Παρασκευή, Φεβρουαρίου 01, 2013

ΔΗΜΑΡ: ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ…ΕΙΠΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


«Το ΔΝΤ οφείλει να κοστολογήσει με ακρίβεια τις συνέπειες από τη λανθασμένη επιλογή του έτσι ώστε και αυτές να αποτελούν κρίσιμο μέγεθος στις επόμενες διαπραγματεύσεις για την εκτέλεση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και την πορεία της οικονομίας», ζητά η ΔΗΜΑΡ, αναφορικά με την ομολογία σοβαρού λάθους του ΔΝΤ στον «πολλαπλασιαστή» του προγράμματος.


«Η ομολογία του ΔΝΤ για το σοβαρό λάθος στον «πολλαπλασιαστή» του μνημονιακού προγράμματος επιβεβαιώνει τις αντιρρήσεις που διατυπώθηκαν για τις πολιτικές οι οποίες ακολουθήθηκαν στη χώρα. Πολιτικές που σε συνδυασμό με τα εσωτερικά αδιέξοδα της ελληνικής οικονομίας επέφεραν υψηλούς δείκτες ύφεσης και ανεργίας, αλλά και μεγάλες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα», σημειώνει η Αγίου Κωνσταντίνου.
enet.gr
ΠΡΕΖΑ TV
1-2-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έκανα ένα λάθος και σε ζημίωσα και μου ζητάς να σου πώ εγώ το αν και το πόσο σε ζημίωσα,καλά μαλάκας είσαι;Άσε που στη συγκεκριμένη περίπτωση οι ανθρώπινες ζωές που χάθηκανε απο την οικονομική εξαθλίωση που μας οδήγησε το λάθος σου είναι αναντικατάστατες,είναι έγκλημα γενοκτονίας ενός λαού και όχι λάθος παπάρα Κουβέλη...