Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2013

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜIG


Ως ουσιαστικά αβάσιμες θέτει στο αρχείο ο εισαγγελέας Εφετών Αθηνών τις καταγγελίες που εξέτασε αναφορικά με τη χορήγηση δανείων από τη Marfin Egnatia Bank για συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της MIG, για τη σύναψη δανείου μεταξύ της τράπεζας και της Μονής Βατοπεδίου αλλά και για πιθανή χειραγώγηση των μετοχών του OTE και της Vivartia.«Αλλος ένας κύκλος συκοφαντικής δυσφήμησης κατά της MIG, της Marfin Egnatia Bank και των εκπροσώπων της έκλεισε οριστικά», ανέφερε ανακοίνωση της εταιρείας, προαναγγέλλοντας ότι θα συνεχίσει τον δικαστικό της αγώνα κατά όσων προέβησαν «στη διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης» ενάντια στον όμιλο.

«Οι τελικές αποφάσεις των δικαστικών αρχών αποκαθιστούν τη δικαιοσύνη και θέτουν τους πραγματικούς ενόχους-συκοφάντες ενώπιον των ευθυνών τους», δήλωσε ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος, σημειώνοντας ότι «η πικρία για την ταλαιπωρία και τη μερική αμφισβήτηση θα μετριαστεί από την τιμωρία των ενόχων συκοφαντών».
Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από δημοσιεύματα σε περιοδικά και εφημερίδες, καθώς και καταγγελίες των κ. Απόστολου Βεντούρη και Δημήτριου Τσιρώνη διερευνήθηκαν για τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων τα ακόλουθα θέματα:
Η σύναψη δανείου μεταξύ της τράπεζας Marfin Egnatia Bank και της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου.
Η χορήγηση δανείων από τη Marfin Egnatia Bank για συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της MIG.
Πιθανή χειραγώγηση της μετοχής της εταιρείας ΟΤΕ.
Πιθανή χειραγώγηση της μετοχής της εταιρείας VIVARTIA.
ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
13-2-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: