Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2013

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ


Το συμπέρασμα προκύπτει από τη διαπίστωση του Dr. Gerald Crabtree ότι οι Αθηναίοι είναι ευφυέστεροι από τους σύγχρονους ανθρώπους άρα και από την ηλιθιότερη εκδοχή τους, αυτή των φουσκωτών νεοναζί του Μιχαλολιάκου
Αν ένας Αθηναίος από το 1000 π.Χ. ερχόταν πίσω στη ζωή σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν ευφυέστερος από όλους εμάς, υποστηρίζει ο Dr. Gerald Crabtree, κορυφαίος γενετιστής του Πανεπιστημίου Stanford των ΗΠΑ, πρόσφατη έρευνα του οποίου αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και λιγότερο ευφυής.



Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου, ο Αμερικανός επιστήμονας υποστηρίζει ότι αναπόφευκτες αλλαγές στο γενετικό μας σύστημα, σε συνδυασμό με τεχνολογικές εξελίξεις, είχαν ως αποτέλεσμα να καταλήξουμε σε ένα ακρωτηριασμένο σώμα του πρώην εαυτού μας και πολύ λιγότερο ευφυείς από τους προγόνους μας.


Παράλληλα, τονίζει ότι ο άνθρωπος βρισκόταν στην ακμή του όταν ήταν αναγκασμένος να παλέψει μ' όλες του τις δυνάμεις για να επιβιώσει, δεδομένου ότι τότε ήταν υποχρεωμένος να βασιστεί στο μνημονικό του, στο πρακτικό πνεύμα του και την ψυχολογική ισορροπία που του επέτρεπαν να εμπιστεύεται το ένστικτό του και να προσαρμόζεται στις περιστάσεις γρήγορα.
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, υποστηρίζει ο διακεκριμένος επιστήμονας, έχει άλλες απαιτήσεις από το σώμα και το μυαλό μας, η τεχνολογία όμως έχει αντικαταστήσει την ανάγκη να βασιζόμαστε στις φυσικές ικανότητες και τα ένστικτά μας. Επίσης, οι βιομηχανοποιημένες τροφές, δεν είναι ακριβώς η καλύτερη επιλογή για το σύστημά μας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν πρόσφατα ότι τροφές που περιέχουν υψηλά επίπεδα φρουκτόζης ενδέχεται να μειώσουν δραστικά το IQ μας.


Πηγή: topontiki.gr
left.gr
ΠΡΕΖΑ TV
22-2-2013

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

preza παραδέξου το..
Το πας φιρί-φιρί να μας ζαλίσουν τα αρχίδια τα χρυσά σκατά...

Ανώνυμος είπε...

συμφωνα με νεα μελετη ο μεσος ορος IQ των μελων της χρυσης αυγης ειναι 60

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το λέτε αυτό;Πρώτη μετενσάρκωση του ανθρώπου των σπηλαίων είναι.Δεν υπάρχει IQ ......

Ανώνυμος είπε...

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Έξετερ στη Μεγάλη Βρετανία, που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Journal of Cognitive Neuroscience, εντόπισε μια περιοχή του εγκέφαλου, στον κροταφικό φλοιό, που ενεργοποιείται κάθε φορά που πρόκειται να διαπράξουμε το ίδιο λάθος: ένας συναγερμός μας εμποδίζει να πέσουμε στα ίδια σφάλματα. Αν λοιπόν η βλακεία σου πρεζα οφείλεται σε μια ανωμαλία σε αυτή την περιοχή, ίσως μια μέρα καταφέρουμε να τη διορθώσουμε με μια χειρουργική επέμβαση. Αρκεί να μην πέσεις στα χέρια ενός βλάκα γιατρού σαν εσένα

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν αδιάσειστες ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ καί ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ αποδείξεις γιά τήν ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ τής Ελληνικής φυλής.

Εἴκοσι ὀκτῶ πανεπιστήμια τῆς Εὐρώπης, λοιπόν, ὑπὸ τὴν αἰγίδα τοῦ Πανεπιστημίου τῆς Ὀξφόρδης, ἔκαναν ἔρευνες DNA για τοὺς κατοίκους τῆς Εὐρώπης. Ἀπὸ πλευρὰς Ἑλλάδος συμμέτειχε τὸ τμῆμα Γενετικὴς καὶ Μοριακὴς Βιολογίας τοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ὑπὸ τὸν καθηγητῇ Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη.

Ἡ ἔρευνα αὐτὴ ἤταν ἄκρως ἐνδιαφέρουσα, διότι ἀπέδειξε ὅτι οἱ σημερινοὶ κάτοικοι τῆς Ἑλλάδος εἲναι ἀπ' εὐθείας ἀπόγονοι τῶν ἀρχαίων Ἑλλήνων καὶ μάλιστα ὅτι τὸ μιτοχονδριακὸ DNA τῶν Ἑλλήνων, ποὺ εἲναι αὐτό, τὸ ὁποῖο κληροδοτείται ἀπὸ τὴν μητέρα στο παιδί, σὲ ποσοστὸ 70%, ἀνάγεται σὲ αὐτόχθονες πληθυσμοὺς τῆς παλαιολιθικὴς ἐποχῆς. Τὸ δὲ ὑπολοιπο 30% ἀνάγεται στην Νεολιθικὴ ἐποχὴ (κατὰ τὴν συμβατικὴ Ἱστορία, ἡ Νεολιθικὴ ἐποχὴ τελειώνει περὶ τὸ 3.000 π.Χ.).Ἰδιαίτερη σημασία ἔχει τὸ γεγονὸς ὅτι στην ἔρευνα δεν ἀποκαλύφθηκε μογγολικὴ προέλευση στο DNA τῶν Ἑλλήνων. Κι ἔχει ἰδιαίτερη σημασία, διότι οἱ Τούρκοι εἴχαν καταλάβει τὴν Ἑλλάδα για 400 χρόνια καὶ ὅλοι θὰ περιμεναν πὼς θὰ ὕπηρχε κάποια σχέση στο DNA τῶν δύο λαῶν. Κι ὅμως, δεν ἔχει ἐπηρεασθεῖ οὔτε στο ἐλάχιστο. «Μὲ 400 χρόνια σκλαβιὰς περιμέναμέ πως θὰ ὕπηρχε κάποια μογγολικὴ ὑπογραφή. Δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο καὶ δεν μιλάω μόνο για μία μελέτη, μιλάω για ἀποτελέσματα ἄλλων 7 μελετῶν, διαφόρων ἐρευνητῶν που βγάζουν αὐτὸ τὸ ἀποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, σὲ 925 δείγματα Ἑλλήνων ἀνδρῶν, δείχνουν ὅτι μόνον κατὰ 0,4% οἱ Ἕλληνες δεν εἲναι Καυκάσιοι.

Δεν ἀλλάζει αὐτὸ μὲ τίποτε. Οἱ Ἕλληνες εἲναι καυκάσια φυλή».«Ὅπως γνωρίζουμε σὲ διαφορες περιόδους ἔχουν ἔλθει Σλάβοι στην Ἑλλάδα.
Τὸ DNA τῶν Ἑλλήνων δεν ἔχει οὐδεμία σχέση μὲ αὐτὸ τῶν Σλάβων.

Ανώνυμος είπε...

Οι ΤΣυριζαιοι ειναι απογονοι των Βουλγαροσυμμοριτων ????

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια για το DNA των ελληναράδων εδώ

http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1587

Ανώνυμος είπε...

το αν ειναι εξυπνοι οι ελληνες το βλεπει καποιος στο εξωτερικο που διαπρεπουν, εξαιρεση αποτελουν τα αναρχοκουμουνια που οπου και να πανε ειναι προβληματικοι και για αυτο τους φταιει το συστημα.

Ανώνυμος είπε...

το αν ειναι εξυπνοι οι Ελληνες φαινεται απο τα αποτελεσματα των τελευταιων εκλογων κ οχι μονο...
Δε νομιζω οι ψηφοφοροι του Αntonis να ειναι αναρχοκομμουνια..

Υ.Γ Τι να κανουμε η τρο'ι'κα,τα μνημονια κ το ΔΝΤ ειναι αναγκαιο κακο..

Ανώνυμος είπε...

μην το λες αυτο απο το να ψηφισουν συριζα,και θα διαπιστωσεις ποσο εξυπνα θα ψηφισουν στις επομενες εκλογες

Ανώνυμος είπε...

αληθεια 4,11 εχεις και αρχιδια η μηπως ενοεις αυτα που ειναι στον κολο σου

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΙΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ DNA ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ
ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

φυσικα και οι αρχαιοι ελληνες ηταν εξυπνοτεροι απο τους σημερινους τοτε ειχαν και δουλους και αριστοκρατες και πατριωτες και σιγουρα δεν ειχαν χαζους ανθελληνες με αριστερες ιδεολογιες

VIVA LA REVOLUTION είπε...

