Τρίτη, Ιανουαρίου 08, 2013

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ PEPPER 96,6 - ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Τα πρωινά ο «Best 92.6», εδώ και πολλές μέρες, μεταδίδει κλασική μουσική! Και δεν είναι καν σε... remix ώστε να έχει ένα, κάποιο, ενδιαφέρον. Απίστευτο και όμως αληθινό. Το «Τρίτο Πρόγραμμα» βρήκε ανταγωνιστή. Είναι η απόλυτη απαξίωση ενός ραδιοσταθμού με πλούσια ιστορία την τελευταία δεκαετία, ενός ραδιόφωνου με πολύ φανατικό (κι εκλεκτικό) κοινό. Μην ξεχνάτε πως από εκεί πέρασε και ο εξαίρετος πολιτικός άνδρας, κ.Γρηγόρης Ψαριανός.


Ελπίσω να μην έχει την ίδια τύχη και ο «Pepper 96.6». Από σήμερα ξεκινάει πολυήμερη απεργία (26 ημέρες συνολικά) στο καλύτερο σταθμό του ομίλου Γιαννίκου - εκεί ανήκουν επίσης τα ραδιόφωνα-jukes boxes του «Oasis 88» και του «NRJ 88.6». Την απεργία την κήρυξε και στα τρία ραδιόφωνα η ΕΤΕΡ, οι ηχολήπτες παραμένουν απλήρωτοι για 3,5 μήνες. Οι παραγωγοί του σταθμού δε, του «Pepper», για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.
Από σήμερα λοιπόν στους 96.6 θα παίζει μόνο μουσική. Ούτε εκπομπές θα έχει, ούτε τις Nouvelle Vague Days θα παρουσιάζει τις Κυριακές, ούτε event θα κάνει. 
Με λύση στον ορίζοντα να μη διαφαίνεται, άμεσα. Τα τρία ραδιόφωνα τα διαχειρίζεται ο Ανδρέας Γιαννίκος προσπαθώντας να διασώσει όπως μπορεί την κατάσταση. Αν θα τα καταφέρει; Μακάρι. Ζόρικα τα πράγματα...

Η ΕΤΕΡ πάντως προχωράει σε μετωπική σύγκρουση. Δεν κήρυξε ολιγοήμερη απεργία, αποφάσισε να κλιμακώσει κατευθείαν την αντίδρασή της. Προφανώς έπαιξε ρόλο το γεγονός πως υπήρξαν διάφορες συμφωνίες για αποπληρωμές δεδουλευμένων και οι οποίες αθετήθηκαν από την πλευρά της ιδιοκτησίας. 
http://www.e-tetradio.gr/ar8308el_enaenataradiofwnasvinoyn.html
ΠΡΕΖΑ TV
8-1-2013

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ακροαριστερά καταρρέει σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στην αναρχοαριστερή μουσική. Οι καταπιόνες που μέρα νύχτα διάβαζαν μάρξ, αφού πήραν την εξουσία με πράσινη μορφή για δεκαετίες και έφαγαν τα πάντα, διέλυσαν τα ταμεία και μας γέμισαν λ/μ που μας κλέβουν τις δουλειές και μας σκοτώνουν, τώρα συνθλίβονται κάτω από τα ερείπια που δημιούργησαν.
Ολοι οι Ελληνες προτιμούν τώρα την Χρυσή Αυγή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχα καταλάβει μέχρι τώρα γιατί έχει μεγάλη ανεργία στο χώρο των μίντια τωρα που το επεσήμανε ο φίλος το συνειδητοποίησα ότι δηλ.οι λαθρομετανάστες κατέλαβαν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα δημοσιογραφικά γραφεία.Γ΄αυτό εξαφανίστηκαν απ τους δρόμους της Αθήνας!!!!!!Πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί οι Χ.Α ντιπ στουρνάρια αδερφέ μου

Ανώνυμος είπε...

12:05 Τι δεν καταλαβαίνεις?????
δεν βλέπεις που γέμισε ο τόπος μετανάστες?
πας στην τράπεζα, διευθυντής πακιστανός.
ανοίγεις τηλεόραση, ακούς ειδήσεις από αφγανό.
και όλα αυτά την ώρα που τα δικά μας παλικάρια λιώνουνε στην οικοδομή και γενικά σε όλες τις χειρωνακτικές δουλειές.
γι αυτό ψηφίζουμε χρυσή πορδή....για να γίνει ο μαλάκας 11:30 διευθυντής....στον ύπνο του!
ΟΞΩ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η για να δώσουμε την ΕΛΛΑΔΑ στους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

χρυση πορδη για να δωσετε το ellada σε αγραμματους νεοναζι

Ανώνυμος είπε...

χρυσή πορδή
και η υπόλοιπη η κύπρος θα μοσχοπουληθεί!

Ανώνυμος είπε...

11.30
καταρρεει η αναρχοαριστερη μουσικη κι ερχετε ο γαιτανος με τον σφακιανακη ....ουφ