Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2013

ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ!


Είκοσι τρία χρόνια χρειάστηκαν για να δικαιωθούν οι προφητείες του πρώην Τούρκου προέδρου, Τουργκούτ Οζάλ, όταν το 1990 είχε προφητέψει ότι η Τουρκία θα κατακτήσει την Ελλάδα χωρίς να ρίξει ούτε µια σφαίρα.
Πουλάµε τα πάντα στους Τούρκους και µάλιστα σε τιµή ευκαιρίας,  όπως αναφέρουν οι δηµοσιογραφικές πληροφορίες από την Αγκυρα. Μαρίνες, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, οικόπεδα- φιλέτα, στρατόπεδα ακόµα και ελληνικά νησιά έχουν βγει στο σφυρί, καλώντας, µάλιστα, τους Τούρκους να µη χάσουν αυτές τις ευκαιρίες καθώς όλα τα «ασηµικά» της Ελλάδας ξεπουλιούνται από την προδοτική κλίκα που µας κυβερνά. Και η άλλη πλευρά του Αιγαίου, φυσικά, τρίβει τα χέρια της από τις µεγάλες ευκαιρίες που προσφέρει η ελληνική αγορά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΠΡΕΖΑ TV 
13-2-2013

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα λεφτα δεν εχουν πατριδα

Ανώνυμος είπε...

τα λεφτα δεν εχουν πατριδα

Ανώνυμος είπε...

Τι σημασία έχει αν είναι Τούρκος, Ελβετός, Κογκολέζος ή Έλληνας ο μεγιστάνας;Ειλικρινά δε με αφορά η εθνικότητα των δυναστών. Θα πονέσει λιγότερο ο κώλος μου αν είναι Έλληνας ή δυτικοευρωπαίος;

Ανώνυμος είπε...

Best way for a red rabbit hunting

This is hilarious. Get your grandmother Dutch wooden shoes and you could fuck up every red rabbit even if you were 100 feet away They are like rockets.

Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Fuck Golden Dawn members and their whores of a mother.

Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Eeeeeee 4.12.
Make it easy ,say matherfucker ok bro

Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

κυνηγε του κοκκινου λαγου εισαι μεγας ΨΕΥΤΗΣ .