Δευτέρα, Μαρτίου 04, 2013

Στις ψυχές και τα μυαλά των μικρών παιδιών στοχεύει η Χρυσή Αυγή


Δηλητήριο στις ψυχές και τα μυαλά των παιδιών επιμένει να χύσει η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, σπρώχνοντάς τα από νωρίς στον κατήφορο του μίσους προς τους βιοπαλαιστές, του ρατσισμού, της υποταγής στα κελεύσματα του μεγάλου κεφαλαίου, ό,τι υπηρετούν καθημερινά τα φασιστοειδή. Με φανερό στόχο να βγάλουν για άλλη μια φορά «λάδι» τον καπιταλισμό, να πλήξουν το εργατικό κίνημα, το ΚΚΕ.


Πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν «Εθνική αφύπνιση για παιδιά 6 - 10 ετών από παιδαγωγούς - στελέχη της Χρυσής Αυγής», τη «Διάπλαση των Παίδων» όπως ονοματίζουν οι εν Ελλάδι νεοναζί τη νέα προσπάθειά τους να διασπείρουν τη σήψη τους σε ευρύτερα λαϊκά στρώματα, και στα παιδιά. Προχθές σε μάζωξή τους στην Κρήτη, βουλευτές της οργάνωσης είπαν ότι θα συνεχίσουν τη «διάπλαση παίδων», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «τόσα χρόνια το ΚΚΕ και οι αριστεροί άλωσαν τα σχολεία και προπαγάνδιζαν εναντίον της χώρας μας. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν την πραγματική ιστορία (...)».

Ταυτόχρονα με δηλώσεις τους στον κυριακάτικο Τύπο και στην Κρήτη γνωστοποίησαν ότι ετοιμάζουν παιδικούς σταθμούς μόνο για παιδιά Ελλήνων, ότι οι πρώτοι δέκα παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν από το καλοκαίρι: «Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουμε παιδικούς σταθμούς στο κέντρο της Αθήνας, όπου υπάρχουν και τα μεγαλύτερα προβλήματα, αφού στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς δυστυχώς προτεραιότητα έχουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών και όχι τα Ελληνόπουλα» δήλωσε ο βουλευτής της νεοναζιστικής οργάνωσης Ηλ. Παναγιώταρος στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Ενώ στην Κρήτη είπε ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα ανοίξουν με ευθύνη της Χρυσής Αυγής «θα δώσουν τη δυνατότητα σε ελληνικές οικογένειες που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς (και φυσικά δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες τους μέσα από τους ιδιωτικούς) να έχουν εκεί τα παιδιά τους». Ταυτόχρονα σε ένα όργιο ψευδολογίας υποστήριξε ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα εξυπηρετούν τις ανάγκες των λαθρομεταναστών.

Στην πραγματικότητα αθωώνουν πάλι το σύστημα, τις αστικές κυβερνήσεις, τον ευρωμονόδρομο. Αποσιωπούν ότι μια σειρά κοινωνικές παροχές όπως οι παιδικοί σταθμοί (λόγω της πολιτικής που εφαρμόζεται και δεν αμφισβητεί η Χρυσή Αυγή), συρρικνώνονται και καταργούνται, σταθμοί κλείνουν, η κρατική χρηματοδότηση ολοένα λιγοστεύει, συμβασιούχοι παιδαγωγοί απολύονται, νέο προσωπικό δεν προσλαμβάνονται, σε συνδυασμό με τις αθρόες συνταξιοδοτήσεις, και κτίρια να υπάρχουν, δεν υπάρχει προσωπικό να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει τα παιδιά. Γι' αυτά κιχ δεν λέει, μόνο φορτώνει τα προβλήματα στους «λαθρομετανάστες».

Η προσπάθειά τους να εισβάλουν στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής, εμφανίζοντας τάχα έργο, ενώ έτσι ακριβώς στηρίζουν την πιο άγρια αντιλαϊκή πολιτική, είναι άκρως επικίνδυνη και πρέπει να βρει πολιτική απάντηση από το οργανωμένο ταξικό εργατικό κίνημα.

