Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΟΞ


Συγκέντρωση για το K*Βοξ στα Εξάρχεια, πραγματοποιείται αυτή την ώρα από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στο Κ*VOX, με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις, αλληλεγγύη στο κατειλημμένο κοινωνικό κέντρο ΒΟΞ».


Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν οι συλλογικότητες Κατάληψη Τσαμαδού 15, Στέκι Μεταναστών, Αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο Ναβαρίνου, Nosotros, Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κατοίκων Εξαρχείων, Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο ΝΟΠΕ,
Ελεύθερος κοινωνικός χώρος ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, Δίκτυο για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα, Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, Νεολαία Συνασπισμού Π.Κ. Εξαρχείων, ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τ.Ο. Εξαρχείων και Λέσχη Υπογείως στην Καλλιδρομίου.

Η Πρωτοβουλία σε κείμενό της, αναφέρεται στις επιθέσεις κυβέρνησης, μμε και αστυνομίας γενικότερα στις καταλήψεις, αλλά και ειδικότερα στο «κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο ΒΟΞ, μια κατάληψη που αποτελεί υπόδειγμα χώρου ελευθερίας στα Εξάρχεια και όχι μόνο» και δηλώνει: « Όλοι εμείς, στέκια, καταλήψεις, συλλογικότητες και οργανώσεις, που δρούμε στην ευρύτερη περιοχή, θεωρούμε την κατάληψη του ΒΟΞ υπόθεση όλων μας, αντιστεκόμαστε στην κρατική καταστολή, αγωνιζόμαστε  για τη δημιουργία ενός μαζικού κινήματος που θα αντιστέκεται στη βαρβαρότητα και θα διεκδικεί μια ζωή που μας αξίζει»
enet.gr
ΠΡΕΖΑ TV
2-2-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: