Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2013

ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣ ΣΟΜΠΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


"ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΡΙΚΗ...
Τραγωδία το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα, με θύματα πέντε φοιτητες, από τους οποίους οι δύο είναι νεκροί και οι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι νέοι ήταν σπουδαστές του ΤΕΙ και οι δύο από αυτούς (ο ένας από την Χαλκίδα) νοίκιαζαν το συγκεκριμένο σπίτι, ενώ οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονταν σε επίσκεψη.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τα πέντε νεαρά άτομα βρίσκονταν σε σπίτι σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και είχαν ανάψει μία αυτοσχέδια εστία -«σαν ψησταριά» ή μαγκάλι, όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες- προκειμένου να ζεσταθούν.


Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, μια φίλη τους πήγε στο σπίτι, προκειμένου να τους επισκεφθεί, αλλά, αν και χτυπούσε επίμονα το κουδούνι, δεν άνοιγαν. Τελικά, όταν η πόρτα άνοιξε με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς, αντίκρισαν μέσα τους πέντε αναίσθητους νεαρούς, οι δύο εκ των οποίων ήταν ήδη νεκροί, όπως διαπιστώθηκε.

Οι υπόλοιποι τρεις μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται οι δύο σε κωματώδη και ο ένας σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Τα αίτια για την τραγωδία ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.
θεμα
πρεζα tv

4 σχόλια:

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Δήλωσε στη Βουλή ο Σαμαράς ότι εργάζεται πάνω από 15 ώρες τη μέρα.
Εργάζεται και παρουσιάζει σχέδια όπως το "Αθηνά" που κονιορτοποιεί την ανώτατη παιδεία, διαλύει τις σχολές, επιβάλλει είδος πτυχίου στους φοιτητές και τους ανακατεύει σε όλη την Ελλάδα ώστε κάποιοι από αυτούς να τα παρατήσουν.
Ταυτόχρονα έχει ήδη εφαρμόσει την οικτρά αποτυχημένη οικονομικά πολιτική με την τιμή του πετρελαίου, που πέτυχε το σκοπό της να εμπεδώσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού πόσο αδύναμο είναι όταν το κράτος βίας, νοθείας και ληστείας σε θέλει να κρυώνεις εσύ και τα παιδιά σου.
Έρχεται και ο γίγας Στυλιανίδης, υπουργός απαιδευσιάς και σκυλάδικου του Δεκεμβρίου του 2008 και πετάει το λαγό της πραγματικής ιδιωτικοποίησης των πανεπιστημίων.

Και ο φόρτος εργασίας συνεχίζεται αλλά αποδίδει. Πέντε φοιτητές στη Λάρισα πήγαν να ζεσταθούν από κάποιο είδος μαγκανιού, αφού δεν είχαν να βάλουν πετρέλαιο. Μόνο δύο πέθαναν από τις αναθυμιάσεις αλλά η συγκυβέρνηση ελπίζει ακόμη αφού οι άλλοι τρεις είναι σε κώμα.
Θα συνεχίσει ακριβό το πετρέλαιο.
Θα συνεχίσει το σχέδιο "Αθηνά"
Όπου να ναι θα εμφανίσουν και το σχέδιο "Ασκληπιός" για την υγεία.
Θα ιδιωτικοποιήσουν την παιδεία. Όποιος έχει θα σπουδάζει, ταξικά.
Θα ιδιωτικοποιήσουν την υγεία. Όποιος έχει θα ζει, ταξικά.
Θα ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα. Όποιος έχει θα βγάζει, ταξικά
Για τους υπόλοιπους;

Η καταλήστευση συνοδεύεται και από φόνους, δολοφονίες και γενοκτονία. Ολοκαύτωμα.

1η Μαρτίου σήμερα και δεν Φλεβάρισε ακόμη. 1η Μαρτίου δεν υπάρχει καλός μήνος εδώ και χρόνια...

Καλή Λευτεριά.
Read more: http://kopria.blogspot.com/2013/03/blog-post.html#ixzz2MH8CzK49

Ανώνυμος είπε...

κομμουνια αληταραδες ηταν, τους ηξερα.Αρχιζει να ξεβρωμιζει ο τόπος

Ανώνυμος είπε...

@ 1:58
Αφού σου αρέσει να σε βρίζουν,παραδέξου το,δεν είναι κακό...Γιαυτό γράφεις αηδίες για το θάνατο δυό νέων (Ελλήνων παρεπτιτώντος,όχι ότι παίζει κανένα ρόλο για μένα η εθνικότητα.
Το ότι είσαι κομπλεξικόπουστας και σαχλαμαρομαλακοκάβλης αποδεικνύεται περίτρανα απο τα λεγόμενα σου...

Ανώνυμος είπε...

1:58 πονας ή αναρωτιεσαι;