Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2013

ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΖΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ" ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ


Αναγνώστης του seleo καταγγέλει γνωστή εταιρεία στη Θεσσαλονίκη που εκμεταλλέυεται την όρεξη και την ανάγκη των νέων ανθρώπων για δουλειά.
"Η εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στην τηλεφωνική προώθηση και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών επίσης γνωστής εταιρίας σταθερής και κινητής τηλεφωνίας αναζητά καθημερινά μέσω αγγελίας της υποψηφίους για τη διεύθυνση πωλήσεων της. Αποτέλεσμα, κάθε μέρα στα γραφεία της που βρίσκονται κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό να γίνεται το «αδιαχώρητο» από άτομα κάθε ηλικίας που ψάχνουν δουλειά ή συμπλήρωμα στο «χαρτζιλίκι» τους.

Οι υποψήφιοι ενημερώνονται για τις αρμοδιότητες που θα έχουν καθώς και για τις παροχές της εταιρίας, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, βασικό μισθό, ασφάλιση ΙΚΑ και υψηλά bonus επίτευξης στόχων. Αν συμφωνήσουν καλούνται για μια εκπαίδευση και κατόπιν για κάποια δοκιμαστικά. Ωστόσο, μετά το πέρας των δοκιμαστικών και με το πρόσχημα ότι οι υποψήφιοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ή ότι δεν είναι αποδοτικοί οι υπεύθυνοι της εταιρίας διακόπτουν τη συνεργασία, με αποτέλεσμα έναν φαύλο κύκλο.
Την παραπάνω τακτική, πάντως, φαίνεται ότι ακολουθούν και άλλες ανάλογες εταιρίες εκμεταλλευόμενες τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την ανάγκη των ατόμων που απαντούν στην αγγελία τους για εργασία, αναδεικνύοντας έτσι ότι μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζουν τίιποτα."


Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=92080:gnosti-etaireia-ths-thessalonikhs-zhta-upallilous-kai-tous-ksefortonetai-meta-ta-dokimastika&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz2OwFh8bOm 
Seleo.gr News  
 ΠΡΕΖΑ TV
29-3-2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συνεχεια κ σχεδον παντου γινεται αυτο,δοκιμαστικο για ημερεσ απληρωτο κ στη συνεχεια η εκφραση θα σας ειδοποιησουμε...κ η αγγελιες καρφωμενες μονιμα σε ιντερνετ κ εφημεριδες.μαλιστα μου εχουν τυχει αγγελιες εργασιας που τις βλεπω συνεχεια εδω κ 2-3 χρονια...μεσαιωνας εργατικος

Ανώνυμος είπε...

1320Οι κατά τόπους επιθεωρήσεις εργασίας κάνουν μηδενικούς ελέγχους, πρέπει πρώτα να κάνει καταγγελεία ο εργαζόμενος για να πάρουν στην συνέχεια τηλέφωνο και να ρωτήσουν τον εργοδότη αν αληθεύουν τα λεγόμενα του εργαζόμενου....μετά ο εργαζόμενος εισπράτει μια ωραία απόλυση και αν έχει τον Λυκουρέζο δικηγόρο και λεφτά για να πληρώσει την δικαστική διαμάχη το καλό θα νικήσει. Η επίσχεση εργασίας για μη καταβολή δεδουλευμένων απαιτεί δικαστικό κλητήρα τον οποίο πρέπει να ψάξεις να βρεις και να τον πληρώσεις από την τσέπη σου προκειμένου να πάρεις το αποδεικτικό χαρτί της επίδοσης στον εργοδότη. Εργασιακός μεσαίωνας και βάλε προχτές εκεί που δούλευα τους ζήτησε ο φτωχούλης να τους πληρώνει μόνο 4 ένσημα και να δουλεύουν μαύρα τον υπόλοιπο μήνα και μιλάμε για επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου πάνω από 30 χρόνια και θεωρείται και η κορυφαία του χώρου. Χρωστάει δεδουλευμένα,απολύει τους παλιούς και προσλαμβάνει πιτσιρικάδες τους απολύει και αυτούς με ή χωρίς προηγούμενη επίσημη πρόσληψη , χρωστάει χρήματα στους ήδη απολυμένους ,απειλεί,βγάζει εκ περιτροπής όσο γουστάρει τον καθένα και ταυτόχρονα προσλαμβάνει καινούργιους και η επιθεώρηση μετά από τόσες καταγγελείες κοφεύει και αντιμετωπίζει τον κάθε εργαζόμενο της εν λόγω εταιρείας σαν μοναδική περίπτωση. Τέλος θα παραθέσω το ακόλουθο περιστατικό που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στην συγκεκριμένη εταιρεία, τα δύο αφεντικά της εταιρείας κάλεσαν τρείς εργαζόμενους για να τους πουν ότι για τους ερχόμενους 6 μήνες θα τους δίνουν μόνο 4 ένσημα τον μήνα και κάποιος εργαζόμενος πέταξε το θέμα των ανεξόφλητων υπερωριών, σηκώνει λοιπόν ο ένας από τους δύο Ντάλτον το τηλεφωνο και ζητάει πό την λογίστρια τον λόγο για τον οποίο δεν έχει τακτοποιήθει το συγκεκριμένο ζήτημα!!!! και της ζητάει να τακτοποιηθεί άμεσα την επομένη το πρωϊ. Πάνε την επομένη οι εργαζόμενοι στην λογίστρια η οποία ειναι μια και μοναδική και τους λέει ότι το συγκεκριμένο τηλεφώνημα δεν έλαβε ποτέ χώρα, με άλλα λόγια είχε σηκώσει το τηλέφωνο και μίλαγε με το υπερπέραν. Τουλάχιστον μας προσφέρει λίγο γέλιο. Άλλο πράγμα να μην έχεις και άλλο να είσαι παλιάνθρωπος,οι περισσότεροι για να σώσουν τις Πόρσε και τις βιλάρες τους μετατράπηκαν σε αλήτες.

Ανώνυμος είπε...

θελετε κι αλλο υπογραφη συμβασης κ ταυτοχρονα υπογραφη παραιτησης χωρις συμπληρωμενη ημερομηνια...εκμεταλλευση full...