Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2013

ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ


Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του «Εθνους», η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι δύο νεαροί έφεραν πάνω τους ένα πιστόλι τύπου Zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα κλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη.
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δράκο του Θεοδώρου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1986 στην Κόρινθο και τον Γρηγόριο-Λουκά Χαϊδά του Παναγιώτη και της Ελένης που γεννήθηκε το 1994 στην Κόρινθο.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελέως πρωτοδικών Αθηνών «επειδή ενδέχεται να έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διενεργείται προανάκριση από υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.». Η αστυνομία ζητά από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα δύο αυτά άτομα να επικοινωνήσει με το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου ή τη ΓΑΔΑ.
Την ίδια στιγμή στην Κρήτη, ένας 34χρονος συνελήφθη και ακόμη 10 άτομα αναζητούνται για τον σοβαρό τραυματισμό τριών νεαρών Πακιστανών στην Ιεράπετρα προχθές το βράδυ. Οι τρεις μετανάστες νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα σε όλο τους το σώμα και η κατάστασή τους εκτιμάται ως πολύ σοβαρή.
Ανάμεσα στα άτομα που αναζητούνται βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και ένας εκπαιδευτικός. Η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο η επίθεση να υποκινήθηκε από ρατσιστικό κίνητρο, καθώς κάποιοι από τους υπόπτους, όπως αναφέρεται, διασυνδέονται με τον χώρο της Χρυσής Αυγής.
Για το περιστατικό ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάνει λόγο για «δολοφονική ρατσιστική επίθεση». Επισημαίνει ότι «τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και όσοι διαπράττουν τέτοια εγκλήματα θα απομονωθούν από το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών μας». Το αιματηρό περιστατικό καταγγέλλει και η Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας.
ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
15-2-2013

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοβερδο και αυτο πολιτικος ακτιβισμος ειναι ρε.Α ρε αντισυστιμικοι(με τις ευλογιες δενδια και λοβερδου)αντε να δουμε θα σας πιασουν οι αδερφουλες σας οι μπατσοι?Αλλα εκει δεν εχει ξυλο καφεδακι και κουβεντουλα.Γιατι να τις φατε καμια τραπεζα ληστεψατε?Απλα 3 ανθρωπους πηγατε να σκοτωσετε... σιγα κ τι εγινε?

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΣΠΑΘΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ
ΧΤΥΠΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

τη σπάθα σήκωσε και πάλι
βάλτη στο κώλο σου ρετάλι.

την κράνα κούρεψε γουλί
παπάρα σύγχρονε ναζί

Ανώνυμος είπε...

η ελλάδα ανήκει στους έλληνες και όχι στους προδότες νεοναζί.

Ανώνυμος είπε...

THE WASHINGTON POST YESTERDAY

The collapsed economy is fertile ground for the Golden Dawn. Born in the 1980s and populated by Greek nationalists, including some who fought with the Serbs in the Balkans and had ties to Greece’s former military dictatorship, the party won its first-ever seats in Parliament in May with 7 percent of the vote. A recent poll showed that 24.7% percent of Greeks view the party favorably.

Red rabbit hunter

Χάσατε τον ύπνο σας ;

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι, αυτούς οι μπάτσοι γιατί δεν τους έδειραν;

Προφανώς δεν θέλω την προφανή απάντηση (κάνανε από ένα καλό αρείο τσιμπούκι ο καθένας στους μπάτσους)

Οι διάφοροι φασίστες, κλέβοντας από την αντιεξουσιαστική διαλεκτική (πιστέψετε με ο κασιδιάρης και ο παππάς έχουν διαβάσει ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΒΙΒΙΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, κάτι που φαίνεται στην επιλογή φράσεων που κάνουν, τόσο στα δικά τους κείμενα, όσο και στους λόγους που γράφουν για τον μιχαλοπορδάκο) λένε: το σύστημα χτυπαέι αυτούς που φοβαται πραγματικά....

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Υ.Γ. ο κλασιδιάρης φοράει γυαλιά για να κρύψει το τικ του τώρα τελευταία...Αλήθεια, το τικ πως το απέκτησε? από σκαμπήλι ή από πουτσοσκάμπυλο?

Ανώνυμος είπε...

red cock sucker όχι, μια χαρα΄κοιμόμαστε, ειδικά όταν σκέφτομαι την έκλπηξή σου όταν θα συναντηθούμε με πιάνει μια γλυκιά προσμονή που κάνει τον ύπνο τόσο γλυκό...

Κανα κιλό έχασες?

Ανώνυμος είπε...

To bad iam leaving in a few days
But iam going to give you my address .
You can meet me there and be soure I'm gonna kick your ass...so hard that you'll end up needing butt crack reconstructive surgery!


- - - - - - - - - -
This is the place.
5407 hi way 2a
Red deer Alberta
Ελα έχεις τον λόγο μου όταν γίνεις καλα θα σε κερασω κόκκινο λαγό Στιφαδο

Red rabbit hunter


Ανώνυμος είπε...

re lage mipos 8a tou plirosis kai to isitirio .... re ti malakes kikloforoun kapote eleges ston alon pame exw na plako8oume twra tou les ela na me vris ston kanada ...

Ανώνυμος είπε...

Red rabbit hunter , κάποια στιγμή θα ρθεις ελλάδα, έστω για διακοπές....περιμένω!

Ανώνυμος είπε...

ela esu ston kanada lage ..