Πέμπτη, Μαρτίου 07, 2013

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ #SKOURIES



Πολεμος κατοίκων ΜΑΤ στις Σκουριές από fon1972
Η ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ



ΠΡΕΖΑ TV
7-3-2013

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ,ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ...http://www.vrahokipos.net/antigold/

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Σήμερα το πρωί 4 διμοιρίες ΜΑΤ μπήκαν στην πόλη της Ιερισσού και επιτέθηκαν με χημικά στην πόλη, ωσάν να την καταλάμβαναν.
Τα γουρούνια έριξαν χημικά στο σχολείο με αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν μαθητές.
Αν το παιδί μου ήταν στο σχολείο θα έβγαινα σίγουρα με όπλο και θα γαμούσα το μουνί που τους τίναζε στους αληταράδες που δουλεύουν για τον Μπόμπολα και την Goldman Sachs.
Ξυπνάτε μαλάκες Έλληνες. Σκοτώνουν τα παιδιά μας.


Κάθε παιδί είναι παιδί μας...
Κι όταν δεν πεθαίνει ο ένας για τον άλλο
Ήμαστε κιόλας νεκροί



Υ.Γ. Μια κάννη από επαναληπτική
στον κώλο κάθε αλήτη ΜΑΤατζή

Read more: http://kopria.blogspot.com/#ixzz2Mr0cHVZl

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑ. ΜΗΠΩΣ ΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ. Ε ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ?

SKANDALO είπε...

Να θυμίσουμε πως οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν ταχθεί ανοιχτά/επισήμως υπέρ του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου στον εργολάβο-νταβατζή Μπόμπολα και στην Καναδική El Dorado Gold.

Επίσης, συνήγορος του Κασιδιάρη στην σημερινή δίκη του νεοναζί εγκληματία στο Εφετείο ήταν ο Ι.Ηρειώτης, από το λόμπυ των Εφοπλιστών. Ανταπόδωση για την υπερψήφιση από την Χρυσή Αυγή ακόμη μεγαλύτερης μείωσης της φορολογίας των Εφοπλιστών.

ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ...

Ανώνυμος είπε...

ουστ σκανταλοκοπριτη ΨΕΥΤΗ σε εμαθε ο κοσμος.

Ανώνυμος είπε...

Ποιό είναι το ψέμα που λέει ο σκάνδαλο;
Δεν είστε υπέρ της ελληνικός χρυσός;Δεν είστε υπέρ την μείωσεις φόρων των εφοπλιστών;Δεν ήτανε ο δικηγόρος που λέει υπεράσπιση του Κασιδιάρη;Πρόσεχε με τι ψέμα θα απαντήσεις (αν απαντήσεις) γιατί θα σε εκθέσω με στοιχεία...

Ανώνυμος είπε...

σου απαντησα ο μπομπολας με ολα του τα εντυπα τις εφημεριδες και το καναλι που εχει επιτιθενται καθημερινως με ψευδη {οπως κανεις και εσυ}και συκοφαντιες κατα της χρυσης αυγης σε αντιθεση με τα αλλα κομματα και κυριως με τον συριζα που τα υποστηριζει.Με τους εφοπλιστες κουτε ειναι μια χιλιοειπωμενη ιστορια που δεν την εχεις καταλαβει.χρειαζομαστε τους εφοπλιστες και τους επενδυτες για να βοηθηθει η χωρα και να μειωθει η ανεργια αλλα το ιδιαιτερο με τους εφοπλιστες ειναι οτι εχουν την δυνατοτητα να πηγαινουν οπου εχει χαμηλοτερη φορολογια ετσι και εμεις πρεπει να ειμαστε φορολογικα ελκυστικοι και ανταγωνιστικοι προκειμενου να τους προσελκυσουμε. τι δεν καταλαβαινεις? η μηπως θελεις να τους διωξουμε και αυτους οπως εχουμε κανει με χιλιαδες επιχειρησεις ? τελος αυτος που υποστηριζε την ελληνικος χρυσος ηταν ο συριζα και μαλιστα ειχε κανει η εφημεριδα αυγη το 2010 ειδικο αφιερωμα .για αυτο μην κανεις τον εξυπνο γιατι εκτιθεσε.

Ανώνυμος είπε...

μεχρι το ουστ ξερουν να μιλανε αδερφε μετα πρεπει να μπει καποιος απο τον κεντρικο πυρηνα να σου απαντησει . μιλαμε για τερατα σκεψης .αχαχαχαχ Η πλακα ειναι οτι κρυβοντε που κρυβοντε εξω κρυβοντε και εδω μεσα... μιλαμε για επανασταση με αρχιδιαααα αχαχαχαχαχ