσπάθεια άντλησης πληροφοριών για τη δράση -και εν τέλει- εξάρθρωση κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδικότερα,  ο αξιωματικός από το Βόλο -που κατά την είσοδο του στο γραφείο της ανακρίτριας χειροκροτήθηκε από συναδέλφους της υπηρεσίας του που βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο πλευρό του- φέρεται να είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτονται, αμφισβητώντας ευθέως τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Μάλιστα, μέσω του συνηγόρου του, φέρεται να έθεσε θέμα ακυρότητας των τηλεφωνικών συνομιλιών, κάνοντας λόγο για «αλλοίωση» και «συρραφή» συνδιαλέξεων. Για αυτό το λόγο κατέθεσε μήνυση ζητώντας να διωχθεί ποινικά ο αστυνομικός που έκανε την απομαγνητοφώνηση, που, επιπλέον, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, συμμετείχε προανακριτικά στις έρευνες για τη εξάρθρωση του κυκλώματος.

Από την πλευρά του, ο αρχιφύλακας της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, απολογούμενος φέρεται να είπε ότι όλες οι συνομιλίες που είχε με τους Αλβανούς εμπόρους ήταν σε γνώση της υπηρεσίας τους κι ότι αυτές αφορούσαν το «ξεσκέπασμα» κυκλωμάτων ναρκωτικών, ενώ αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με τους Αλβανούς.

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν επίσης οι δύο συλληφθέντες Αλβανοί που κατηγορούνται, μαζί με έναν ακόμη συμπατριώτη τους που διαφεύγει τη σύλληψη, ότι «διηύθυναν» την οργάνωση. Κατά τις ολιγόλεπτες απολογίες τους αρνήθηκαν τις βαρύτατες κατηγορίες που τους αποδίδονται. Όπως έγινε γνωστό, ο ένας επικαλέστηκε την τοξικομανία του, ενώ ο δεύτερος επιφυλάχθηκε να δώσει νέα απολογία εφόσον κριθεί αυτό απαραίτητο, διότι η συνήγορος του ανέλαβε μόλις χθες την υπόθεση και δεν πρόλαβε να μελετήσει την ογκωδέστατη δικογραφία.

Για την υπόθεση προφυλακίστηκαν μέχρι στιγμής 14 συλληφθέντες, μεταξύ αυτών ο αρχιφύλακας της Ασφάλειας Αγρινίου, ενώ άλλοι 12 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Κατά τη γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος συνελήφθησαν σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο συνολικά 35 άτομα.



Πηγή: Τι κατέθεσαν στην Ανακρίτρια οι Αστυνομικοί που εμπλέκονται στο κύκλωμα ναρκωτικών | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/84413#ixzz2H2ecZbgR

ΠΡΕΖΑ TV
4-1-2013

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI: Η Γενοκτονία των λαών της Ευρώπης

Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. ...

Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi.

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ?
Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από τα Γκέττο-φυλακές, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος.

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/01/coudenhove-kalergi.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "TEREZIOUM-FTEROXANTHIUM" ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ME ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΚΛΑΒΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΙΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ (η επιλογή των χρυσαυγιτών έγινε διότι οι κατσαρίδες αγαπάνε τα σκατά που μέσα στα κεφάλια τους υπάρχουν σε αφθονία)

Ανώνυμος είπε...

12:08 Ήρθαμε και δεν θα φύγουμε πριν σας αφανίσουμε,βάλτε το καλά στο αχυρένιο σας κεφάλι, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, θα τελειώσετε μέχρι τον τελευταίο!

Ανώνυμος είπε...

11.44
AΡΜΕΓΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΕ ΧΕΖΕ ΚΑΙ ΔΕΜΑΤΙΑΖΕ
6.34
ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

8:01 Στο καλό και καλό ταξίδι στο Ισλαμαμπάντ!

Ανώνυμος είπε...

μπα 8.44. λεμε να παραμεινουμε στην πρωτευουσα αυτου του σκατοκρατους που ζεις και εσυ. πως λεγεται να δεις. α ΚΑΜΠΟΥΛ. στο ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ θα στειλουμε εσενα και τους ομοιους σου, τωρα που θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να μαθετε τι θα πει ρατσισμος αλλα απο την πλευρα του αδυναμου. ΖΩΑ βλαχοφασιστες

Ανώνυμος είπε...

10:33 Τον Στρατό και την αστυνομία γιατί τα έχουμε νομίζεις, για να κυβερνήσουν οι ανθέλληνες του τσυριζα και τα λαθροόρκ?

Ανώνυμος είπε...

οσο ισχυουν οι μαλακιες που λεει ο 11.44 (φοβερα επιχειρηματα!!!σταματα να διαβαζεις μαλακιες σε κανουν χρυσαυγητη)αλλο τοσο θα παρετε φασιστομουτρα την εξουσια!ειστε ενα 10% με το ζορι και απεναντι σας εχετε το 90%.

Ανώνυμος είπε...

@1.41 τον στρατοκαυλο όπως λες τον ρωτήσες;
Ε ρε πουτσα και στρατιωτικός περίπατος που θα πέσει στα κουμουνια

Ανώνυμος είπε...

τα ζωα,δεξιοι κ αριστεροι,μαλωνουν μεταξυ τους κ το κρατος με τις τραπεζες αλωνιζουν..