Κυριακή, Μαρτίου 03, 2013

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ» - ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ»


Ο επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος Παναγιώτης Λαφαζάνης αλλά και ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα να μη μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής.


Πρόκειται για την εκδήλωση με αφορμή τα 15 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα έχει ως θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής: Τότε και τώρα - Δημοκρατία, οικονομία, πολιτισμός και Ευρώπη».

Οι κύριοι Λαφαζάνης και Μητρόπουλος μαζί με άλλους 9 που συντάχθηκαν με την άποψή τους ζήτησαν από τον κ. Τσίπρα, όπως αποκαλύπτει η εβδομαδιαία εφημερίδα Realnews, να μη μιλήσει χαρακτηρίζοντας «λάθος στρατηγικής να μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο κάδρο με τη Ν.Δ. και να τη διαχωρίζει σε καλή και κακή».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Τσίπρας απέρριψε τις αιτιάσεις με «στρατηγική προσέλκυσης καραμανλικών ψηφοφόρων» και στόχο «να γίνει αποδεκτός πλέον από αστικά κοινωνικά στρώματα».



Πηγή: Λαφαζάνης: «Μη μιλήσεις στο Ιδρυμα Καραμανλή» - Τσίπρας: «Εγώ θα πάω» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/93157#ixzz2MTtLI43E

ΠΡΕΖΑ TV
3-3-2013

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RE PARTO XAMPARI DEN THA BGEIS KYBERNHSH APO TOYS NOIKOKIREOYS!!! O LAOS TOYS DROMOY THA SE BGALEI KAI ME AYTES THS MALAKIES POY KANEIS OYTE DEYTERO KOMA DEN SE KOBO! XEKOLATE EKEI STO SYRIZA KAI PARTE TO XAMPARI H OLA H TIPOTA!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν πιστεύεις 3:39 ότι θα γίνει κυβέρνηση με 3% των ακροαριστερών πλανάσαι οικτρά. Αν δεν γίνει τσιπρανδρέου δεν πρόκειται να δει ούτε τα έδρανα της βουλής. Εδώ μιλάμε και για χρήμα φίλε μου, ξέρουν τι κάνουν οι μέντορες της παγκοσμιοποίησης .

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο ο 3.39 το προβλημα ειναι να καταλαβουν τα πρωην αστικα στρωματα οτι πλεον ειναι και αυτα λαικα. οταν το καταλαβουν δεν θα ειναι 3 τα εκατο που λεει ο φιλος 6.13 θα ειναι 33 τα εκατο και θα βγει κυβερνηση. το θεμα ειναι να μην προδωσει τον λαο που θα τον βγαλει γιατι μετα παμε για εμφυλιο...

Ανώνυμος είπε...

Και πως θα πείσεις τους έλληνες ότι πρέπει να ξεχάσουν την καλοπέραση και τις λαμογιές, πως θα δεχτούν τους μετανάστες όταν δεν τους θέλει το 80%, πως θα αποδεχτούν την τρομοκρατία (δικαιολογημένη ή μη ) όταν την απεχθάνεται η συντριπτική πλειοψηφία. Σύντροφοι δυστυχώς τον συριζα που ξέρατε μέχρι χθες ξεχάστε τον , τώρα ο τσιπρας μιλάει στο london school of economics προχτές ήταν στις ΗΠΑ και ακούγετε για χρηματοδότηση soros, KALA KRASIA

Ανώνυμος είπε...

ο 6.44 ειμαι. δεν θα διαφωνισω στα περισσοτερα 6.57 αλλα για τα περι σορος δεν θα παρω. το θεμα ειναι ο τσιπρας να μην προδωσει τους ψηφοφορους του ειτε ειναι 3 ειτε 33 τα εκατο. για τον σορος αποδειξεις, ας πουμε ο μιχαλολιακος ειναι φοροφυγας και υπαρχουν στοιχεια. εσυ εχεις καμια αποδειξη οτι ο ΣΥΡΙΖΑ και το INDYMEDIA τα παιρνουν απο τον σορος ? ενταξει ο τσιπρας θα βγει στο φιναλε. δεν ειναι και ο σταλιν. απλως πιστευουμε οτι θα ναι λιγο καλυτερος απο τους κλεφτες και νεοφασιστες της τρικομματικης

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είναι αληθινά αυτά με τον soros αλλά δεν μου φαίνεται και απίθανο, στο ξαναείπα αυτοί δεν παίζουν τίμια , ακόμα και για την anτιfa έχω μεγάλες επιφυλάξεις. Κακά τα ψέματα το παιχνίδι είναι στημένο , εγώ είμαι παλιός στα πράγματα και τα καινούργια δεν μ΄αρέσουν πολύ, μου μυρίζουν μεγάλο καπέλωμα. Ελπίζω να είμαι λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Όπως υποπτευόμασταν οτι ο Καραμανλής είναι ένας ανίκανος μπούλης και τίποτε παραπάνω... Όπως υποπτευόμασταν οτι ο Παπανδρέουν είναι ένας θρασύδειλος ξεπουλημένος ηλίθιος... Όπως υποπτευόμασταν οτι ο Καρατζαφέρης είναι ένας οπορτουνίστας κωλοτούμπας... Όπως υποπτευόμασταν οτι ο Μιχαλολιάκος είναι ένας επικίνδυνος γλύφτης των αφεντικών... Όπως υποπτευόμασταν οτι ο Σαμαράς είναι ένας γλοιώδης ακροδεξιός αποστάτης... Έτσι υποπτευόμαστε οτι ο Τσίπρας είναι ένας ψωνισμένος μαλάκας. Και βρεθήκαμε, με μόνη επιλογή αυτόν τον ψωνισμένο μαλάκα. Σκατά.

Ανώνυμος είπε...

