Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2013

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΩΝ


ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΑΚΟ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΔEIΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑΣ.
Ρετουσαρισμένα βασανιστήρια της ΕΛ.ΑΣ. με γνώσεις photoshop αρχάριου. 
Στην εικόνα βλέπετε για ευνόητους λόγους μόνο τα επίμαχα μέρη από τις φωτογραφίες 2 συλληφθέντων για τη ληστεία στην Κοζάνη, έτσι όπως παρουσιάστηκαν από το site της αστυνομίας.
Και μόνο η απόπειρα της αστυνομίας να κρύψει τις πληγές ή τους μώλωπες των συλληφθέντων αποδεικνύει την ενοχή της. Ότι δηλαδή πρόκειται για βασανισμό κρατουμένων και όχι για τραυματισμό επάνω στην προσπάθεια της σύλληψής τους, όπως σίγουρα θα ισχυριστούν.
Για τους χρυσαυγίτες δολοφόνους τις προάλλες, όχι μόνο φωτογραφίες τους δεν έβγαλαν στη δημοσιότητα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι στην προανάκριση τους κέρασαν και καφέδες.
{SPY}
https://www.facebook.com/JUNGLE.Report
ΠΡΕΖΑ TV
3-2-2013

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μαλάκες είναι αυτοί οι μπάτσοι, δεν μπορούσαν να τους καθαρίσουν και να πούνε ότι ανταλλάξανε πυροβολισμούς , όταν αντέδρασαν οι ληστές-τρομοκράτες?
Αλλά τι να αντιδράσουν τα πασχαλινά κοτοπουλάκια !!!

Ανώνυμος είπε...

Άδικα κουράζεσαι μαλάκα Χρυσαυγήτη. Γαμιώντας σας πάμε και στους δρόμους και στο διαδίκτυο.

Ανώνυμος είπε...

Ποσο θα ηθελα να δω τις φατσες των μπατσων που τους χτυπούσαν (δεμένους πάντα φυσικά) και περιμέναν να κλάψουν και να παρακαλάνε...αντι άυτου οι πιτσιρικάδες μαλλον θα τους φτύναν στη μάπα..χαχαχα
Ετσι για να καταλάβουν μερικοί ποιοι είναι μάγκες με αρχίδια και οι αρχίδια μάγκες

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ,ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ

Ανώνυμος είπε...

AFOU O MONOS KINDYNOS TOY SYSTHMATOS EINAI OI ANTIEXOUSIASTES TETOIOY EIDOUS...TOUS ALLOUS TOUS EXOUN STO XERI
EINAI TUXAIO POY MOLIS PIASTHKE H 17N ARXISE H MEGALH REMOULA KAI FAGOPOTI?
TOUS PSILOFOVONTOUSAN KAI AS MH TO DEIXNAN

Ανώνυμος είπε...

Αναρχοάπλυτα.Λίγες φάγατε αλλά έπρεπε να σας βγάλουν και φωτογραφίες.Έπρεπε να συναντήσετε το μαλακισμένο τον αλεξάκι και το μουνοπανο τον φούντα με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε ρε αναρχοάπλυτοι να υπήρχε ακόμα το ΕΑΤ-ΕΣΑ και θα μαρτυρούσαν πότε κλάσανε την τελευταία φορά!
Αλλά μην ανησυχείτε, ήρθαμε για να αλλάξουμε πολλά

http://www.youtube.com/watch?v=_oRLYeSUCpk

Ανώνυμος είπε...

http://www.eglimatikotita.gr/2013/02/blog-post_5200.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ?????

http://www.youtube.com/watch?v=YjAzYweP2Jg

Ανώνυμος είπε...

SEX καί βία στην αναρχία.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΖΙΝΟ;;;;;;;;

Γνωστά στελέχη του αναρχικού χώρου στη Θεσσαλονίκη οι δύο συνεργοί του Παλαιοκώστα

Με την οργάνωση «Αναρχική Αρχειοθήκη» φέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, να σχετίζονται οι Πολύκαρπος Γεωργιάδης και Ευάγγελος Χρυσοχοΐδης, που συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης ως μέλη του σκληρού πυρήνα των απαγωγέων του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος κ. Γ. Μυλωνά. Περιγράφονται ως σημαίνοντα στελέχη του χώρου των αναρχικών στη Θεσσαλονίκη, με τόπο συναντήσεων εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Δελμούζου, αλλά και λυόμενα κτίσματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ο Γεωργιάδης είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρο τον Απρίλιο του 2004, ενώ πυρπολούσε αυτοκίνητο ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου στην Αν. Θεσσαλονίκη. Φέρεται μάλιστα να βρίσκεται πίσω από σειρά εκρήξεων σε εκθέσεις πολυτελών αυτοκινήτων, αφήνοντας κάθε φορά, με άλλο όνομα, προκηρύξεις για την ανάληψη της ευθύνης. Μετά τη σύλληψή του, παρέμεινε προφυλακισμένος στις φυλακές Νέων Διαβατών Θεσσαλονίκης και Κορυδαλλού, όπου γνωρίστηκε με τον Παλαιοκώστα. Καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση με αναστολή, καθώς οι κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που του είχαν απαγγελθεί μετατράπηκαν σε πλημμέλημα. Η δίκη του στις Σέρρες είχε γίνει με αντιεξουσιαστές να έχουν καταλάβει την αίθουσα του δικαστηρίου. «Να αντεπιτεθούμε στο κράτος και το κεφάλαιο σε κάθε μέτωπο που ανοίγουν, να σταθούμε αλληλέγγυοι σε όλους όσοι αγωνίζονται στην κατεύθυνση της κοινωνικής ανατροπής, να μην αφήσουμε κανέναν αγωνιστή μόνο του στα χέρια του κράτους, λευτεριά στον αναρχικό Πολύκαρπο Γεωργιάδη», ανέφερε προκήρυξη - πρόσκληση σε συγκέντρωση «αλληλεγγύης» στην πλατεία Μοναστηρακίου.

Ο Χρυσοχοΐδης συνελήφθη τον περασμένο Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη για κατοχή μαχαιριού και βρισκόταν υπό παρακολούθηση. Θεωρούνταν ύποπτος για ληστείες τραπεζών, καθώς δαπανούσε μεγάλα χρηματικά ποσά (ακόμα και στο καζίνο) και έκανε «μεγάλη ζωή». Ο αδελφός του ήταν γνωστός στις αρχές (πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν υπό την επιτήρηση της Ασφάλειας) ως άτομο με έντονη αντιεξουσιαστική δράση. Μέσω του Χρυσοχοΐδη, που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Γεωργιάδη, η αστυνομία οδηγήθηκε στο κρησφύγετο του Παλαιοκώστα, ενώ μέσω του Χρυσοχοΐδη προέκυψε εμπλοκή στην υπόθεση του 27χρονου, ομογενή από το Καζακστάν κρατουμένου (για ληστείες σε αλυσίδες εστιατορίων και σούπερ μάρκετ) των φυλακών Τρικάλων. Ο Χρυσοχοΐδης επισκεπτόταν συχνά τη μονοκατοικία στη Σουρωτή, ενώ είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον 27χρονο κρατούμενο (έγκλειστο αρχικά στις φυλακές Κορυδαλλού, απ’ όπου στις 18 Ιουνίου του 2006 -λίγες δηλαδή ημέρες μετά την απόδραση Παλαιοκώστα- επιχείρησε να αποδράσει μαζί με άλλους δύο). Περιγράφεται ως ένας από τους εγκεφάλους της απαγωγής.

Ανώνυμος είπε...

KOZΑ ΝΟΣΤΡΑ -ΜΑΦΙΑ-ΑΝΑΡΧΙΑ

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ 3 ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΒΟΥΓΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!!

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΤΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΓΚΥΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ 1,2 ΚΙΛΩΝ ΚΟΚΑΙΝΗΣ.ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.

Υ.Γ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΛΗΣΤΑΡΧΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑ 84 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ.

ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

KI AΛΛΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΗΡΩΙΝΗΣ


Από τα σπίτια τους, εκτός των ποσοτήτων ηρωίνης, συγκεντρώθηκαν και σχεδόν 70 χιλιάδες ευρώ, προερχόμενα από τη διακίνηση. Τσιμουδιά από όλα τα ΜΜΕ. Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν γνώριζαν τίποτα. Οι συλληφθέντες αναρχικοί είναι οι Ζιώγας Γιώργος του Κωνσταντίνου, Αναγνωστόπουλος Μιχάλης του Σπυρίδωνα, Μαροπούλου Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου, Παπαζιώγα Αγγελική του Αθανασίου, Τερψιαδης Βασίλειος του Κωνσταντίνου. Βρίσκονται όλοι αυτή τη στιγμή στις φυλακές Αυλώνας Ιωαννίνων, Θήβας και Τρικάλων. Όμως το πάθος για... τα λεφτά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά και θα νικήσει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ ΧΑΣΙΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ

7/7/2010

Επτά άτομα που θεωρούνταν ύποπτοι για τους τρεις θανάτους στην τράπεζα Marfin συνελήφθησαν αλλά για 156 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Και οι επτά εντάσσονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Τους παρακολουθούσαν και τους «άκουγαν» ως ύποπτους για την δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων στο υποκατάστημα της MARFIN στις 5 Μαΐου, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι μεταξύ των οποίων και μία έγκυος γυναίκα, υποστηρίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο τους προέκυψε η μεταφορά 156 κιλών ακατέργαστης κάνναβης.

Και οι 7 συλληφθέντες, πέντε Έλληνες, ένας Γάλλος και μία Ρουμάνα, εντάσσονται από την αστυνομία στον αντιεξουσιαστικό χώρο με δύο από αυτούς να έχουν συλληφθεί για επεισόδια και καταστροφές, ενώ ένας ακόμη έχει δεκάδες προσαγωγές κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, είναι ένας 40χρονος από τη Σπάρτη, οι δύο γιοι του, ηλικίας 23 και 20 χρόνων, εκ των οποίων ο πρώτος έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια. Αντίστοιχη σύλληψη έχει και ο 27χρονος Γάλλος, ενώ ιδιαίτερο αστυνομικό ενδιαφέρον επιδεικνύεται για έναν 19χρονο Έλληνα, που διαμένει στον Αγ. Δημήτριο και έχει δεκάδες προσαγωγές από επεισόδια, με τους αστυνομικούς να τον θέλουν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε καταστροφικές και εμπρηστικές επιθέσεις αντιεξουσιαστικού χαρακτήρα.

Συνελήφθησαν επίσης μία 19χρονη Ελληνίδα, μία 29χρονη Ρουμάνα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη Αλβανός συνεργός τους. Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας στη Φυλή και την Αθήνα, με τους συλληφθέντες να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών όπως και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Στις 3 Ιουλίου μέλος της οργάνωσης οδηγώντας αυτοκίνητο ταξίδευσε στα Ιωάννινα και παρέλαβε 150 αυτοσχέδιες πλαστικοποιημένες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 156 κιλών, με σκοπό να τα μεταφέρει στην Αθήνα.

Το πρωί της επόμενης μέρας στη Φυλή Αττικής εντοπίστηκαν τρία ακόμη μέλη της σπείρας να κατέχουν μέσα στο αυτοκίνητο την μεγάλη ποσότητα κάνναβης. Στη κατοχή τους καθώς και σε οικίες στη Σπάρτη και στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης: 3.948 ευρώ, δύο αυτοκίνητα, 10 κινητά τηλέφωνα, 35 κροτίδες, μία αντιασφυξιογόνος μάσκα, 8 γάντια, μία θήκη πιστολίου και ένα μεταλλικό σφυρί. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν προχθές στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

SKANDALO είπε...

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ), ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΠΑΡΟΧΗ 'ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ' ΣΕ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ, ΕΚΒΙΑΣΗ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ!!!!!

22/1/2013

Κάθειρξη δέκα ετών και τεσσάρων μηνών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε 24χρονο αναρχικό, ο οποίος κατηγορείτο ότι διέπραξε ένοπλη ληστεία τον Ιούλιο του 2010 σε λογιστήριο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, απ” όπου απέσπασε 8.000 ευρώ.

Ο νεαρός φοιτητής, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, δικάστηκε δια πληρεξουσίου δικηγόρου, ενώ η έφεσή του αποφασίστηκε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.




Ο ίδιος είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί, μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα, για την επίθεση με γκαζάκια, τον Οκτώβριο του 2010, σε σταθμευμένο όχημα της ΔΕΗ κοντά σε εργοτάξιο της Επιχείρησης στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.

