Πέμπτη, Μαρτίου 14, 2013

ΝΈΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΌ ΠΑΡΑΛΉΡΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ-ΣΤΟ ΣΤΌΧΑΣΤΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ


ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ... ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΩΣ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;
Νέο ρατσιστικό παραλήρημα στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή. Ο βουλευτής Αρτ.Ματθαιόπουλος μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, όπου συζητήθηκε το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, επιτέθηκε κατά των παιδιών των μεταναστών που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία.
«Τι δουλειά έχουν τα παιδιά των μεταναστών στα ελληνικά σχολεία; Μπαίνουμε στις τάξεις και βλέπουμε μόνο ξένα παιδιά. Αυτό είναι απαράδεκτο» δήλωσε ο βουλευτής και ζήτησε «να υπάρξουν διαφορετικές τάξεις για έλληνες και αλλοδαπούς μαθητές», προκαλώντας την αποδοκιμασία παρισταμένων βουλευτών.


Ο υφυπουργός Παιδείας, Θ.Παπαθεοδώρου, σχολίασε ότι «ο διαχωρισμός που επιχειρείται είναι φασιστικός», ενώ και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση τόνισε:

«Αντί να βγάζετε κορώνες πατριδοκαπηλίας, να διαβάζετε κανένα νομοσχέδιο» τονίζοντας μάλιστα ότι «η Δημοκρατία έχει κανόνες».

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ματθαιόπουλος, Ηλιόπουλος και Κούζηλος αποχώρησαν επιδεικτικά από την αίθουσα.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
14-3-2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

.
EΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ......ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.....ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ..ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μία ζωή ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ...
A politistos