Θυμίζουμε εδώ την πρόσφατη δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, ότι «ο ναζισμός στη Γερμανία δυνάμωσε όταν τσάκισαν το εργατικό κίνημα και όταν μπήκαν οι ναζιστές, όπως οι σύγχρονοι χρυσαυγίτες, μέσα στο σύστημα της Πρόνοιας, της κοινωνικής πολιτικής, δίνοντας επιδόματα στους ανέργους και στις γυναίκες για να γυρίσουν στα σπίτια. Και με αυτό τον τρόπο δημιούργησαν υλικό συμφέρον και έτσι διαδόθηκε και εμπεδώθηκε ο ναζισμός. Αυτό να μην το ξεχνά κανείς. Σήμερα υπάρχει χρόνος να τον περιθωριοποιήσουμε».

http://902.gr/eidisi/neolaiapaideia/10982/stis-psyhes-kai-ta-myala-ton-mikron-paidion-stoheyei-i-hrysi-aygi

ΠΡΕΖΑ TV
4-3-2013

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,(ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..),ΞΑΝΑΓΕΝΙΕΤΑΙ..

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ Η ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ,ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!! ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

ΈΣΣΕΤΑΙ ΉΜΑΡ....

Ανώνυμος είπε...

σε μερικα χρονια δεν θα υπαρχετε καν οπως και στην αυστρια που ο ναζισμος καταποντιστηκε στις χθεσινες εκλογες. χεσετε ημαρ καμενε

Ανώνυμος είπε...

Αν ποτέ γίνει αυτό ακόμα και γονείς χρυσαυγίτες να πάνε τα παιδιά τους στα χρυσαυγίτικα μπουντρούμια θα εγκληματίσουν κατά των παιδιών τους. Δολοφόνοι -και οι συνένοχοι τους -ενηλίκων η ανήλικων το ένα και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Η χρυσή αυγή απλά μιμείται την πετυχημένη στρατηγική των αριστερών κομμάτων της μεταπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

η χρεισοι αβγοι ειναι μια παρεα μπραβων και ποινικων με αρχηγο εναν κοντοχοντρο μελαμψο φοροφυγα και οι ψηφοφοροι της ειναι πιο χαζοι και απο τα λαχανα

Ανώνυμος είπε...

@10:22

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΘΕΛΩ 3 ΩΡΕΣ.


ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ 3 ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΒΟΥΓΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!!

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΤΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΓΚΥΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ 1,2 ΚΙΛΩΝ ΚΟΚΑΙΝΗΣ.ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.

Υ.Γ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΛΗΣΤΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑ 84 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ. ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.

ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ:
Δύο γνώριμοι στις Αρχές που είχαν συλληφθεί μετά την ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινα για αντίσταση κατά της αρχής(!) καταζητούνται για την ληστεία με τα καλάσνικοφ στο Βελβεντό Κοζάνης και ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης. Σύμφωνα με την αστυνομία που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία, ο ένας είναι ο Φοίβος Χαρίσης - Πούλος του Γεωργίου, ετών 23 και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του είναι ο Γιώργος Χαρίσης, συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος ήταν και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο συμβαίνει όμως και με την μητέρα του καταζητούμενου δράστη η οποία ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, συγγραφέας του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, εργάζεται στην βουλή σαν υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ και είναι υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

μπλα μπλα μπλα. αξιο το διευρο απο τον πιθηκα φυρερ. εσυ παντως πρεπει να εισαι εξελιγμενο ειδος χροισαβγυτοι. το copy paste ειναι κατι σαν εγχειρηση ανοιχτης καρδιας για αμοιβαδες. ασε τα μηνυματα γιατι θα χασεις τον ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ellinara

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που με κάνει να χαίρομαι ιδιαίτερα είναι ότι όλοι ασχολούνται με την Χ.Α , πριν 2 χρόνια δεν τους ήξερε κανείς, θυμάμαι παλιά ζητούσα την εφημερίδα της Χ.Α και μου δίνανε την Αύγη, τώρα την ξέρει και η γιαγιά του τελευταίου χωριού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παιδιά συνεχίστε έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι την Ευρώπη δικιά μας!!!http://golden-dawn-international-newsroom.blogspot.gr/

Ανώνυμος είπε...

11:20 μ.μ.
καλα ξεκινα απο την αυστρια γιατι μαλλον δεν επεσε update στο site.To χασαμε το κομματακι πατριωτηηηη!μπεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινάω λέγοντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ:

Η χρυση αυγη ειναι το αντιστοιχο των συνεργατων των γερμανων στην κατοχη.

Και επειδή λαός που ξεχνάει την ιστορία του, χάνεται ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, 5/3/2013:

5/3/43: Διαδήλωση στην (κατεχόμενη από τους ΝΑΖΙ) Αθήνα, εναντίον της πολιτικής επιστράτευσης (με απλά λόγια, οι ΝΑΖΙ, μαζί με τους γερμανοτσολιάδες, τους αντίστοιχους "χρυσαυγιτες" εκε΄νης της εποχής) είχαν αποφασίσει να υποχρεώσουν όλους τους 'Ελληνες από 16 έως 45 ετών, σε υποχρεωτική εργασία και υποχρεωτική παρουσία στον ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ στρατό...(το διάταγμα, έφερε την υπογραφή του ΝΑΖΙ "στρατηγού" Σπάιντερ, 30/1/1943, αποτελεί ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Όμως χάρι στις συντονισμένες ενέργειες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και των αγνών ΕΛΛΗΝΩΝ αγωνιστών της τότε αριστεράς, στις 5/3/1943 έλαβε χώρα η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ (Σκεφτείτε ότι δε μιλάμε για μπαχαλάκηδες και χουλιγκανς, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ (προφανώς εκτός από τους τότε "χρυσαυγίτες", αυτοί φαίνεται προτιμούσαν τη ΣΚΛΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΟΠΩΣ ΣΤΙς ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΦΕΛΟΣ)...

Από Επιστολή της εποχής διαβάζουμε:

"Όλα νεκρώθηκαν. Εργάτες, υπάλληλοι, βιοτέχνες, έμποροι όλι απεργούν, όλα κλειστά και τότε άρχισε να ξεχύνεται στο κέντρο της Αθηνας ο λαϊκός χείμαρρος των συνοικιών. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε νια τόσο μεγάλη σε όγκο και μαχητικότητα ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. Αυτό ήταν πρωτοφανές όχι μόνο για την Αθήνα αλλά και για τις μεγάλες ξένες πρωτε'υουσες κι αυτό όχι σε καιρούς ειρηνικούς αλλά κάτω από το πιο βάρβαρο καταχτητή (τους ΝΑΖΙ). Το παλλαϊκό ξεσήκωμα ήταν τέτοιο που οι κατακτητές (οι ΝΑΖΙ) αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν την απόφασή τους και να δηλώσουν ότι "ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ζήτημα πολιτικής επιστράτευσης για την Ελλάδα". Η 5η του Μάρτη του 1943 δεν έσωσε μόνο τα ελληνόπουλα από τα γερμανικά κάτεργα αλλά συνετέλεσε και στην πορεία και στην εξέλιξη του πολέμου και έδειξε το δρόμο που πρέπει να ακολουθούν οι λαοί για να επιβάλλουν τις θελήσεις τους"

Για λόγους ιστορίας, αξίζει να αναφέρουμε ότι την ευθύνη της οργάνωσης της απεργίας-μαζί με όλους του τους συναγωνιστές-ανέλαβε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ, ο οποίος κατόπιν προδοσίας εκτελέστηκε από "Έλληνες" (γερμανοτσολιάδες, σπέρματα φασιστών) στο Δαφνί, στις 14/8/1954.

Το 1997, μουνόπανα φασίστες της χρυσής αυγής, αμαύρωσαν το μνημείο που έχει στηθεί στον τόπο της εκτέλεσης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΡΩΑ, γράφοντας μεταξύ των συκοφαντειών τους το όνομα "χρυση αυγη" και βάζοντας και το ναζιστικό τους σύμβολο..... (υπάρχοτν φωτογραφίες στον τύπο σαν ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ)

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΤΙ....

Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ "ΣΒΗΣΕΙ" ΜΕ ΛΙΓΗ ΜΠΟΓΙΑ...

Υ.Γ. ΠΡΕΖΑ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ανώνυμος είπε...

KKE
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Τμήμα Στελεχών

Πόρισμα
Εξέτασης της κομματικής υπόθεσης του Πλουμπίδη Νίκου ή Μπάρμπα


Ο Πλουμπίδης Νίκος ανώτερο στέλεχος του Κόμματος (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής), από το Μάρτη του 1942 δούλεψε συνέχεια στην Αθήνα σε σοβαρές κομματικές δουλιές ως τις 25-11-1952, που πιάστηκε από την Ασφάλεια. Έπειτα από δυο μέρες μετά τη σύλληψή του (27-11-1952) από το ΡΣΕΕ1 μεταδόθηκε ανακοίνωση ότι «ο Πλουμπίδης Νίκος ή Μπάρμπας είναι από 28ετίας πράκτορας της Ασφάλειας μέσα στις γραμμές του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας, στενός συνεργάτης του Σιάντου. Ειδικά στα χρόνια της μεταξικής δικτατορίας, στη πρώτη χιτλερική κατοχή και στην περίοδο της αμερικανοκρατίας, ο προβοκάτορας Πλουμπίδης έκανε μεγάλη ζημιά στο λαϊκό κίνημα και στο λαό μας. Από τις μεγαλύτερες προδοσίες του είναι ότι παρέδωσε στην Ασφάλεια και στο δήμιο το λαϊκό ήρωα Νίκο Μπελογιάννη. Ο Πλουμπίδης είναι βαμένος, θανάσιμος εχθρός του λαού. Η αμερικάνικη κατασκοπεία και η μοναρχοφασιστική ασφάλεια, τώρα που κατάλαβαν ότι ο πράκτοράς τους ξεσκεπάστηκε, σκηνοθέτησαν τη νέα σύλληψη του Πλουμπίδη για να τον καλύψουν» (επισυνάπτεται αντίγραφο της ανακοίνωσης αυτής).
Στο μεταξύ ο Πλουμπίδης Νίκος δικάστηκε από το διαρκές στρατοδικείο της Αθήνας (24-7 ως 3-8-1953) καταδικάστηκε δυο φορές σε θάνατο και στις 14.8.542 εκτελέστηκε από το κράτος της Αθήνας.

ΑΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ!!!!!
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΧΑΦΙΕ!

ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καριολη ΑΣΦΑΛΙΤΗ (100% εισαι μπατσος) που εγραψες το σχολιο στις 1.38,

1)Το ΚΚΕ αποκατέστησε τη μνήμη του Ν. Πλουμπίδη με απόφαση της 6ης Ολομέλειας της ΚΕ το 1956 και παραδέχτηκε ότι αυτός και άλλοι αγωνιστές στην ουσία "κάηκαν" από το ανώμαλο εσωκομματικό κλίμα εκείνης της περιόδου.

(αναρωτιέμαι αυτό γιατί δεν το έγραψες, αφού από ότι φαίνεται έχεις πρόσβαση σε πολλλά κομματικά κείμενα του ΚΚΕ....)

2) ο ΧΑΦΙΕΣ εκείνης της περιόδου ήταν ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ και η κλικα του, οι οποιοι προσπαθησαν να κοψουν τα φτερα του Πλουμπίδη και του ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ προσπάθησε να ξεσηκώσει. Αν και εκεί στην ασφάλεια που δουλεύεις, λογικά αυτό θα το ξέρεις, αλλά σαν καλός γκεμπελίσκος, γράφεις αποσπασματικά....ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ COMMENT ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ

3) Το 1997 φασιστες της χρυσης αυγης πηγαν στον ΤΟΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ-ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ-ΛΑΙΚΟΥ ΗΡΩΑ και έγραψαν: α) βρυσιές, β) το όνομα "χρυση αυγη", γ) το σύμβολο της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ τους κλίκας (υπάρχουν φωτογραφίες στον τύπο της εποχής εκείνης)...Και μόνο που κάνανε κάτι τέτοιο, δείχνει το μίσος τους, που ακόμα και νεκρό τον φοβούνται...ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ (ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΕΤΕ", ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ


5) Τον σκοτώσατε με τα χέρια δεμένα, στο απόσπασμα...ένας άοπλος ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ...Και όμως, σαν ΗΡΩΑΣ που ήταν δεν ζήτησε να του δέζουν τα μάτια, χαιρέτισε τους παρόντες δημοσιογράφους με ένα γλυκύτατο χαμόγελο και την ώρα που φώναξε πυρ ο αρσιφασίστας του αποσπάσματος εκείνος κάλυψε το παράγγελμα φωνάζοντας ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ (αυτά έχουν καταγραφέι στον τύπο της εποχής εκείνης)....ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ

4) Αφού έχεις πρόσβαση σε τόσα έγγραφα, γιατί δεν ανεβάζεις και το κείμενο της κατάθεσης του ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ το 78, στην οποία ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ 8 ΦΑΣΙΣΤΕΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΤΟΥ?

5) Από όλα όσα γράφησαν στο σχόλιο στις 12.08, πέρα από τη λασπολογία σου για τον ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΗΡΩΑ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ ΝΙΚΟ, δεν έχεις να πεις κάτι άλλο? Δηλαδή για εσένα σήμερα δεν είναι επέτειος της διαδήλωσης ΤΟΥ 43 με την οποία οι ΝΑΖΙ αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν τα σχέδιά τους για πολιτική επιστράτευση? Είσαι από οικογένεια γερμανοτσολιάδων που οι πρόγονί σου εκείνη την ημέρα στενοχωρήθηκαν γιατί θα προτιμούσαν να πάνε να δουλεύουνε τζάμπα στη γερμανία ή να πολεμάνε μαζί με τους ναζί? ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑΣ ΕΙΣΑΙ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ ΕΤΣΙ

ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ποσο κριμα για σενα και τοσους αλλους οπαδους του σοσιαλισμου να αφιερωνεις την ζωη σου και τα πιστευω σου σε κατι που ηταν απατη ομως ποτε δεν ειναι αργα.Ελατε τωρα με τον τσιπρα η τον κουβελη να πραγματοποιησετε τα ονειρα σας.

Ανώνυμος είπε...

10.50, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Ο πετινός δεν ελάλησε ακόμα 3 φορές...

Έχουν γνώση οι φύλακες...

Τον ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ ΝΙΚΟ, τον φοβάστε ακόμα και νεκρό. Τον αφήσατε άταφο 2 ημέρες και βάλατε πεινασμένα σκυλιά κοντά στη σωρό του...Τον τάφο στον οποίο τον έθαψε μερικές ημέρες μετά η οικογένειά του, 10 χρόνια μτρά η χούντα των "συνταγματαρχών" πήγε και τον διέλυσε...Το μνημείο που στήθηκε προς τιμήν του στον τόπο όπου βούτηξε στον ουρανό, προσπαθήσατε να το βεβηλώσετε...


Τα γεγονότα δείχνουν, πως ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ...


Οι ΑΝΤΡΕΣ που φοράνε ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ σέβονται τον "αντίπαλο" όταν είναι πλέον νεκρός, πόσο μάλλον όταν τον έχουν εκτελέσει. Στη συνέχεια θα σεβαστούν την τιμή που αυτός είχε για τους δικούς του. Εσείς αντίθετα, φερθήκατε όπως οι απολίτιστοι και οι "βάρβαροι", οι οποίοι στη συνέχεια της μάχης βεβήλωναν τα πτώματα των αντιπάλων. Ψυχολογικά, αυτό αντανακλά το ΦΟΒΟ και την ΤΑΡΑΧΗ που τους προκάλεσε ο αντίπαλος...Και στην περίπτωση του ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ, πέρα από "εμάς", τον θυμάστε και "εσείς"...ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ...

Καλά κάνετε και τα σκέφτεστε αυτά τα πράγματα...καλά κάνετε και έχετε τις τύψεις σας για την ΑΝΑΝΔΡΗ, ΑΝΑΞΙΠΟΡΕΠΗ και ΒΑΡΒΑΡΗ συμπεριφορά σας...Αλλά δυστυχώς για εσάς, η υπόθεση αυτή ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.

Δεν υπονοώ κάποια απειλή με αυτό, μακρυά από εμάς η βια, εννοώ ότι Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΟΥ "ΜΠΑΡΜΠΑ" ΕΙΝΑΙ "ΓΡΑΜΜΕΝΗ" ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΣ...ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ "ΜΠΑΡΜΠΑ"

ΑΞΕΠΕΡΣΤΗ Η ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΘΝΙΚΕ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕ ΗΡΩΑ

"Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΥΣ ΥΛΗΣ"
Ν.Π. (η τελευταία του φράση στο τελευταίο του γράμμα, λίγες ώρες πριν τον δολοφονήσει ο φασισμός με δεμένα τα χέρια, αλλά χωρίς πανί στα μάτια κατόπιν εντολής του)

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ


Ανώνυμος είπε...

α εσυ εχεις ξεφυγει τελειως που ζεις ανθρωπε μου στο 1960 ? ο κοσμος προχωρησε ο κομμουνισμος αποδειχθηκε απατη κι εσυ εκει ακομα κολλημενος?Μαθε οτι τον πετεινο τον κανανε παστιτσαδα και δεν προκειται να ξαναλαλησει.