Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2013

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΩΝ ΜΕ DNA ΑΛΟΓΟΥ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Με εντολή του ΕΦΕΤ αποσύρεται από την αγορά ακόμα ένα προιόν που βρέθηκε να περιέχει αλογίσιο κρέας. 
Πρόκειται για το «Λουκάνικο Χωριάτικο» με την εμπορική επωνυμία «Nostima» με ημερομηνία παραγωγής 23/2/2013 και ημερομηνία ανάλωσης 25/3/2013.


Τα λουκάνικα παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την επιχείρηση «ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ Ι. & ΑΦΟΙ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΠΕ» με έδρα το 6ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Μάκρης.

Είναι το έκτο προϊόν στο οποίο ανιχνεύεται DNA αλόγου, σε σύνολο 177 δειγμάτων που έχουν ληφθεί σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και διανομής. 

Όπως δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Γιάννης Τσιάλτας, τα θετικά δείγματα θα ελεγχθούν και για την ύπαρξη αντιβιοτικών και της αντιφλεγμονώδους ουσίας φαινυλοβουταζόνης.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
6-3-2013

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα να μη μπουν πολιτικοι φυλακη. Πέραν αυτού χθες στην τηλεόραση, κομωμένου του ΕΣΡ, πήραν συνεντεύξεις από όλους τους φιλότουρκους ανθέλληνες και δεν πήραν απο την ΧΑ, για να ΜΗΝ ακουστεί ότι οι θρησκείες ΔΕΝ έχουν γλώσσα κι ότι συνεπώς η μειονότητα δεν μπορεί να διδάσκεται τουρκικά, ούτε μίλησαν με πομάκους, που ζητάνε τα παιδιά τους να κάνουν ελληνικά στο σχολείο και η ΝΔ δεν τους το επιτρέπει. ΑΠΌΨΕ ΠΆΛΙ ΣΤΙς 24.00 Ο σΚΆΙ ΘΑ ΒΆΛΕΙ ΕΚΠΟΜΠΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΥΡΛΙΆΖΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΊ ΑΒΈΡΤΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΌ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΆΒΑΣΗ ΑΠΌΦΑΣΗς ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΠΑΡΑΝΌΜΩς ΔΊΝΟΥΜΕ ΥΠΗΚΟΌΤΗΤΕς. ΛΟΙΠΌΝ... ο κάθε αλλοδαπός που γεννιέται εδώ ΕΧΕΙ την υπηκοότητα των γονιών του (αλβανική, αιγυπτιακή, klp klp ...) και ΔΕΝ θα πάρει κι άλλες. Πάει και τελείωσε. Θέλουν υπηκοότητες για να δικαιούνται επιδόματα εις βάρος των ταμείων μας? Ολοι θα ψηφίσουμε Χρυση Αυγή.
Επίσης, παρακαλούμε θερμά την ΧΑ να κάνει κάθε απόγευμα φροντιστήρια μαθηματικών κλπ
(ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι μαθηματικός) στα παιδιά που δεν εχουν λεφτά. Θερμότατη ποαράκληση κι ελπίζουμε να εισακουστεί. Και να βάλει χρυσυγίτισσες να φυλάνε τα μικρά παιδιά όσων δεν τα παίρνουν οι παιδικοί. Αρχηγέ σε παρακαλούμε, μη μας ξεχάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Οτι το επιπεδο σας ειναι χαμηλο, ειναι δεδομενο και δεν σηκωνει συζητηση.Το οτι ολος ο κοσμος που εχει μια στοιχειωδη νοημοσυνη, γελαει η εκνευριζεται μαζι σας αναλογα την περιπτωση ειναι επισης γνωστο.Γι'αυτο ρε 5.56 μη χειροτερευεις την ηδη γελοια εικονα που παρουσιαζετε.Εφοσον θελεις να μας τα πρηξεις με το κωλοχανειο σας(ΧΑ)καντο τουλαχιστον σε μια ειδηση σχετικη με την πολιτικη,μη γραφεις(δε γραφεις καν,copy-paste κανεις)τις μαλακιες σου σε ειδηση που αναφερεται σε χωριατικα λουκανικα

SKANDALO είπε...

@5:56

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο 'ΑΡΧΗΓΟΣ' ΣΟΥ (= προφανώς είσαι δηλωμένος σκλάβος του κάθε αποτυχημένου αμόρφωτου νεοναζί), ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΖΩΗ & ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

οπου κολος να και η πορδη skandalo με τις γνωστες ασυναρτητες μαλακιες μωρη τσουτσου ποσο σε εχουν γαμησει οι ελληναραδες χρυσαυγητες για να σκουζεις ετσι? ανωμαλη τσιπριτσα.

Ανώνυμος είπε...

- Ποιος τη γαμεί την Χρυσή Αυγή?
- ΟΛΟΙ.

Απλό και κατανοητό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ απλο και κατανοητο Για αυτο και ολη μερα ασχολουνται με την χρυση αυγη.Τσουζει το συστημα βλεπεις.

Ανώνυμος είπε...

Για ανέπτυξε λίγο το δήθεν αντισυστημικό προφίλ της χρυσής αυγής να γελάσουμε..

Ανώνυμος είπε...

Αν θελεις να γελασεις κοιτα τον καθρεφτη. Γελαει πολυς κοσμος με τις μαλακιες που γραφεις κοκινοσκουφιτσα............

Ανώνυμος είπε...

Αν θελεις να γελασεις κοιτα τον καθρεφτη. Γελαει πολυς κοσμος με τις μαλακιες που γραφεις κοκινοσκουφιτσα............

Ανώνυμος είπε...

Ναι εντάξει θα κοιταχτώ στο καθρέφτη,το αντισυστημικό προφίλ της χρυσής αυγής θα μου το αναπτύξεις;Τι θα γίνει;Θα περιμένω πολύ ακόμα;Γιατι όπως λέει και ένας δικος σας για τις σκουριές,τα ματ κάνουν το έργο της κυβερνήσεως και οι διαδηλωτές είναι παράνομοι,αυτή είναι η αντισυστημικότητα σας;