Για την παραπάνω υπόθεση, κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου, κρίθηκε ένοχος από το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης για πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε εκ νέου στο εδώλιο, κατηγορούμενος για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση,

Η τελευταία αυτή κατηγορία μετατράπηκε σε σύσταση συμμορίας και κρίθηκε ένοχος σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή.

Ανώνυμος είπε...

ANAΡΧΙΚΟΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΛΟΓΩ......ΖΕΣΤΗΣ!!!


16/7/2012

Μετά από επεισοδιακή καταδίωξη παραδόθηκε τελικά ο ένας από τους δύο άνδρες, που απείλησαν με κυνηγετική καραμπίνα αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, σήμερα το πρωί στην διασταύρωση των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων στο Γέρακα.

Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο για τυχαίο έλεγχο. Τότε, ο συνοδηγός, ο οποίος αποδείχτηκε στη συνέχεια ότι ήταν ο 30χρονος συλληφθείς, απείλησε τους αστυνομικούς με καραμπίνα, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα κατευθυνόμενος προς τα Σπάτα.

Στην συνέχεια ξεκίνησε μια τετράωρη καταδίωξη από τους Αστυνομικούς στις οποίες συμμετείχε και το
ελικόπτερο της Αστυνομίας. Τελικά το αυτοκίνητο βρέθηκε από τους Αστυνομικούς αλλά ο επιβάτες το είχαν εγκαταλείψει.

Αρκετή ώρα αργότερα ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες πλησίασε τηλεοπτικό συνεργείο που είχε μεταβεί στο σημείο για να καλύψει δημοσιογραφικά τις έρευνες της Αστυνομίας και τους είπε να ειδοποιήσουν την Αστυνομία να έρθει να τον πιάσει γιατί δεν άντεχε άλλο τη ζέστη!

Τελικά ο νεαρός συνελήφθη και όπως αποκαλύφτηκε είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί για υποθέσεις εμπορίας όπλων και ναρκωτικών, ενώ ήταν γνωστός από την δράση του στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Στο αυτοκίνητο των δύο ατόμων βρέθηκε και κατασχέθηκε έντυπο υλικό με αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο.

Unknown είπε...

ΡΕ 12.59

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΡΑΔΑ.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
ΕΕΕΕΕΕ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Το ότι τα κωλόπαιδα θα μπορούσαν να είχαν πλακωθεί με καμιά άλλη ανάλογη συμμορία δεν σας περνάει από το μυαλό (το ποιο;;;; λέμε τώρα).Βασανισμό για ποιο λόγο για να τους πάρουν τα αποτυπώματα και να τα τακτοποιήσουν με αυτά στα όπλα;Δηλαδή πόση βλακεία ποια;

Ανώνυμος είπε...

1 08 ΚΑΝΕΝΑΣ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ Κ Τ ΑΝΑΠΟΔΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Κ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΙΛΙΟΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

SKANDALO ΡΟΥΦΙΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Unknown είπε...

ΠΡΟΣ 1.55

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

4 03 ΕΝΕΚΕΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ Κ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΙΣΩΣ Κ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Κ ΟΜΟ'Ι'ΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΣΟΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΘΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ..
ΠΑΝΤΩΣ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτο τον λογο θα φορολογησουν κ τις καυλες σας

Ανώνυμος είπε...

Να χαρώ εγώ κάτι άντρακλες,που μαζεύονται καμιά δεκαριά μαζί και χτυπάνε ΕΝΑΝ.Ήθελα να ξερα οι αστυνομικοί(όσοι νορμάλ μπορεί να υπάρχουν)και τα συνδικαλιστικά τους όργανα τι έχουν να πουν?
Θα νιώθουν πολύ περήφανοι έτσι?
Ν Τ Ρ Ο Π Η! ΑΝΑΝΔΡΟΙ.
Δεν υπάρχουν νόμοι που πρέπει να τηρούνται από την αστυνομία?

Ανώνυμος είπε...

Τα μαύρα μάτια σου
όταν τα βλέπω με ζαλίζουνε
και την καρδιά μου συγκλονίζουνε
όταν τα βλέπω μου θυμίζουνε
κάποια αγάπη μου παλιά.

Μέσα στα μάτια σου
κοιτάζω κείνη που αγαπούσα μέχρι χτες
εκείνη που άνοιξε στα στήθια μου πληγές
τα μαύρα μάτια σου μ' ανάβουν πυρκαγιές.