μ αρεσει παντος που βγαζετε στην ακρη το κκε. σας θαυμαζω. αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα λεβεντες τοσο καιρο μας τα ζαλιζατε οτι σας φταιει η αλεκα και η αλεκα και ετσι η αλεκα και γιουβετσι η αλεκα . ε ναι λοιπον το 19ο φτανει και οριζει καινουργια Κ.Ε. . Να δω τι θα σας φταιει παλι.Περα απο το κουτο σας το κεφαλι που το μονο που θελει ειναι "η δωρεαν καλοπεραση" που ειδατε πως την πληρονουμε οοοολοιιιι. μη μου αρχισετε τις παπαρες σας οι Χ.Α. και οι συριζαιοι γιατι αυτοι τουλαχιστον σε οτι ειπαν ΟΧΙ το κρατησαν μεχρι τελους και το κρατανε ακομα ( Χ.Α. αγροτικη - "ενοικιαση νησων" Συριζα να ξεκινησω απο τι ελεγε πριν μαζι με το μαζεμα των πασοκων μεχρι το προσκυνημα στην usa . ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ . "Αφεντικα " ειναι καταθετες εκατομυριων και μονο , ακομα και οι μικρομεσαιοι
εργοδοτες ειναι εργατες. Αποδειξη? Ολα αυτα τα λουκετα απο μαγαζακια που φυτοζωουσαν και ολες αυτες οι οφειλες προς δημοσιο τραπεζες κλπ. Κυριοι πρεπει να γινουμε οι ιδιοκτητες του πλουτου που βγαζει αυτο το γαμημενο το χωραφι που το λεμε πατριδα!Μας εχουν κανει ζουγκλα απο ανεργους οποιαςδηποτε φυλης και κακομοιριδες και εχουν ακαταφερει ακομα και τον τουρισμο να τον γυρισουν υπερ τους . Πως? Σκεφτειτε μονο το οτι ερχοντε οοολοι οι ευρωΠΕΗ τις βδομαδουλες τους για να δουν σε τι χαλια μπορουν να φτασουν εναν "περηφανο λαο" ωστε οταν θα πανε στην γαμω-πατριδα τους να στυριζουν αυτες τις εγκληματικες τακτικες και να συνεχιζουν αδιακοπα να καταβαλουν το οποιο φορολογικο κοστος τους ζητηθει για δυο και μπορει και περισοτερους λογους που μπορει να μου διαφευγουν να μην καταντησουν στα δικα μας χαλια, να νομιζουν και οτι ειναι φιλ-ανθρωποι....βλεπε usa , σκοτωνουμε βομβαρδιζουμε λεηλατουμε ξεριζονουμε,και μετα τρεχουμε να ανοικοδομησουμε και να "βοηθησουμε" τα καημενα τα παιδια... Αμα φοβαστε τις συνεπειες ενος κομμουνιστικου κρατους απο τους καπιταλιστες να βγειτε να το πειτε στα ΙΣΑ , ολα τα αλλα τα κουω βερεσε .
Οσο για την Χ.Α. , τι εγινε ρε παιδια ανακαλυψατε το ποσο φασιστες ειμαστε? τα χρονια της ευημεριας δεν τα βλεπατε τα στοιχεια απο τον καναπε σας? Μονο το τι γινοταν γυρω απο το γυπεδικο αρκει και στον πλεον ηλιθιο να καταλαβει.Δεν θα σας πω τι να ψηφισετε ουτε και ποιους να ακολουθησετε ,μαγκια σας στην τελικη.ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ Η ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?" , Η ευκολη ζωη που σας δωσανε θα την πληρωσετε με αιμα μαγκες και εσεις και εγω και ολοι . αλλα τουλαχιστον παραδεχτειτε 5 πραγματα και ισως σταματησετε να παιζετε μαγκες ο ενας στον αλλο στην τελικη η κριση ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ οχι ελληνικη. Ελατε να ανοιξουμε λοιπον τα συνορα προς την ευρωπη πριν ειναι εντελος αργα (δηλαδη να δωσουμε τα απαραιτητα εγγραφα στους προσφυγες)και θα σου πω εγω μετα ποιος θα παει να ξανακατακτησει την αφρικη την αραβια την ασια και τον οποιο χωρο στον κοσμο. και μην απορειτε για τους προσφυγες λεβεντακια. Στην τελικη η γαλανολευκη κανει βολτα μαζι με το ΝΑΤΟ παντου! Αρα αποδεχτειτε τα προβληματα που φερει η επιλογη σας τοσα χρονια που μεταφραζετε απο την ψηφο-ψοφο σας.Αν παρολαυτα δεν παραδειγματιστικατε απο τις επιλογες του κωλοπασοκ τοσα χρονια .... ε τοτε τι να πω ... βγαλτε τον συριζα για κομα εξουσιας.αλλα μετα μην ξανακλαιτε αμα τα δεξιοπαιδα ειτε κεντροα ειτε ακραια παρουν τα οπλα.Γιατι δεν θα φταιει η ακροαριστερα...τα κεντρα θα φταινε.

το κουρασα πολυ καθε σχολιο δεκτο πλιν των ολοκληροτιστων!
(δεν ειμαι και μελος κοματος απλα τασομε υπερ του κκε,της ιδεολογιας και οχι των προσωπον ...σε αντιθεση με οοοποιον μου απαντησει με μισος και φανατιλα. )Αγωνιστικους χερετισμους σεοοολους οσους αντιστεκοντε στους γαμημενους τους μεγαλο-καρχαριες!

Αυτα και καλα μυαλα αδερφια.Ειμαστε ολοι εργατες μην το ξεχασετε ποτε και ισως μια μερα ξεχασουμε ολοι την χρωματικη κεντροα καυλοφορεσια που μας χωριζει ! B.A. :)

Ανώνυμος είπε...

ρε 9.58 δεν πας να τα πεις αυτα στους απολυμενους του ρυζοσπαστη του 908 και των αλλων καπιτα-ληστρικων εταιρειων του παλαιοπωλειου σας

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλε.ξερεις τι μισθο περναν στην τυποεκδοτικη και στο ριζοσπαστη και στον 902 και μιλας? Ξερεις τι αποζημιωσεις πηραν ? Ξερεις σε τι συνθηκες δουλευαν ?ακομα και νοσοκομο ειχαν μεσα στην τυποεκδοτικη . σου λεει κατι αυτο?Εχεις δει πολλες ιδιωτικες εταιριες να σου παρεχουν τα παντα?Μεχρι και γαλατακι με κουλουρακι τους ειχαν. Το οτι φυγαν τα εντυπα απο και και πηγαν αλλου δεν φταει το κκε, και σε ενα καπιταλιστικο καθεστως μην περιμενεις να μην γινουν απολυσεις, αρκετα με την μαλακια του τυπου οτι νανε,ΑΜΑ δεν ξερεις ρωτα τους.και πιστεψε με δεν δουλευαν μονο κομμουνιστες εκει μεσα.

