Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2013

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ:ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ


Με υπερηφάνεια ανακοίνωσαν τα στελέχη της γερμανικής νεοναζιστικής οργανώσης «Freies Netz Süd» από την Βαυαρία, την επίσκεψή τους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Η επίσκεψη εκπροσώπων της ακροδεξιάς βαυαρικής οργάνωσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κτήριο του κοινοβουλίου, αποδεικνύεται από φωτογραφίες που ανήρτησαν τα μέλη της «Freies Netz Süd» στην ιστοσελίδα τους.


Οι αντιπρόσωποι της γερμανικής νεοναζιστικής οργάνωσης φωτογραφήθηκαν εντός του ελληνικού κοινοβουλίου μαζί με τον κ.Μιχαλολιάκο και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Η συγκεκριμένη οργάνωση χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον εξτρεμιστικές στον γερμανικό ακροδεξιό χώρο και έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές τις Γερμανίας για τις δράσεις της κατά των μεταναστών. Τα στελέχη του «Freies Netz Süd» επισκέφθηκαν την Αθήνα την ημέρα που η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την πορεία στο κέντρο της πρωτεύουσας για την επέτειο των Ιμίων. Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης υπήρξε εκτενέστατη αναφορά τόσο στην συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον κ. Μιχαλολιάκο όσο και από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Πρόσφατα μάλιστα το γερμανικό περιοδικό Spiegel, σε δημοσίευμά του αποκάλυπτε τις διασυνδέσεις της Χρυσής Αυγής με εξτρεμιστικές οργανώσεις της Βαυαρίας, οι οποίες όπως χαρακτηριστικά ανέφερε βρίσκονται σε γνώση της γερμανικής αστυνομίας.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Spiegel «υπάρχει ανησυχία στη βαυαρική αστυνομία, η οποία έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επαφές των Βαυαρών νεοναζί με ακροδεξιούς εξτρεμιστές από την Ελλάδα».
Τέλος, εκπρόσωπος του βαυαρικού παραρτήματος του Ομοσπονδιακού Γραφείου για την Προστασία του Συντάγματος, μιλώντας στη διαδικτυακή έκδοση του Spiegel, υπογράμμισε ότι «η Χρυσή Αυγή έχει ένα διεθνές δίκτυο επαφών και έχει επαφές και με Βαυαρούς νεοναζί. Αυτές οι επαφές ενθαρρύνονται με αμοιβαίες επισκέψεις σε Ελλάδα και Γερμανία και με συναντήσεις σε διάφορες εκδηλώσεις ακροδεξιών οργανώσεων στην Ευρώπη».

Η αποκάλυψη του Spiegel είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία σε ανακοίνωσή της υποστήριζε ότι δεν υπάρχει όσμωση με τους Γερμανούς νεοναζί. «Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με ξένες πολιτικές οργανώσεις ή κόμματα», αναφερόταν στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, ισχυρισμός που μοιάζει να καταρρίπτεται από τις φωτογραφίες που «ανέβασαν» στην ιστοσελίδα τους τα μέλη της βαυαρικής ακροδεξιάς οργάνωσης «Freies Netz Süd».

Παράλληλα με την δημοσίευση των φωτογραφιών από την επίσκεψή τους στη Βουλή των Ελλήνων, οι Γερμανοί νενοναζί γράφουν στην ιστοσελίδα τους πως η επίσκεψή τους στην Αθήνα ήταν σε ανταπόδοση της συμμετοχής στελεχών της Χρυσής Αυγής σε εθνικοσοσιαλιστικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2012 στη Νυρεμβέργη.

Στο συγκεκριμένο συνέδριο είχε κάνει ειδική αναφορά το Spiegel κάτι όμως που είχε διαψεύσει η Χρυσή Αυγή με την ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μάλιστα το γερμανικό περιοδικό ανακάλυψε πως η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε πρόσφατα και συνέδριο (!) στην πόλη αυτή της νότιας Γερμανίας».
Πέτρος Κατσάκος
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
8-2-2013

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=5Wc8JNldtIw

Ανώνυμος είπε...

Diavaste to delitio tipou tis XA prin meres pou vrika sto stite tous ....opws lete kai eseis avgliarides perastika

Η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με ξένες πολιτικές οργανώσεις ή κόμματα. Το γερμανικό Spiegel πανικοβλήθηκε λόγω της ραγδαίας αύξησης της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην Γερμανία, αλλά και όπου υπάρχει Ελληνισμός της διασποράς.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτην την χωρα τους προδοτες του στηνοθμε στο Γουδί...αν θελουν μπορουν να έρθουν κ\αι οι Φριτσηδες φίλοι τους

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτάρες μου εσείς...Ελληναράδες μου...!

Ανώνυμος είπε...

Που χαθήκανε τα χρυσαυγιτάκια;Γιατί κάνουν τις πάπιες σε αυτό το άρθρο;Άντε πείτε μας κιόλας ότι την εθνική αντίσταση στη κατοχή την έκαναν οι Γερμανοί ενάντια στους καταχτητές της Ελλάδας,όλα τα περιμένω απο εσάς στο θέμα παραπληροφόρηση...

Ανώνυμος είπε...

Προς επιβεβαίωση του άρθρου:

http://www.freies-netz-sued.net/

http://de.wikipedia.org/wiki/Freies_Netz_S%C3%BCd

Ανώνυμος είπε...

Οι αναρχομπολσεβίκοι γιατί χαίρονται μήπως δεν ξέρουν τις διασυνδέσεις τους με ανάλογες γκρούπες της Γερμανίας ή της Ιταλίας, μήπως ξεχάσανε από που πήραν τα γραφικά και τα συνθήματα της antifa ??? Περαστικά παιδιά δεν ερχόμαστε ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXA ΕΛΗΝΑΡΑΑΑΑΑΑΔΕΣ ΜΟΥ!!
ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΚΑΤΟΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXA ΕΛΗΝΑΡΑΑΑΑΑΑΔΕΣ ΜΟΥ!!
ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΚΑΤΟΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Εσείς μας λέγατε ότι δεν είστε ναζιστές και ότι σηκώνατε το δεξι χέρι σε αρχαίο Ελληνικό χαιρετισμό και ότι το σήμα σας δεν έχει να κάνει με τον αγκυλωτό σταυρό του ναζισμου και άλλα τέτοια και τώρα μας λέτε ότι το ναζιστικό κόμμα Γερμανίας (που τόσα έχει υποστεί αυτοι η χώρα που λέγεται Ελλάδα απο τους συγκεκριμένους) είναι αδελφό σας κόμμα;;;;;Εσείς μας λέγατε ότι πολεμήσατε για την απελευθέρωση της Ελλάδας (οι παππουδές σας) απο τους ναζιστες Γερμανούς και τώρα τους παρουσιαζεται σαν αδελφό κόμμα;;;Στον ψυχίατρο όλοι σας άμεσα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.
ΕΧΟΥΜΕ 2.000.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΟΥΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ;;;

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΝΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ,,,ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΩΝ....
ΠΑΡΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΚΥΜΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΟ 40 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΕΔΩ;ΔΙΑΚΟΠΕΣ;;;
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΤΑI,ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΚΑΝΟΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Έξετερ στη Μεγάλη Βρετανία, που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Journal of Cognitive Neuroscience, εντόπισε μια περιοχή του εγκέφαλου, στον κροταφικό φλοιό, που ενεργοποιείται κάθε φορά που πρόκειται να διαπράξουμε το ίδιο λάθος: ένας συναγερμός μας εμποδίζει να πέσουμε στα ίδια σφάλματα. Αν λοιπόν η βλακεία οφείλεται σε μια ανωμαλία σε αυτή την περιοχή, ίσως μια μέρα καταφέρουμε να τη διορθώσουμε με μια χειρουργική επέμβαση.

Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑ
ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

KAI ME TOΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ 1821.
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΜΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ουυυυυσσστ ρεζιλιδες μισελληνες αναρχοαριστεροι.Ο ενας με το μουσακι ειναι φωτογραφος και ο αλλος δημοσιογραφος ιδιοκτητης εφημεριδας και ιστοσελιδας και πηγαν να παρουν συνεντευξη απο τον Μιχαλολιακο.Παλι ρεζιλι γινατε υπαλληλακια του Σορος και της Μοσαντ.Εβραιωμασονοι.

SKANDALO είπε...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ 1940.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ!ΠΩ! Που έφτασε η προπαγάνδα, ΜΜΕ και ΌΛΟ το σάπιο πολιτικό σύστημα χέρι-χέρι!
ΗΛΙΘΙΟΙ ΓκαιμπελίσκοιΟ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΗΤΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ.

Θα μας κάνετε κυβέρνηση πολυ γρηγορα ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Βρε ηλιθια νεοναζιδια δεν το βγαλαν οι ελληνες αριστεροι το θεμα και τις φωτογραφιες,οι συντροφοι σας οι νεοναζι απο την γερμανια τις βγαλανε στο σαιτ τους.ΞΕΦΤΙΛΕΣ.Οι δικοι σας σας δωσανε... ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
Και μια ερωτηση.Τι δουλεια ειχαν οι ιταλοι και γερμανοι νεοναζι στην φασιστοσυναξη για τα Ιμια?
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΙ...
ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ?

ΖΩΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑΜΕ ΚΚΕ,ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.
ΖΩΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

XA ! XA! XA! Tο διεθνοσιωνιστικό σύστημα των ΜΜΕ ,των δοσίλογων της αριστεράς και η τρομοκρατημένη ελαφροδεξιά, μετά τα κακά (γι αυτούς ) μαντάτα-παρά τις διορθωτικές κινήσεις των καιροσκόπων, δημοσκόπων προσπαθούν απεγνωσμένα να σπιλώσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!
Ναι κύριοι ήρθανε από την Freies Netz Süd και πήραν συνέντευξη-ρεπορτάζ για την ημέρα των Ιμίων (που κανένας από εσάς δεν τιμά) για τον ιστιοχώρο τους! Που είναι δηλαδή το μεμπτό ? ? ?
Σας πείραξε που αυτοί που πήραν την συνέντευξη ήταν Εθνικοσοσιαλιστές???
Ρε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ εδώ στην Βουλή (ο Θεός να την κάνει) περάσανε από τα ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ σφαγείς και δολοφόνοι Ελλήνων , στρατιώτες της Σοβιετικής Ένωσης (Χαρίλαος Φλωράκης-1951 υπηρέτησε στη Στρατιωτική Ακαδημία Φρούνζε της Μόσχας και είχε και πολλά παράσημα του Σοβιετικού στρατού! Προδότες σαν τον Θεοδωρίδη του συριζα , ανθέλληνες, απάτριδες, διεθνιστές, ληστές, λαμόγια, αλλά εσάς σας πείραξαν οι δημοσιογράφοι ενός Εθνικοσοσιαλιστικού blog !! !
ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Και να μην ξεχάσουμε και τον εθνοπροδότη Γλέζο όταν απέδιδε φόρο τιμής στο κουφάρι του σφαγέα των Ελλήνων της Β.Ηπείρου!

http://www.youtube.com/watch?v=5Wc8JNldtIw

Παίξτε το τώρα και Πατριώτες, αναρχομπολσεβίκοι !

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου επικοινώνησαν μαζί μας δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι και ζήτησαν συνέντευξη από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Το αίτημά τους έγινε δεκτό και το απόγευμα ήλθαν στη βουλή, όπως ακριβώς έχει γίνει και με Ελβετούς, Σουηδούς, Ιταλούς, Ισπανούς, Νορβηγούς, ακόμα και Ιάπωνες, αλλά και με συνεργείο της αλβανικής τηλεόρασης. Η μόνη φορά που αρνηθήκαμε συνέντευξη σε ξένο μέσο ήταν όταν είχαν έλθει πάλι Γερμανοί, της εφημερίδας "Die Zeit". Ο λόγος ήταν πως στην ομάδα τους συμμετείχε τουρκάλα δημοσιογράφος.

Αφού έγινε η συνέντευξη, που εξελίχθηκε σε συζήτηση, και βγάλαμε τις επίμαχες φωτογραφίες, ο ένας εκ των δύο Γερμανών με ενημέρωσε ότι είναι και εκλεγμένος σε κάποιο τοπικό κοινοβούλιο της χώρας του. Τον ρώτησα ποια είναι η θέση του κόμματός του για τους Έλληνες και μου απάντησε πως θαυμάζουν τον ελληνικό πολιτισμό και θεωρούν τους Έλληνες που ζουν στην Γερμανία ισότιμους με αυτούς πολίτες. Επίσης το κόμμα του υποστηρίζει ξεκάθαρα τις ελληνικές θέσεις σε Κυπριακό, Αιγαίο, ΑΟΖ και Μακεδονικό, ενώ τίθενται φανατικά ενάντια στην ένταξη της τουρκίας στην Ε.Ε. Κάπου εκεί τελείωσε η όποια επαφή μας.

Με καθυστέρηση πολλών ημερών, το ξεφτιλισμένο σύστημα των εγχώριων ΜΜΕ ξεκίνησε μία ακόμη άθλια επίθεση λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής. Αποκορύφωμα το ρεπορτάζ του ΜΕΓΚΑ, του καναλιού που προ ολίγων ημερών δεν έδειξε ούτε ένα πλάνο από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων για τα Ίμια. Ο φαντασιόπληκτος δημοσιογράφος του εν λόγω σταθμού ανακάλυψε ακόμα και... ταξίδι στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Γερμανία και σύλληψή του στο αεροδρόμιο από τις γερμανικές αρχές. Οι άνθρωποι είναι καλύτερο να παρατήσουν τη δημοσιογραφία (αν πιστεύει πλέον κανείς ότι είναι δημοσιογράφοι και όχι άθλιοι προπαγανδιστές) και να ασχοληθούν με το αστυνομικό μυθιστόρημα.

Ανώνυμος είπε...

12 22 τον ελληνικο πολιτισμο καθως θα γνωριζεις ελεγε οτι τον "θαυμαζε" κ ο Χιτλερ..