η μαλακια του αιωνα για τους φασιστες! για αλλη μια φορα επιφανιακοι ε ναι λοιπον ειμαστε ακριβως τα ιδια κυριε περισπωμενη ακριβως τα ιδια ειμαστε αυτοι που δωσαμε το κωνειο στον σωκρατη αυτοι που γεννησαμε απο τα απλαχνα μας τον εφιαλτη και τον καθε εφιαλτη ο οποιος συνταχτηκε-συντασεται με την βρωμια και τον καπιταλισμο! ιδιοι που τσακισαν καθε επαναστατη του 21 και συνεργαστηκαν με τα φασιστοειδη των ακραιων και υπουλων τουρκων αυτοι που βαλανε τους μαλακες τους χρυσαυγιτες στην βουλη και που ανεχομαστε να εχουν και γραφρεια εμεις που σαν λαος οχι μονο ενιωσε τον ξεριζωμο,που οχι μονο ενιωσε τις εξωριες αλλα τις εχουμε χαραγμενες στο πραγματικο dna της ψυχης μας.... γιατι το να εισαι ελληνας δεν εχει να κανει με dna αλλα με ενα σωρο αξιες τις οποιες εσεις τα μαλακιστηρια των ναζι δεν θα εχετε ποτε! εχει να κανει με πραξεις που ποτε δεν θα ειναι στην πλευρα σας! αυτοι που παρεδωσαν τον οτσαλαν στους τουρκους τωρα βεβαια ριχνουν πατριοτικες φασιστικες κορωνες! μην ξεχναμε οτι σαμαρας και παπαρομιχαλολιακος ειχαν την ιδια ατζεντα το λεω αυτο γιατι οι μονοι που αντεδρασαν τοτε ηταν οι αριστεροι! και στην τελικη μαλακες νεοελλημαρακια καθηστε απλα στη ενδειξη του οποιου dna αλλα να ξερετε οτι την καθαρη ψυχη την καθοριζουν πλην ολων των αλλων η αγαπη και η δικαιωσυνη.....

VIVA LA REVOLUTION είπε...

συγχωρεστε μου κανα δυο τρια ορθογραφικα λαθακια!

Ανώνυμος είπε...

karkino stis manades sas xrysaygoula!oi meres sas teleiwnoun!oti kanate kanate!

Ανώνυμος είπε...

ρε τεμπελχανά 2:35 το χουμε καταλάβει από καιρό ότι το μόνο ζόρι σας είναι ότι δεν θέλετε δουλεύετε....αλλά άμα φύγουν οι ξένοι θα ξανάρθουν οι δουλειές στους έλληνες...(εδώ γελάμε)

Ανώνυμος είπε...

ειναι ματαιο να προσπαθεις να αλλαξεις τον μαλακα.η ηλιθιοτητα ειναι ανικητη.εμπρος λοιπον να κανουμε την ελλαδα πακισταν ,ουγκαντα,τζιμπουντι για να χαρουν τα αριστερα μ....α. ΥΓ.δεν ξερουν οτι τους πρωτους που θα γα...ουν θα ειναι αυτους δεν ξερουν οτι ο Σορος χρηματοδοτει την λαθρομεταναστευση.

Ανώνυμος είπε...

4:11 Προς 11:59:
Εννόω τα αρχίδια που έχω βαλμένα στην τεράστια αστραφτερη κωλάρα σου,που ως γνωστόν χωράνε τα πάντα όλα!

Ανώνυμος είπε...

γνωστο ειναι οτι στην δικη σου προοδευτικη κολαρα χωρανε τα παντα αλλωστε αυτο το χομπι το εχετε εσεις ταιριαζει στην κουλτουρα σας οπως και το χασισακι για αυτο και το εχετε καψει και λετε τετοιες μαλακιες. εγω σε αντιθεση με εσενα ειμαι περηφανος που ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ εσυ αν δεν θελεις γινε αφγανος κενυατης η οτι αλλο θελεις αλλα να μας αδειασεις την γωνια στα τσακιδια να πας να βρεις αυτους που ταιριαζεις μακρια απο εδω εφιαλτη του εθνους.

Ανώνυμος είπε...

ποιο εθνος ρε 2.47. η πουτανα της ευρωπης εχεις καταντησει. α και κατι αλλο. εμεις το καιμε με χασισακι εσεις με τα στερεοειδη που βαζετε στον κωλο σας και φουσκωνετε και αυτα σε καιν πολυ περισσοτερο . ουγκ ρε ακροδεξιοι μογγολοι που μιλατε και για i.q.