Αληθεια ειναι καλυτερο να απολυθεις και να παρεις ΟΛΑ τα λεφτα σου μαζι με ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αποζημιωση ή να μην σε απολυουν και να σου χρωστανε 6μηνα και 12μηνα σε μισθους?

Και επειδη δεν ξερεις ενα δικαστηριο πηγε να γινει επειδη πηγαν οι μαλακες να τους φανε το βαρεο ενσυμο και λιγο πριν την δικη πηγε ο δικηγορος και συμφωνησαν για το 100% της αποζημιωσης εντος 10 μηνων.

Αυτα για να καταλαβεις οτι δεν μιλας με ασχετο παρολο που δεν ειμαι καν στο κομα στο ξαναγραφω αυτο .
Αιντε γιατι πολλα λετε χωρις να καταλαβενετε τι ξεστομιζετε.

Δηλαδη τι επρεπε να γινει με τα δικα σου τα μυαλα?Για πες μας παντογνωστη αλλα φροντισε αυτο που θα πεις να εχει βαση γιατι σε βλεπει και κοσμος. B.A.:)

Ανώνυμος είπε...

αυτες οι δικαιολογιες που γραφεις , σε παρηγορουν? και μη χειροτερα ειστε

Ανώνυμος είπε...

εσυ εχεις κατι να μου πεις? γιατι μαλλον πας να ξεφυγεις απο το θεμα? Αμα δεν ξερεις μην το ανοιγεις το στοματακι σου . Μαθε και μιλα.Αμα οποιος σου μιλαει με επιχειρηματα νομιζεις οτι σου δικαιολογητε τοτε αγαπητε εχεις προβλημα.και ξαναρωτα . Εσυ εχεις κατι να μου πεις? Εγω μπορω να σου γραφω ωωωρες γιαυτα. εσενα σε βλεπω σε 1 γραμμουλα να εκφραζεσε ! Περιμενω λοιπον!Να ακουσω τις ιδεες σου και τα πιστευω σου!Αρκετα πια με το να κυβεστε πισω απο την ανωνυμια!

Ανώνυμος είπε...

φιλαρακο εγω δεν γραφω βιπερ και οτι εχεις να πεις πανε να τα πεις στους απλυμενους σας, κατσε τωρα και γραψε καμια δεκαρια σελιδες να ξεδωσεις

Ανώνυμος είπε...

Οχι φιλε απλα δεν ξερει τι λες.Θυμα των media! αυτο ειναι το αποτελεσμα.οριστε και στο στυλ που σ αρεσει!

Ανώνυμος είπε...

Οχι φιλε απλα δεν ξερει τι λες.Θυμα των media! αυτο ειναι το αποτελεσμα.οριστε και στο στυλ που σ αρεσει!

Ανώνυμος είπε...


.
25/2/2013

«ΔΟΥΛΙΚΟ» ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τι αποκαλύπτει γερμανικό οικονομικό περιοδικό για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον γνωστό μεγαλοεπενδυτή… Για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανοικτά λόγο το γερμανικό οικονομικό….

περιοδικό, Wirtschaftswoche, σε ένα αφιέρωμα, που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας και αναπαρήγαγαν ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το γερμανικό περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.

Γράφει το γερμανικό περιοδικό: «Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ (σ.σ. think tank του Σόρος), ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια

Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ανέπτυξε εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, την άποψή του για τους τσιγκούνηδες Γερμανούς, εξόρκισε τον φόβο για έναν νέο Αδόλφο Χίτλερ και τον νέο φασισμό στην Ευρώπη. Μαζί του είχε τους οικονομικούς του συμβούλους Γιάννη Μηλιό και Ρένα Δούρου, βουλευτή του αριστερού κόμματος στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Την εμφάνισή τους συγχρηματοδότησε το think tank του Σόρος, το ΙΝΕΤ.