Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2013

ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ" ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ NEWSIT


- "Οταν είδα το παιδί μου δεν το γνώρισα" λέει η μητέρα του Γ.Μιχαηλίδη
- "Οσο και να έχεις προετοιμαστεί ξέροντας τις θέσεις του παιδιού σου, δε φτάνει" προσθέτει
- Αριστούχος μαθητής ο κατηγορούμενος για τρομοκρατία που συνελήφθη στο Βελβεντό
- Είχε βραβευτεί από το Υπουργείο Παιδείας στις Πανελλαδικές
- Γνωστός μαέστρος ο πατέρας του
Ο 25χρονος Γιάννης Μιχαηλίδης, που καταζητούνταν για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" είναι ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης την περασμένη Παρασκευή.


Ο ίδιος μέσω της μητέρας του δηλώνει πιστός στην ιδεολογία του και έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις συνέπειες.

Οπως δήλωσε στο Νewsit η Γεωργία Μιχαηλίδη, η θέση του γιου μου είναι:"δεν πρόκειται να κάνω μήνυση για τον ξυλοδαρμό μου. Δεν είμαι θύμα.Είναι πολιτική θέση. Είμαι αγωνιστής και αντιστέκομαι, έχω κάνει την επιλογή μου".

Η κυρία Μιχαηλίδη περιέγραψε στο Νewsit και τη στιγμή που αντίκρυσε το παιδί της μετά τη σύλληψή του. 



Οπως χαρακτηριστικα είπε "εγώ όταν είδα το παιδί μου, δε το γνώρισα. Φανταστείτε οτι τον είδα την τρίτη ημέρα, την Κυριακή, από την ταραχή μου έπεσα κάτω, όχι μπροστά του γιατί την ώρα εκείνη έκανα κουράγιο. Οσο και να έχεις προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο ξέροντας τις θέσεις του παιδιού σου, οσο και να έχεις προετοιμαστεί, δε φτάνει". 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ



Ο διάσημος τοξοβόλος του Συντάγματος έγινε γνωστός κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κεντρο της Αθήνας το Φεβρουάριο του 2011. Η φωτογραφία του μάλιστα έκανε το γύρο του κόσμου. Τότε ο Γιάννης Μιχαηλίδης είχε συλληφθεί αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει στις ανακριτικές αρχές οτι το τόξο του είναι ψεύτικο και οτι δε θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη σε κανέναν.

ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ - ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ Η Μ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
Ο Γιάννης Μιχαλίδης ήταν αριστούχος μαθητής με αγάπη για το διάβασμα. Μαλιστα αφού εδωσε Πανελλαδικές εξετάσεις επειδη αρίστευσε βραβεύτηκε απο το Υπουργείο Παιδείας και την τότε Υπουργό Μαριέτα Γιαννάκου. Σπούδασε περιβαλλοντολόγος στο ΑΠΘ. Ο πατέρας του είναι ο σπουδαίος μουσικός και μαέστρος, Χαράλαμπος Μιχαηλίδης. 
newsit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
5-2-2013

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΞΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΡΘΩΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΩΣ , ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΛΕΥΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ



ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

Ε, ανώνυμε, το μουνί της μάνας σου στον τάφο το έχεις δει?

Ανώνυμος είπε...

δεν νομιζώωωωωω , μοπνο τα χαμένα κορμία κανουν βόλτες στο μελλοντικό τους σπίτι, τα νεκροταφεία

AXAXAXAXAXAA

Ανώνυμος είπε...

πολλά χοντρά τόξα με φλέβες τον περιμένουν

Ανώνυμος είπε...

2.28 λοιποι φαντασιοπληκτοι....η φαντασια απο την πραγματικότητα απεχουν πολυ....
http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=49005&artTitle=melos_ton_pyrinon_plakose_sto_xylo_ton_korkonea_mesa_sti_fylaki

Ανώνυμος είπε...

καλά περνάνε όλα τα κατακάθια στη ψυρού τσάμπα φαί και ξάπλα, επαναφορά της θανατικής ποινής στα ειδεχθή εγκλήματα και στους τρομοκράτες

Ανώνυμος είπε...

3:19 μ.μ. mhn 3exnas k toys fasistes

Ανώνυμος είπε...

Χαζά άβγαλτα μαθητουδια ποτυ βλεπετε πολλες αμερικανικες ταινειες, να σας ενημερωσω προς λυπην σας, οτι κουμαντο στις φυλακες κανουμε οι Ελληνες (τρομαρα μας), και οτι οι βιασμοι στις φυλακες ειναι ίδιον των αμερικάνικων ταινιών. Δεύτερων τους βιαστες (σαν τους χρυσαυγιτες συντροφους σας), στις φυλακες τους ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ. Για αυτο άλλωστε υπαρχουν ειδικες φυλακες για μπατσους και βιαστες.
Άντε μάθατε και κάτι σήμερα.

Διαφωνω με τη δραση των παιδιων ως ανεδαφικη, αλλα προτιμω να ειναι η χωρα γεματη "τρομοκρατες" παρά τηλεθεατες.
Επισεις, αυτοι πιστευουν οτι κανουν κάτι σωστό και το πανε μεχρι τέρμα. Εσυ ποτε ρισκαρες τελευταια φορα για αυτο που θεωρεις δίκαιο?

Τριτον να σου θυμησω που λεγανε οι σκατοκεφαλοι φιλοι σου και εσυ μαζι για τον γρηγοροπουλο και την παρεα του "φλωροι επαναστατες της εκάλης" "Με τα λεφτα και τα κονε του μπαμπα" κλπ κλπ Φάε τωρα τα πιτσιρικια με τα καλασνικοφ, μπας και καταλαβεις οτι η κριση σου δεν φτανει για να ξεχωρισεις καν το ασπρο απο το μαυρο.

Ανακεφαλαιωση
1)φυλακη κουμαντο οι ελληνες
2)Βιασμοι στις ταινεις
3)αυτοκτονα.

Ανώνυμος είπε...

μεγαλύτερη τιμωρία από την φυλακή γι΄αυτούς τους τύπους είναι να δουλέψουν σερβιτόροι

Ανώνυμος είπε...

Τα μαύρα μάτια σου
όταν τα βλέπω με ζαλίζουνε
και την καρδιά μου συγκλονίζουνε
όταν τα βλέπω μου θυμίζουνε
κάποια αγάπη μου παλιά.

Μέσα στα μάτια σου
κοιτάζω κείνη που αγαπούσα μέχρι χτες
εκείνη που άνοιξε στα στήθια μου πληγές
τα μαύρα μάτια σου μ' ανάβουν πυρκαγιές.

Ανώνυμος είπε...

Για δες που βγήκαν να μιλήσουν και οι φασίστες για φυλακές και ηρωισμούς.Αυτοί που στις φυλακές προσπαθούν να κάνουν κολλητιλίκια με σωφρονιστικούς υπαλλήλους μήπως και γλιτώσουν..(Νεάπολη Κρήτης-ξανθιά αμαζόνα που την έδωσε ο κυπατζής πρόεδρος..)
Αυτοί που χωρίς τους μπάτσους δεν κάνουν βήμα.
Αυτοί που ακόμη και για πέσιμο να πάνε πάλι με τους μπάτσους συνεργάζονται..
Οι λέξεις ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΣΟΥΜΠΕΡΙΤΕΣ,ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ,ΝΑΖΙ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ,ΤΣΑΤΣΟΙ,ΜΠΑΤΣΟΦΙΛΟΙ και άλλες πολλές, χρησιμοποιούνται ανά περιόδους έχοντας σαν στόχο να περιγράψουν πάνω κάτω τα ίδια <> της κοινωνίας..
ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ενοχλεί που το φτωχόπαιδο από την επαρχία, ο γιος του έντιμου αγρότη, ο γιος του τίμιου μεροκαματιάρη έγινε με το σπαθί του Αστυνομικός μέσω πανελληνίων εξετάσεων και συνέλαβε τον τρομοκράτη γιο του Βουλευτή, τον γιο του φραγκάτου κουλτουριάρη από το Ψυχικό επειδή το καλό αυτό παιδί αποφάσισε να το παίξει επαναστάτης ανατινάζοντας το παλληκάρι που δούλευε security στο mall ή ταξιτζής στην Πάρο.

Ανώνυμος είπε...

Εγινε με το σπαθι του ρουφιανος και σκυλι των αφεντικων το φτωχοπαιδο.

Ανώνυμος είπε...

"...τον γιο του φραγκάτου κουλτουριάρη από το Ψυχικό επειδή το καλό αυτό παιδί αποφάσισε να το παίξει επαναστάτης..."

Οταν λες οτι αποφασισε να το παιξει επαναστατης, εννοεις οτι το εκανε ετσι αυθαιρετα χωρις να υπαρχει κανενας λογος για επανασταση?
Η εννοεις οτι άμα εχεί λεφτα ο πατερας σου, πρεπει να εχεις γραμμενη τη μαζα που υποφερει στα φασιστοαρχιδακια σου και να κοιτας το φασιστοκωλαρακι σου μονο?

Ε καλε μας φασιστα? Πες μας τι εννοεις? Πες μας, για να το διαδαξουμε και στα παιδια μας, και να το διαδωσουμε και στις υπολοιπες χωρες του κοσμου, να μαθουν και αυτοι ενα δυο πραγματα για τη ζωη.

Γαμω τη παναγια σας, ουτε μια προταση δεν μπορειτε να πειτε χωρις να γινετε ρεζιλι :)

Ανώνυμος είπε...

Ενοχλει που ο γιος του φραγκατοου απο το Ψυχικο εγινε με το σπαθι του τρομοκρατης μεσω ληστειων τραπεζων και βομβιστικων ενεργειων και πηγε να φυγει με τα λεφτα του αφεντικου, που πληρωνει για σκυλι του τον ανεγκεφαλο γιο του λαμογιου, που εχει πακιστανους στη Μανωλαδα να μαζευουν φραουλες χωρις να τους πληρωνει. Επειδη ο καλος ανεγκεφαλος αυτος ανθρωπος αποφασισε να το παιξει ηρωας για να σωσει τα λεφτα ή τη ζωη του αφεντικου η για τα ψωροευρω του ανεντιμου ματοβαμενου μισθου του.

Να υπενθυμισουμε στους αναγνωστες του μπλογκ που κατεβηκαν απο αλλο πλανητη, οτι στις πανελληνιες εξεταζετε η μνημη σου και οχι η κριση σου.
Εχεις ακουσει ποτε που λενε "αυτος εχει μνημη ρουφιανου?"