Τρίτη, Μαρτίου 12, 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ SENTRA 103,3


Τα ευτράπελα στο χώρο του ραδιοφωνου συνεχιζονται εδώ και πολύ καιρό και.μπορεί να πει κανείς πως ο αγώνας είναι στημένος και οι εργαζόμενοι σε αυτό παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.
 Το νέο στυγμιοτυπο εξελίχθηκε στη μικρή περιοχή του πολυπαθου Ρ/Σ Sentra όπου η ασυδοσία και η νοοτροπία του ότι και να σφυρίξει ο διαιτητής ,που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι.το κράτος , η εργοδοσία θα παίξει το δικό της παιχνίδι.
 Σήμερα λοιπόν το πρωί και συγκεκριμένα στις 8.30 το πρωί ήταν.προγραμματισμένο να βγει στον αέρα το δελτίο τίτλων ειδήσεων του εν λόγω Ρ/Σ . Σε κανονικές συνθήκες αυτή είναι μια διαδικασία δευτερόλεπτων , αλλά λόγω της απειριας του άκουσον άκουσον " τεχνικού διευθυντή - καιροσκοπου " το χαλί την τίτλων έπαιζε επί ματαίω 2,5 λεπτά προσπαθώντας εναγωνίως να καλύψει την.ανεπάρκεια τόσο του εν.λόγω τεχνικού καιροσκοπου , όσο και την.ανεπάρκεια της διεύθυνσης να προσφέρει στους ακροατές του το αυτονόητο.
 Καλοί ακροατές είναι οι ενημερωμένοι ακροατές ,και ενημερωμένοι ακροατές είναι αυτοί που γνωρίζουν τα γεγονότα όπως έχουν συμβεί και όχι όπως παρουσιάζονται.
 Ο αγώνας είναι σε εξέλιξη ,οι εργαζόμενοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο ,και η κερκίδα.που αποτελείται από τους ακροατές πρέπει επιτέλους να φωνάξει . 
 Αυτα παθαίνεις όταν απολυεις τους επαγγελματίες και οι εταιρείες ενοικίασης εργαζομένων καπηλευεται τα μεροκάματα τους.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 ΠΡΕΖΑ TV
12-3-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: